Neg Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Η καμερουλα ξεπορτισε παλι #αθανατοsamsungdesign Please.... 1
damoclesword Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Εγώ πάντως έχω την οικονομική άνεση να αγοράσω...τη θήκη. Νταξ,το περιεχόμενο χλωμό το κόβω βέβαια. 3
MariosX Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δεν μ'αρεσει. Πλεον δεν βρισκω το λογο να δινω τοσα λεφτα για κινητα. Πιστευω φτασανε στα ορια τους. Τι αλλο να βαλούνε και πως θα χρησιμοποιησουν το 100% των δυνατοτητων οι εφαρμογες? Έχω ενα Xiaomi Redmii Note 3 Pro με 32GB / 3GB, laggarei λιγο αλλα έχω κανονικά facebook, e-mail, viber, onedrive, dropbox, google drive, skype, calendar, google keep και πολλες αλλες εφαρμογες και κανα game και δουλευει αψογα. Αν παρω S8 τι θα αλλαξει; Θα φορτώνουν κάποια ms οι εφαμοργες πιο γρηγορα; και τι εγινε; 13
Noex Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δεν ειδα κανεναν να λεει καθαρη αντιγραφη του ΜΙ ΜΙΧ.. ξαφνικα τ ξεχασατε ολα κ ολοι Samsung FANS
logistoulis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Όταν αυτό που πληρώνεις για μια τέτοια συσκευή είναι υπερβολικό σε σχέση με το εισόδημά σου τότε το χαϊδεύεις και το κουκουλώνεις και το έχεις μη βρέξει και μην στάξει για να σου αντέξει 6 χρόνια. Όταν μπορείς να το αντικαταστήσεις εύκολα ανεξαρτήτως τιμής δεν σε νοιάζει και να γρατσουνιστεί λίγο, και αν σου πέσε δεν χάλασε ο κόσμος πας και παίρνεις καινούριο ή το επόμενο μοντέλο του χρόνου. μπααα περισσότερο έχει με το αν είσαι ψυχάκι ή όχι επίσης σε κάποια άτομα όπως εγώ στη γυναίκα καλό είναι να τους βάζεις όσο πιο τούμπανο θήκη γίνεται γιατί τα πετάνε κάτω τους σπάνε και μετά θέλουν άλλα αυτό το ρημάδι το nexus 4 που ήταν όλο γυαλί ούτε καν μπήκε στο κόπο να ρωτήσει πόσο πάει να φτιαχτεί 1
delpro Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Μετα απο πολλα χρονια apple νομιζω δεν εχει να προσφερει σαν συσκευη κινητου τπτ αλλο ,ειδικα η καμερα ειναι μεγαλη απογοητευση στο 6s απο οτι διαβαζω και το 7plus δεν κανει την διαφορα. !Περιμενω να δω καμερα
koutsis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Noex μήπως γιατί μόνο εσύ βλέπεις μεγάλη ομοιότητα?Το mi mix έχει μόνο ένα bezel κάτω και καθόλου πάνω.Αυτό είναι σαν το s7 edge χωρίς τα φυσικά κουμπιά κάτω, άρα με πολύ μικρότερα bezels πανω/κάτω . καμία σχέση!
Heybro Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Όταν αυτό που πληρώνεις για μια τέτοια συσκευή είναι υπερβολικό σε σχέση με το εισόδημά σου τότε το χαϊδεύεις και το κουκουλώνεις και το έχεις μη βρέξει και μην στάξει για να σου αντέξει 6 χρόνια. Όταν μπορείς να το αντικαταστήσεις εύκολα ανεξαρτήτως τιμής δεν σε νοιάζει και να γρατσουνιστεί λίγο, και αν σου πέσε δεν χάλασε ο κόσμος πας και παίρνεις καινούριο ή το επόμενο μοντέλο του χρόνου. Απλα δεν το χαιρεσαι το κινητο οταν το εχεις σε θηκη.Ποτε δεν εβαλα κινητο μου σε θηκη και καποια ηταν των 600+ και δεν ειχα κανενα θεμα.Τωρα αν σου πεφτουν απο τα χερια για πλακα οπως βλεπω πολλους πατε παρτε κανενα κινεζικο oukitel να κανετε τη δουλεια σας.Οσοι τα προσεχετε δεν χρειαζεται ουτε θηκη ουτε screen protector χαρειτε το κινητο σας. Μετα απο πολλα χρονια apple νομιζω δεν εχει να προσφερει σαν συσκευη κινητου τπτ αλλο ,ειδικα η καμερα ειναι μεγαλη απογοητευση στο 6s απο οτι διαβαζω και το 7plus δεν κανει την διαφορα. !Περιμενω να δω καμερα Στο s7 η καμερα ειναι παρα πολυ καλη.Τι σχεση εχει με του 7?Στο s8 θα ειναι ακομα καλυτερη λογικα.
Papakaliati Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Όταν αυτό που πληρώνεις για μια τέτοια συσκευή είναι υπερβολικό σε σχέση με το εισόδημά σου τότε το χαϊδεύεις και το κουκουλώνεις και το έχεις μη βρέξει και μην στάξει για να σου αντέξει 6 χρόνια. Όταν μπορείς να το αντικαταστήσεις εύκολα ανεξαρτήτως τιμής δεν σε νοιάζει και να γρατσουνιστεί λίγο, και αν σου πέσε δεν χάλασε ο κόσμος πας και παίρνεις καινούριο ή το επόμενο μοντέλο του χρόνου. Καλα δεν παει ακριβως ετσι. Αρκετοι θεωρουνε αρκετα αντιαισθητικο το να εχουνε γρατσουνιες στης συσκευη τους, ενω αντιθετως η θηκη δεν τους χαλαει. Επιπλεον δεν θα παρει καποιος νεο κινητο σε 5 μηνες επειδη το υπαρχον του εχει γρατσουνιστει αρκετα, ανεξαρτητως οικονομικης ανεσης. Το παλιο μου το ειχα χωρις θηκη, αλλα στο τελος ειχε αρκετες γρατσουνιες, και τελικα αποφασισα το νεο να το εχω με θηκη.
Skylined Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Το λογότυπο πάλι κατάφεραν να το χωρέσουν στην πρόσοψη. Samsung μπροστά, πίσω, ε βάλτο και στα πλάγια μην τυχόν και μας ξέφυγε 4
farlander Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Επιτέλους ένα κινητό με bezels που θα ευχαριστεί τους περισσότερους αναγνώστες του forum.
Heybro Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Είναι πολύ όμορφο αν βγει έτσι. Η edge οθόνη δεν μου αρέσει δεν βολεύει στο κράτημα καθόλου. Ελπίζω να βγάλουν και Flat στις 5.7 ίντσες.
scofield_sara Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δες που είναι το φλας και ξανά δες την θήκη. Αυτή τη φωτογραφία που την βρήκες βρε αθεόφοβε..;; Χαχαχαχαχα...
nickelodeon Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Αυτή τη φωτογραφία που την βρήκες βρε αθεόφοβε..;; Χαχαχαχαχα... Alleged Galaxy S8 edge design gets tipped by a case maker render
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα