glamor Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Ενας λόγος που ποτέ δεν βάζουμε laser σε ups είναι το στιγμιαία pick. Παλαιά δοκιμάσαμε σε online apc 2200kw σε ένα FAX laser εκτυπωτή και μας χαιρέτησε στο άνοιγμα του!!
mobile_32 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Μου θυμίζει τον p1102w που έβγαζαν πριν από λίγους μήνες σε τέτοια τιμή.. είναι ο αντικαταστάτης? 20€ για 1000 σελίδες δεν είναι λίγο? Τώρα ξανά διάβασα καλύτερα αυτό που έγραψες για το κόστος του τόνερ, οπότε αν κατάλαβα καλά 20€ για 1000 σελίδες είναι καλή τιμή για τόνερ?
Head21 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Ενας λόγος που ποτέ δεν βάζουμε laser σε ups είναι το στιγμιαία pick. Παλαιά δοκιμάσαμε σε online apc 2200kw σε ένα FAX laser εκτυπωτή και μας χαιρέτησε στο άνοιγμα του!! Σωστό αυτό που λες για τα peaks, και μιας και τον αγόρασα τον m12a και μέτρησα, να αναφέρω ότι κατά τη διάρκεια της εκκίνησης είδα peak ~700W, ενώ κατά τη διάρκεια εκτύπωσης είδα ~600W. Οπότε αυτό που λέει ο κατασκευαστής για average power consumption 375W μη το πάρετε τοις μετρητοίς. Αυτό που δεν καταλαβαίνω, είναι γιατί δημιουργεί πρόβλημα στο Ups τη στιγμή που παρέχεται ρεύμα από τη πρίζα κανονικά. Τέλος να προσθέσω ότι drivers για Linux δεν παρέχει ακόμα η HP, δεν ξέρω αν είναι επειδή είναι καινούριο μοντέλο ή αν απλά δεν σκοπέυει να βγάλει ποτέ. Εγώ πάντως κατάφερα να τον κάνω share μέσω ενός raspberry pi, χρησιμοποιώντας την επιλογή raw στο setup του cups (αντί να επιλέξω driver) και μοιράζοντας το με samba share.
swtos_chem Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Τώρα ξανά διάβασα καλύτερα αυτό που έγραψες για το κόστος του τόνερ, οπότε αν κατάλαβα καλά 20€ για 1000 σελίδες είναι καλή τιμή για τόνερ? Ναι έχεις δίκιο δεν το έγραψα σωστά.. οι 1000 σελίδες με 20€ δεν είναι λίγες??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα