Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα smartphones έχουν τρελά margins σε σχέση με τις κονσόλες. Το BoM του iPhone 7 για παράδειγμα είναι 224$. Το BoM του PS4 όταν πρωτοβγήκε ήταν 381$. Ένα 10nm SoC δεν θα ανέβαζε πάνω από 50$ το retail price ενώ θα πρόσφερε υπερδιπλάσιες επιδόσεις.

Σου δίνω τότε 224 δολάρια σήμερα και περιμένω το βελτιωμένο Switch μου από τα χεράκια σου σε εύλογο χρονικό διάστημα. Θα πάρεις με την παράδοση του προϊόντως 100 δολάρια για τη δουλειά σου και επειδή είμαι και χουβαρντάς θα σου δώσω 100 δολάρια επιπλέον για να μου το έχεις δώσει μέσα στο 2017. Αντε τι περιμένεις; 200 δολαριάκια ζεστά στην τσέπη σου ξοδεύοντας μόνο τον χρόνο σου για να μου το κατασκευάσεις. Πότε θα συναντηθούμε για να μπουν οι υπογραφές; 

• Like 1
  • Απαντ. 235
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πω πω πω πανηγύρι τα σχόλια!!!! ΆΠΑΤΟ, ΜΟΥΦΑ κτλ. κτλ. και φυσικά το αγαπημένο μου: "γιατί να πάρω Switch όταν μπορώ να πάρω PS4 με 250 ευρώ;"

Ότι να'ναι μιλάμεεεεεεε!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Πω πω πω πανηγύρι τα σχόλια!!!! ΆΠΑΤΟ, ΜΟΥΦΑ κτλ. κτλ. και φυσικά το αγαπημένο μου: "γιατί να πάρω Switch όταν μπορώ να πάρω PS4 με 250 ευρώ;"

Ότι να'ναι μιλαμεεεεεεε!!!!

Ας μην το πλασαρε η Nintendo κυριως σαν σταθερη κονσολα. Απο την στιγμη που το κανει φυσικα και θα υπαρχει συγκριση με τον ανταγωνισμο.

Δημοσ.

Κατι το οποιο φανταζομαι οτι στην πραξη ενδιαφερει περισσοτερο τους μετοχους και λιγοτερα εμας τους καταναλωτες.Η μαλλον σαν καταναλωτες επρεπε να ριχναμε χοντρο κραξιμο για τις υψηλες τιμες(ανεξαρτητως εταιριας).Αν ειχε μονοπωλειο στις κονσολες το καταλαβαινω να χρεωνει οσο θελει,αλλα αφου δεν εχει μην εχει μετα παραπονα αν δεν της βγει αυτο στην πραξη.

Δεν ενδιαφέρει τον καταναλωτή αν θα έχει κέρδος μια εταιρεία που του αρέσει ώστε να συνεχίσει να υπάρχει και να βγάζει τα προϊόντα της?

Δημοσ.

Ότι να'ναι μιλάμεεεεεεε!!!!

Εχεις δικιο οτι να ναι σχολια.Μα να σου συγκρινει ο αλλος την κονσολα του Switch με αλλη κονσολα οπως το ps4?Τελειως ακυροι ε....oh wait :rolleyes:

Α και μαντεψε αλλα το παραπανω γραφεται σε ολα τα forum παγκοσμιως αρα μαλλον δεν ειναι τοσο ακυρο οσο νομιζουν μερικοι.

Δημοσ.

Δεν ενδιαφέρει τον καταναλωτή αν θα έχει κέρδος μια εταιρεία που του αρέσει ώστε να συνεχίσει να υπάρχει και να βγάζει τα προϊόντα της?

Ναι αν ειναι μικρη η εταιρια ή νεα στον χωρο.Στην συγκεκριμενη περιπτωση μιλαμε για την Nintendo που μονο μικρη εταιρια στον χωρο δεν ειναι. Επισης ειπαμε να εχει κερδος,αλλα μην το ξεφτιλισουμε κιολας.

Δημοσ.

Ας μην το πλασαρε η Nintendo κυριως σαν σταθερη κονσολα. Απο την στιγμη που το κανει φυσικα και θα υπαρχει συγκριση με τον ανταγωνισμο.

Ωραία λογική ρε φίλε: και το Opel το Corsa και το Toyota Hilux αυτοκίνητα είναι οπότε γιατί να μην τα συγκρίνουμε; Σοβαρά;

Καταρχήν οι Sony και η MS κοντράρονται απ'ευθείας γιατί απευθύνονται εξ'ολοκλήρου σχεδόν στο ίδιο κοινό. Και οι δύο κυνηγούν τις επιδόσεις, τα γραφικά, το 4Κ gaming και από το Scorpio και έπειτα και το VR gaming. Συν το γεγονός ότι πέρα από τα σποραδικά exclusives για να κομπάζουν τα γνωστά fanboys η βιβλιοθήκη παιχνιδιών τους είναι κατά 90% ΙΔΙΑ.

Σε αντίθεση με την Nintendo η οποία εδώ και πολλά χρόνια προμοτάρει το innovation, τα gimmicks και η γκάμα παιχνιδιών της(πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) είναι αποκλειστική και διαφορετική από τους άλλους.

Το αν σου αρέσει η στρατηγική της είναι υποκειμενικό και θέμα του καθενός. Αλλά το να την συγκρίνεις με τις άλλες δύο επειδή φτιάχνουν κονσόλες είναι άδικο και για τις τρεις. 

Δημοσ.

Ο άλλος γκρινιάζει που το φιφα θα είναι η έκδοση του ps3. Επειδή έχει δει πολλά handhelds με τη δύναμη του ps3 ας πούμε.

Αυτό είναι το switch, ένα handheld που συνδέεται με hdmi στην tv. Αν δε σας αρέσει, πάρτε ps4 και παίξτε το φιφα σας με ΟΜΙΤΖΙ 2017 ΓΡΑΦΙΚΑ!!

Δυνατές κονσόλες υπάρχουν στην αγορά. Δε ξέρω γιατί ζοριζεστε τόσο να βγάλει και η νιντεντο μια. Άλλωστε είστε οι ίδιοι που όταν βγήκε το Gamecube, και ήταν pure gaming κονσόλα πιο δυνατή απ το ps2, το κραζατε γιατί ήταν... Μωβ. Και "παιδικό".

Ε όχι και ομιτζι 2017 γραφικά το ps4. Μέτρια γραφικά 2015 να το δεχτώ :-D

Δημοσ.

Ωραία λογική ρε φίλε: και το Opel το Corsa και το Toyota Hilux αυτοκίνητα είναι οπότε γιατί να μην τα συγκρίνουμε; Σοβαρά;

Καταρχήν οι Sony και η MS κοντράρονται απ'ευθείας γιατί απευθύνονται εξ'ολοκλήρου σχεδόν στο ίδιο κοινό. Και οι δύο κυνηγούν τις επιδόσεις, τα γραφικά, το 4Κ gaming και από το Scorpio και έπειτα και το VR gaming. Συν το γεγονός ότι πέρα από τα σποραδικά exclusives για να κομπάζουν τα γνωστά fanboys η βιβλιοθήκη παιχνιδιών τους είναι κατά 90% ΙΔΙΑ.

Σε αντίθεση με την Nintendo η οποία εδώ και πολλά χρόνια προμοτάρει το innovation, τα gimmicks και η γκάμα παιχνιδιών της(πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) είναι αποκλειστική και διαφορετική από τους άλλους.

Το αν σου αρέσει η στρατηγική της είναι υποκειμενικό και θέμα του καθενός. Αλλά το να την συγκρίνεις με τις άλλες δύο επειδή φτιάχνουν κονσόλες είναι άδικο και για τις τρεις. 

Ναι ειναι ωραια λογικη. 339 ευρω για σταθερη κονσολα σημερα δεν βοηθαει πολυ. Αν το πουλαγε σκετο φορητο στα 200-250 και εδινε σαν εξτρα το dock θα ηταν καλυτερα, Και δεν ειναι μονο δικια μου λογικη.

Οσο για την συγκριση με τα αυτοκινητα θα σου το πω και εγω απλα. Η Nintendo δινει scooter πλασαρωντας το και τιμολογοντας το σαν SUV.

http://arstechnica.com/gaming/2017/01/nintendo-switchs-identity-crisis-could-echo-microsofts-kinect-disaster/

Τελος τουλαχιστον για το PS4 εχω να πω πως εχει πολυ μεγαλη γκαμα ποιοτικοτατων exclusives και αναμενονται αρκετα ακομα.

• Like 2
Δημοσ.

ελληνική μιζέρια θα το χαρακτήριζα εγώ, έξω έχουν επίπεδο υποδομές και γρήγορο ιντερνετ 

Και επισης κραζουν για τις υψηλες τιμες των περιφερειακων.

Αλλωστε ειναι οπως αναφερθηκε καθαρα προβλημα της nintendo που την πλασαρε κυριως σαν οικιακη κονσολα(δηλαδη ανταγωνιστη ps4 και xboxOne)παρα σαν φορητη .

Επισης να μην ξεχναμε οτι στον ιδιο κυκλο ζωης του ps4 και xboxOne εχει ηδη βγει και το Wii U,αρα μιλαμε για 2 κονσολες σε σχεση με τους αλλους.

Δημοσ.

Σου δίνω τότε 224 δολάρια σήμερα και περιμένω το βελτιωμένο Switch μου από τα χεράκια σου σε εύλογο χρονικό διάστημα. Θα πάρεις με την παράδοση του προϊόντως 100 δολάρια για τη δουλειά σου και επειδή είμαι και χουβαρντάς θα σου δώσω 100 δολάρια επιπλέον για να μου το έχεις δώσει μέσα στο 2017. Αντε τι περιμένεις; 200 δολαριάκια ζεστά στην τσέπη σου ξοδεύοντας μόνο τον χρόνο σου για να μου το κατασκευάσεις. Πότε θα συναντηθούμε για να μπουν οι υπογραφές;

Το θέμα είναι ότι αυτό το κάνει ήδη ο ανταγωνισμός χωρίς να μπαίνει μέσα. Εκτός αν αγνόησες το BoM του PS4 σε σχέση με την τιμή του. Η Nintendo πολύ απλά αρμέγει τον κόσμο με σαπακοτεχνολογία του 2015.

157gflops console το 2017. :lol:

Δημοσ.

Τελος τουλαχιστον για το PS4 εχω να πω πως εχει πολυ μεγαλη γκαμα ποιοτικοτατων exclusives και αναμενονται αρκετα ακομα.

Α, τώρα κατάλαβα. Τέλος πάντων, οκ.

Δημοσ.

Α, τώρα κατάλαβα. Τέλος πάντων, οκ.

Χαιρομαι που καταλαβες απο μια φραση οτι εχω ολες τις κονσολες (και Nintendo απο Snes εκτος Wii U) και PC για games. Και οτι εχω μαθει να ειμαι αντικειμενικος. Εχω το Switch σε pre-order στα 299 και αν ισχυσει και δεν ανεβει στα 339 θα το κρατησω. Αλλα ΕΧΩ δικαιωμα να πω οτι στις 2 τελευταιες κονσολες της εχει κανει χοντρες πατατες.

Εσυ απο την αλλη εισαι λιγο Τζιχαντιστης απο οτι βλεπω. Δηλαδη δεν εχει exclusives το PS4? Εισαι σιγουρος? Μηπως μονο η Nintendo τα κανει ΟΛΑ σωστα? Μηπως μονο τα παιχνιδια της Nintendo αξιζουν? Για εσενα δεν εχει δικαιωμα κανενας να ασκει κριτικη στην Nintendo? Ειναι υπερανω?

Και τελος εσυ εχεις το αλαθητο και ολοι οι αλλοι ειναι απλα ταπεινα σκουλικακια που δεν πρεπει να μιλανε?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...