Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χωρις καμια περιοδικοτητα, η οθονη σβηνει για ενα δευτ/το και αναβει ξανα. Δεν επηρεαζεται η λειτουργια του υπολογιστη, δε χανεται ο ηχος. Απλα , μαυριζει και αναβει παλι.

 

Ξερετε μηπως τι ειναι ;

 

Δημοσ.

Χωρις καμια περιοδικοτητα, η οθονη σβηνει για ενα δευτ/το και αναβει ξανα. Δεν επηρεαζεται η λειτουργια του υπολογιστη, δε χανεται ο ηχος. Απλα , μαυριζει και αναβει παλι.

 

Ξερετε μηπως τι ειναι ;

για αρχή κάνε  update των driver γραφικών  και γράψε γιατί πρόκειται laptop/desktop (χαρακτηριστικά)

  • Like 1
Δημοσ.

Με τί καλώδιο γίνεται η σύνδεση; Μήπως χάνεται το σήμα για κάποιο λόγο; Κλείσε από Control Panel τα όποια Power Saving Settings (Turn off Display, Sleep Mode->Never).

  • Like 1
Δημοσ.

Ειναι σταθερος. Pentium 4

 

1. Πως κανω update καρτας γραφικων

 

2.Οχι δεν το κανει σε συγκεκριμενη εφαρμογη. 

 

3. Που βρισκονται  στο Control Panel τα  Power Saving Settings (Turn off Display, Sleep Mode->Never) ;

 

4. Παλια παρουσιαζε τετοιο προβληγμα και χειροτερο, και η βλαβη ηταν το καλωδιο της οθονης. Του ειχα βαλει καινουργιο και ολα ενταξει. Πριν 3 χρονια.

Δημοσ.

Δεν νομιζω να χαλασε και αυτο μεσα σε 3 χρονια εαν δεν το ταλαιπωρεις μηχανικα το καλωδιο (τσακισματα και τραβηγματα)

Με ενα GPU burn TEST θα σου λυθει η απορια εαν εχει προβλημα η καρτα γραφικων σου.

  • Like 1
Δημοσ.

To ποιό πιθανό είναι να τα έχει ψιλοφτύσει η οθόνη σου.

Λόγο παλαιότητας φουσκώνουν οι πυκνωτές και αρχίζουν να κάνουν διάφορα κουλά.

 

Αν βρείς ηλεκτρονικό/τηλεορασά ίσως και να επισκευάζεται.

Αν τώρα βρείς τεχνικό και σου ζητήσει κάνα 50ρι+ ευρώ για να στη φτιάξει τότε άστην και πάρε άλλη από τα μεταχειρισμένα.

  • Like 1
Δημοσ.

Είπες ότι ο ήχος δεν κόβεται. Ο ήχος πώς μεταφέρεται; Με Jack to Jack; Και που πάει σε ηχεία ή στα ενσωματωμένα της οθόνης; Την εικόνα την μεταφέρεις με VGA ή δίνεις μαζί ήχο/εικόνα με HDMI στην οθόνη σου; Τί οθόνη έχεις. Τί κάρτα γραφικών έχεις; Η κάρτα γραφικών σου φοράει τους τελευταίους Drivers; Σχετικά με την ερώτησή σου πας Device Manager, δεξί κλικ και μετά Update Driver. 

Όταν μαυρίζει η οθόνη βγάζει κάποιο μήνυμα; Πχ No signal; Όταν λες μαυρίζει χάνεται το σήμα; Τί χρώμα έχει το φόντο της οθόνης αν δεν συνδέσεις καμία συσκευή; Μαύρο; 

Δημοσ.

O ηχος βγαινει απο ηχεια στερεοφωνικου που ειναι συνδεδεμενα στον υπολογιστη.

Νομιζω η καρτα ειναι παλια AGP. Οχι με Hdmi

Οθονη , TFT LCD  17αρα 13 ετων, κανενα προβλημα ως τωρα, κανενα καμμενι πιξελ.

Ναι, εχει τουε τελευταιους drivers 

Δε βγαζει κανενα μηνυμα. Ολα δουλευουν κανονικα, απλα χανεται η εικονα, μαυριζει για ενα δευτ/το.

χρωμα φοντου μαυρο

Δημοσ.

Δύσκολο να απαντηθεί φίλε μου. Πρέπει να κάνεις Troubleshooting δλδ να δοκιμάζεις με άλλη οθόνη, καλώδιο, κάρτα γραφικών μέχρι να δεις τι φταίει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...