denis_kos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δες και το event viewer στα windows οταν στο κάνει. Αν σκάει ο driver τουλάχιστον θα αποκλείσεις την οθόνη-καλώδιο.
drapanakis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Τι ακριβως δηλαδη να κανω, δεν καταλαβα;
denis_kos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δες εδώ πως ανοίγεις το event viewer. http://www.sevenforums.com/tutorials/226084-event-viewer-open-use-windows-7-a.html Ψάχνεις για πρόβλημα στο driver της κάρτας γραφικών. Λογικά θα είναι με κίτρινο τρίγωνο με ένα θαυμαστικό μέσα (warning), στην καρτέλα των windows. Νομίζω στo system, η στο application αν δεν είναι εκει. Με μία επιφύλαξη μπορεί να είναι και με κόκκινο και να γράφει error. Δες τι σφάλματα σου βγαίνουν μολις το κάνει κ ρίξε ένα google η πόσταρε ένα screenshot εδω.
louilouiCK Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Για οθόνη έτοιμη να τα κακαρώσει μου ακούγεται αυτό λυπάμαι... δοκίμασε να την συνδέσεις με άλλο καλώδιο (εννοώ άλλο πρότυπο πχ αν τώρα ειναι σε DVI βάλε VGA) ίσως η ζημιά που έχει να μην επηρεάζεται αν χρησιμοποιήσεις άλλη είσοδο κατα τα άλλα σε βλέπω για αγορά νέας οθόνης 1
coolerman Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δοκίμασε άλλο μόνιτορ,ΑΝ δεν σβήσει..έχει πρόβλημα η οθόνη σου.
ZELOMOTH Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 99% δεν ειναι η οθονη αλλα ισως η καρτα γραφικων σου.Παλια μου το εκανε συνεχεια αυτο και τελικα ειχα θεμα με το dvi καλωδιο ισως επειδη ηταν 5μετρο, ισως να ειχε θεμα η θυρα dvi.. Η οθονη μου ειχε και vga και τα τελευταια 2 χρονια ειναι ετσι συνδεμενη με το pc και δεν μου το εκανε.Αλλα εδω και μερικους μηνες μου το κανει σπανιοτατα.Ισως μια φορα στον μηνα αλλα το κανει. Παλια καρτα εχω απο την αποψη οτι εδω και καιρο δεν αναβαθμιζονται οι οδηγοι.. Αν στο κανει συχνα τοτε οντως δοκιμασε με αλλα οθονη λιγες μερες και δωσε την δικη σου αντιστοιχα να δεις τι γινεται..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα