Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Mobile World Congress 2017 δεν είναι μακριά, ενώ το ίδιο μπορούμε να πούμε και για την ανακοίνωση του νέου Galaxy S8 της Samsung, για το οποίο τελευταία έχουν κυκλοφορήσει δεκάδες φήμες και έχουν διαρρεύσει πολλές πληροφορίες.

Η εταιρεία Ghostek δημοσίευσε φωτογραφίες της νέας shock resistant θήκης της Atomic για το Galaxy S8 και μαζί αποκαλύφθηκαν ορισμένα στοιχεία για την επερχόμενη ναυαρχίδα της Samsung.

Όπως μπορείτε να δείτε, επιβεβαιώνεται ότι η νέα συσκευή της Κορεάτικης εταιρείας δεν διαθέτει dual camera setup στο πίσω μέρος (αν και το μέγεθος του “window” στη θήκη θα μπορούσε να σημαίνει την ύπαρξη δύο καμερών) και πως όπως περιμέναμε εξοπλίζεται με dual curved οθόνη και επιδεικνύει μικρού πάχους bezels στο πάνω και κάτω μέρος της πρόσοψης.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Επίσης -και εφόσον οι εικόνες δείχνουν την πραγματική συσκευή- επιβεβαιώνεται ότι η Κορεάτικη εταιρεία δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει φυσικό κεντρικό πλήκτρο ή capacitive πλήκτρα στην πρόσοψη της νέας της συσκευής, η οποία στην αριστερή της πλευρά, πέρα από τα πλήκτρα αυξομείωσης της έντασης του ήχου διαθέτει και το πλήκτρο power on/off.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Link.png Site: GSMArena

Δημοσ.

Γεια και χαρά σε όλους.

Δεν ξέρω για το S8, αλλά σαν θήκη μου άρεσε υπερβολικά. Ίσως η πίσω πλευρά να είχε ένα σκουρόχρωμο cover, αλλά και πάλι πολύ ωραία.

• Like 3
Δημοσ.

Εντάξει η θήκη ανταποκρίνεται πλήρως στην οικονομική μου κατάσταση όσο αφορά τη πρόθεση αγοράς μου για τη συσκευή: μόνο σε δείγμα ή βιτρίνα θα το βλέπω!!!! :P

Πάντως, δε μου αρέσει καθόλου η θήκη και γενικά θα έλεγα ότι βάζοντας το κινητό σε θήκη ΔΕ το ευχαριστιέσαι!

• Like 5
Δημοσ.

Εντάξει η θήκη ανταποκρίνεται πλήρως στην οικονομική μου κατάσταση όσο αφορά τη πρόθεση αγοράς μου για τη συσκευή: μόνο σε δείγμα ή βιτρίνα θα το βλέπω!!!! :P

Πάντως, δε μου αρέσει καθόλου η θήκη και γενικά θα έλεγα ότι βάζοντας το κινητό σε θήκη ΔΕ το ευχαριστιέσαι!

Εγώ δεν βάζω τα κινητά μου ποτέ σε θήκες, 1ον τα ασφαλίζω και δεύτερον τα προσέχω, με την θήκη χάνει την ομορφιά της μία ναυαρχίδα.

• Like 6
Δημοσ.

Στα αριστερα το power button?Μεγαλη πατατα αν ισχυει.

Όχι απαραίτητα, μπορεί να έχει Double-Tap to wake ή Lift to wake. Αν βέβαια δεν έχει κάποια εναλλακτική λειτουργία για να ενεργοποιείς την οθόνη τότε ναι πατάτα.

Δημοσ.

Μπάζει η βάρκα με τα renders μου φαίνεται, καθώς είτε ο τύπος που τα έφτιαξε ξέχασε να βάλει Flash στην συσκευή, είτε το ξέχασε η Samsung.

ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ το έχει στο δαχτυλίδι της κάμερας όπως είχε κάνει η Μοτορόλα στο Χ 2ης γενιάς ΑΛΛΑ μου φαίνεται πολύ λεπτό το συγκεκριμένο τμήμα για να χωρέσει ένα δυνατό φλας.

Δημοσ.

Μπάζει η βάρκα με τα renders μου φαίνεται, καθώς είτε ο τύπος που τα έφτιαξε ξέχασε να βάλει Flash στην συσκευή, είτε το ξέχασε η Samsung.

ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ το έχει στο δαχτυλίδι της κάμερας όπως είχε κάνει η Μοτορόλα στο Χ 2ης γενιάς ΑΛΛΑ μου φαίνεται πολύ λεπτό το συγκεκριμένο τμήμα για να χωρέσει ένα δυνατό φλας.

Δες που είναι το φλας και ξανά δες την θήκη. 

Galaxy-S8-edge-case-renders.jpg

• Like 4
Δημοσ.

Καλα το να αγοραζεις τοσο ομορφα / ακριβα κινητα και να ξαναπληρωνεις αξεσουαρ και θηκες καταστρεφοντας το design του ποτε δεν το χωνεψα...Ας βγαλει επιτελους μια εταιρια ενα κινητο που να αντεχει γρατζουνιες και καθημερινη χρηση..

• Like 4
Δημοσ.

στην αριστερή της πλευρά, πέρα από τα πλήκτρα αυξομείωσης της έντασης του ήχου διαθέτει και το πλήκτρο power on/off.

Όχι απαραίτητα, μπορεί να έχει Double-Tap to wake ή Lift to wake. Αν βέβαια δεν έχει κάποια εναλλακτική λειτουργία για να ενεργοποιείς την οθόνη τότε ναι πατάτα.

Εγω οτι αναφερθηκε σχολιαζω,δεν ξερω τι θα ισχυει.

Παντως εστι οπως ειναι το μπροστα μερος θυμιζει εντονα Huawei κινητο,που και αυτοι ακομα με το Mate 9 το κανανε πιο πολυ να θυμιζει Samsung κινητο.

• Like 1
Δημοσ.

Καλα το να αγοραζεις τοσο ομορφα / ακριβα κινητα και να ξαναπληρωνεις αξεσουαρ και θηκες καταστρεφοντας το design του ποτε δεν το χωνεψα...Ας βγαλει επιτελους μια εταιρια ενα κινητο που να αντεχει γρατζουνιες και καθημερινη χρηση..

Όταν αυτό που πληρώνεις για μια τέτοια συσκευή είναι υπερβολικό σε σχέση με το εισόδημά σου τότε το χαϊδεύεις και το κουκουλώνεις και το έχεις μη βρέξει και μην στάξει για να σου αντέξει 6 χρόνια.

Όταν μπορείς να το αντικαταστήσεις εύκολα ανεξαρτήτως τιμής δεν σε νοιάζει και να γρατσουνιστεί λίγο, και αν σου πέσε δεν χάλασε ο κόσμος πας και παίρνεις καινούριο ή το επόμενο μοντέλο του χρόνου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...