Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια πηγα την τηλεοραση εντοσ εγγ, μου ειπανε θα μου κανουνε αντικασταση απιο την lg ξερεται ποσες μερες περνει η διαδικασια ?

Δημοσ.

Λογικά μέσα σε 5-6 εργάσιμες μέρες θα έχεις τη καινούρια τηλεόρασή σου.

Έτυχε και σε μένα, μετά από 2-3 μέρες αφού με ενημέρωσαν από το service ότι πάει για αντικατάσταση, με πήραν από την LG και με ενημέρωσαν για το νέο μοντέλο που θα την αντικαταστήσουν.

Από την LG θα στείλουν τη νέα τηλεόραση στο service και από εκεί θα τη στείλουν στο σπίτι σου.

Δημοσ.

Φίλε μου επειδή με ενδιαφέρει το θέμα αυτό, μόλις παραλάβεις την καινούργια σου τηλεόραση κάνε μια ενημέρωση εδώ γιατί έχουμε το ίδιο πρόβλημα. Από τις 27.12.2016 έχει παραλάβει τεχνικος εδώ στη Χαλκίδα την τηλεόραση μου (LG OLEDB6) και ακόμη περιμένω την καινούργια...

Δημοσ.

Φίλε μου επειδή με ενδιαφέρει το θέμα αυτό, μόλις παραλάβεις την καινούργια σου τηλεόραση κάνε μια ενημέρωση εδώ γιατί έχουμε το ίδιο πρόβλημα. Από τις 27.12.2016 έχει παραλάβει τεχνικος εδώ στη Χαλκίδα την τηλεόραση μου (LG OLEDB6) και ακόμη περιμένω την καινούργια...

καθε μερα επαιρνα τηλ την lg servise μανολοπουλος .ευγενεστατη παντα η κοπελα , εχουν κανει την διαδικασια ολη απο τα κεντρικα της lg και στηλανε το πιστωτικο στον κωτσοβολο.Tωρα περιμενω να με παρουνε απο το καταστημα να παω . * 10 λεπτα υποθεση ειναι , και εχουν περασει 2 εβδομαδς τι να πω .

Δημοσ.

Σήμερα τελικά μου έστειλαν την καινούρια μου τηλεόραση. Ο τεχνικός μου είπε ότι υπάρχει όλη αυτή η καθυστέρηση λόγω των απογραφων που γίνονται. Οπότε λίγο υπομονή κάνε και εσύ. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...