Tasosng Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Τα κινητά πλέον έχουν γίνει σαν τα αυτοκίνητα. Και με ένα Corola κάνεις την δουλειά σου αλλά και με μία Mercedes. Όπως και η Mercedes έτσι και τα Samsung Apple θέλουν φράγκα. Υπάρχουν άπειρα τηλέφωνα εκεί έξω που κάνουν 200$ και κρατάνε πλέον αρκετά χρόνια.Τέλος πάντων ο εμένα μου αρέσει πολύ αυτό που βλέπω τώρα ας ελπίσουμε ότι και το εσωτερικό του θα είναι καλύτερο από το s7
mariosk89 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 εμένα μου κάνει εντύπωση που κανένας δεν σχολίασε την έλλειψη της υποδοχής για ακουστικά edit: Τώρα το είδα το προηγούμενο σχόλιο. My bad
IT chef Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 ΚΑΙ ΤΟ ΜΙ ΜΙΧ ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΚΑΔΡΟ ΠΟΥ ΧΩ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ. ΝΑ ΔΓΙΑΓΔΩΣΟΥΜΕ Η΄ΑΣΤΙΕΥΕΣΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΕ!11!ΕΝΑΕΝΑ!1
dali13gr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Το θέμα είναι που είναι ο fingerprint sensor. Αν κατάφεραν να τον ενσωματώσουν στην οθόνη, είναι σούπερ.
Heybro Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Ο Fingerprint sensor μπορεί να είναι από πίσω όπως τα έχουν αρκετά κινητά. Επίσης: http://www.androidpolice.com/2017/01/13/rumor-the-galaxy-s8-will-have-a-headphone-jack-after-all/ Μακάρι να είναι αλήθεια.
AntiCambeR Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Γιατί η Samsung απο την σειρά A και μετά έχει τοποθετήσει την υποδοχή mini jack στο κάτω μέρος; Δεν είναι πιο πρακτικό στο πάνω μέρος; Επίσης κάτι που είναι πιο σημαντικό:Δυστυχώς σε κάποια μοντέλα όπως πχ το J5 έχει το ηχείο στο πίσω μέρος.Στο A3 το ηχείο είναι στο κάτω μέρος και σίγουρα ο ήχος ακούγεται καλύτερα.Ας έβαζαν σε όλα το ηχείο στο κάτω μέρος. Μήπως μπέρδεψαν την θέση που θα έπρεπε να βρίσκεται το ηχείο και έβαλαν την θύρα mini jack;
BlackSunrise Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Πω πω τι τραγικοί που είστε μερικοί. Προφανώς το S7 (δεν γράφω για S8 όσο είμαστε ακόμα σε φήμες) θα κοστίζει 40οβευρω πάνω από το Xiaomi των 300 ευρώ. Γιατί; Γιατί δικαιολογεί την διαφορά αυτή. Ναι με το Xiaomi των 300 ευρώ κάνεις μια χαρά την δουλειά σου. Και μέχρι εκεί. Το άλλο είναι 400 ευρώ πάνω γιατί σου δίνει την με διαφορά καλύτερη οθόνη της αγοράς, την καλύτερη κάμερα της αγοράς, την ταχύτερη μνήμη της αγοράς και μια συσκευή που κατά γενική ομολογία είναι η ομορφότερη της αγοράς. Επίσης όχι η επιλογή DSLR που είπε κάποιος παραπάνω δεν υπάρχει. Είμαστε νέοι άνθρωποι που πάμε βόλτες ταξίδια και κάνουμε διαφορά με κοπέλες η παρέες που θέλουμε να τα θυμόμαστε. Σιγά μην κουβαλάω την γκουμουτσα την DSLR μαζί μου. Για την ακρίβεια σιγά μην κουβαλάω δεύτερη συσκευή. Οι κάμερες στα κινητά είναι πλέον εκπληκτικές. Σε σημείο που η DSLR μένει σπίτι εκτός συγκεκριμένων περιπτώσεων (εκθέσεις διακοπές τοπία κρλ). Το ότι είναι πανάκριβο και κάποιοι δεν μμπορουν να το πάρουν είναι κατανοητό. Επειδή όμως δεν υπάρχει δυνατότητα αγοράς δεν σημαίνει πως δεν αξίζει τα λεφτά του. 4
oldnew Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Αυτη η ιστορία που οποτε λες σε καποιον οτι το ακριβο κινητο εχει πολυ καλυτερη καμερα απ το φθηνό, να πετάγεται κάποιος και να πετα τη γνωστή μ@λ@κια οτι οποίος θέλει καλες φωτο θ παρει dslr, πρεπει να αρχισει να banαρεται ή κατι παρομοιο. Ελαχιστοτατοι παίρνουν dslr. Το μονο που εχουν ολοι σχεδον παντα πανω τους είναι το κινητό. Ξερω ποσους με dslr, όπου το 90% των φωτογραφιών τους είναι με κινητο. Μονο οταν πας στοχευμενα καπου να βγαλεις φωτο πχ γαμο, έχεις την γμουμουτσα μαζί. Ουτε καν σε διακοπές, παραλια κλπ. Αυτο πληρώνεις. Καλη καμερα σε μικρο μέγεθος ενσωματωμένη στο κινητο. Αυτο ακομα κοστίζει. Αν σου χρειάζεται είναι ενας ακομα λογος να παρεις ακριβο, αν οχι δεν παίρνεις. Η καμερα του s7 (δεν το εχω, δεν θα το πάρω, ένα νοτε 4 έχω, για να μη νομίζει κανεις οτι τα γραφω απο φανμποισμο), εχει βγει απο πολα σοβαρα site φωτογραφων οτι παιζει στα επίπεδα μιας dslr. Ξερω οι περισσοτεροι δε θα το πιστεψετε αλλα ειναι αλήθεια. Οταν η xiomi βγαλει κινητα σαν το mi mix ΚΑΙ με καλη καμερα ξανα συζητάμε. Αν και το mi mix κανει 800ε Ευρώπη +. Και έχει καμερα γτπ. Ολοι πουλανε φθηνα και ακριβα και υπάρχει λογος γι αυτο και διάφορες μεταξύ τους. Μερικοί επειδή δεν θέλουν να δώσουν λεφτα, και καλα κανουν, βαφτιζουν το κρεας ψαρι. Επίσης ολα τα πραγματικά καλα και ακριβα κινητα εχουν ποιοτικη oled. Η lcd είναι β εθνικη πλεον και σε λιγο που θα την καταργησουν όλοι θα το παραδεχτουν και αυτοι που σφυριζουν αδιάφορα. Τα φτηνα απο τα ακριβα κινητα εχουν διάφορα. Την ιδια που εχουν τα φτηνα απο ακριβα οποιοδήποτε αλλο προιον. Οτι τα φτηνα κινητα εχουν βελτιωθει, ειδικά σε ταχύτητα που ενας μεσος χρήστης βολευεται μια χαρα, δεν τα κανει ιδια με τα ακριβα. 3
casperino Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 @oldnew Δεν εχουμε ολη την φωτογραφια σαν ενα κλικ για να ανεβασουμε σε facebook, instagram κλπ κλπ. Εγω σου λεω οτι το 90% των φωτογραφιων μου ειναι με dslr. Ουαου... Τεσπα... To επομενο βημα ειναι να συγκρινουμε μια Full frame καμερα με του κινητου. Που θα παει, καποιος θα το πει, καπου θα το διαβασει, βγαλαμε συμπερασμα... Ορισμενοι την αγαπαμε την φωτογραφια, ειναι τεχνη, είναι χομπυ. Oρισμενοι μεγαλωσαμε με μια τετοια "γκουμουτσα" στο χερι. Μια dslr/mirrorless δεν σου προσφερει μοναχα μια καλύτερη φωτογραφια. Δεν ειναι μονο αυτο το θεμα...
BlackSunrise Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 @oldnew Δεν εχουμε ολη την φωτογραφια σαν ενα κλικ για να ανεβασουμε σε facebook, instagram κλπ κλπ. Εγω σου λεω οτι το 90% των φωτογραφιων μου ειναι με dslr. Ουαου... Τεσπα... To επομενο βημα ειναι να συγκρινουμε μια Full frame καμερα με του κινητου. Που θα παει, καποιος θα το πει, καπου θα το διαβασει, βγαλαμε συμπερασμα... Ορισμενοι την αγαπαμε την φωτογραφια, ειναι τεχνη, είναι χομπυ. Oρισμενοι μεγαλωσαμε με μια τετοια "γκουμουτσα" στο χερι. Μια dslr/mirrorless δεν σου προσφερει μοναχα μια καλύτερη φωτογραφια. Δεν ειναι μονο αυτο το θεμα... Και καλά κάνεις. Οταν η φωτογραφία είναι για σενα χομπυ και ασχολείσαι με φακου΄ς κτλ κτλ προφανώς θα πάρεις κάμερα. Δεν λέει κανείς πως τα κινητά έχουν καλύτερες. Οπως επίσης οσο καλό ήχο και να έχουν οι audiophiles δεν θα ακουνε την μουσική τους με τα κινητά και τα εργοστασιακά ακουστικά. Οπως αν είσαι cinephil δεν θα δεις τις ταινίες σου συο κινητό ή στην 20αρα tv αλλά στο σινεμά και πάει λέγοντας. Αυτό που λέμε είναι απλό. Το 90% των ανθρώπων εχει αλλα χομπυ απο εσάς. Το τηλέφωνο μου προσωπικά θέλω να έχει συγκεκριμένα πράγματα. Πολύ και γρήγορη μνήμη γιατι μ΄αρέσει να δοκιμάζω εφαρμογές και games (εχω πάνω απο 300 εφαρμογές στο κινητό). Φοβερή οθονη με καλύ φωτειοτητα γιατι κυκλοφορώ συνέχεια και θελω να βλέπω καμια σειρά/ταινια σε αεροπλανα/τραινα/πλοια. Και τέλος πολύ καλή κάμερα γιατι κυκλοφορώ συνέχεια και μ΄αρέσει να βγάζω φωτογραφίες. Δεν ειμαι ηλίθιος, ξέρω πως το S8 δεν θα πλησιάσει ποτέ μια DSLR. Αλλά εγω δεν εχω χομπυ την φωτογραφία οπότε ναι, το να κουβαλάω δευτερη συσκευή, ειδικα αν ειναι γκουμουτσα, το θεωρω τραγικο. Γι΄αυτι ακριβώς πληρώνω τόσα λεφτά 2
kirileman Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 @oldnew Δεν εχουμε ολη την φωτογραφια σαν ενα κλικ για να ανεβασουμε σε facebook, instagram κλπ κλπ. Εγω σου λεω οτι το 90% των φωτογραφιων μου ειναι με dslr. Ουαου... Τεσπα... To επομενο βημα ειναι να συγκρινουμε μια Full frame καμερα με του κινητου. Που θα παει, καποιος θα το πει, καπου θα το διαβασει, βγαλαμε συμπερασμα... Ορισμενοι την αγαπαμε την φωτογραφια, ειναι τεχνη, είναι χομπυ. Oρισμενοι μεγαλωσαμε με μια τετοια "γκουμουτσα" στο χερι. Μια dslr/mirrorless δεν σου προσφερει μοναχα μια καλύτερη φωτογραφια. Δεν ειναι μονο αυτο το θεμα... Τα smartphones είναι συσκευές επικοινωνίας και η ανταλλαγή φωτογραφιών ή βίντεο με ή χωρίς φίλτρα, είναι μέρος αυτής της επικοινωνίας. Οι dslr είναι κάτι άλλο. Στο πακέτο, λοιπόν, που μας προσφέρουν οι κατασκευαστές smartphones, θέλουμε την καλύτερη δυνατή φωτογραφική για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και κάθε βελτίωση ή προσθήκη χαρακτηριστικών, είναι καλοδεχούμενη. Δεν χρειάζεται να αναλύσω τα αυτονόητα, ότι δεν θέλουμε 2η συσκευή πάνω μας, ότι δεν επιθυμούμε να περιμένουμε να φτάσουμε στο σπίτι για να ανεβάσουμε μια φωτογραφία κλπ. 2
dali13gr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Ο Fingerprint sensor μπορεί να είναι από πίσω όπως τα έχουν αρκετά κινητά. Επίσης: http://www.androidpolice.com/2017/01/13/rumor-the-galaxy-s8-will-have-a-headphone-jack-after-all/ Μακάρι να είναι αλήθεια. Προσωπικά το αποκλείω να είναι πίσω. Επίσης, θεωρώ πολύ πιθανό να μην έχει 3.5mm jack όχι για να αντιγράψει την Apple, αλλά γιατί είναι συνολική στρατηγική της βιομηχανίας.
1ceman Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Πάντως το δικό μου mi5s συγκριτικά με του κολλητού μου το s7 (το πήρε 130€ μέσω gbuyback s6 και κερδισμένης δωροεπιταγης 100ευρω),μπορώ να πω ότι το βγάζει καλύτερες φωτό στις περισσότερες συνθήκες .Ζηλευω την αδιαβροχοποιηση και την μεγαλύτερη μπαταρία ,οι amoled δεν με ενθουσιάζουν ,καθώς και τα 30.000 διαφόρα στο antutu δεν είναι εύκολα αντιληπτά στην καθημερινότητα .
Neg Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Σε άρθρο για μια ΘΗΚΗ για κινητό Samsung βγαίνεις και λες για κινητό Xiaomi. Και δίκιο να έχεις σε αυτά που λες, που προσωπικά δεν πιστεύω πως έχεις δίκιο, δεν καταλαβαίνω το λόγο που σε ένα τέτοιο άρθρο δικαιολογείς την επιλογή σου για το Xiaomi Peasants my friend peasants..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα