Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μετα λενε 70€ το κοντρολερ. Τη στιγμη που του Χ1 (το καλυτερο στο κοσμο) εχει 50€

καλυτερο του X1;το DS4 ειναι ξεκαθαρα ανωτερο

• Απαντ. 235
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τσαμπα!!!!!!! το switch!!!!! αξεσουαρ χειριστήρια και αυτα τσαμπα!!!!! τιμες χωμα!!!! :) :) και απο τιτλους 80!!!!!!!!!!!!! χαμος!!!!!!! το αργοτερο σε 3!!!! χρονια!! θα εχουν βγει και οι 80!!!!!!! και σιγουρα θα αναβληθει καποιος τιτλος <αλλα τη μας νοιαζει ειναι πολλοι!!!!!!> εδω το wii u ειχε 150!!!!! τιτλους <που φυσικα ξερεται την πορεια του!!! :) :) > οι 150 τιτλοι του wii u που σαρωσε!! :) :) φαινονται στο σκρουτζ <games> οπως φαινoνται και οι 540! εως τωρα!!! ανιαρη!! τιτλοι του ps4 :) και οι 380! εως τωρα!!! ανιαρη!! τιτλοι του xbox one :) ..... οπως φαινεται σιγουρη!! αγορα το switch πρωτη μερα!!! και σιγουρη η επιτυχια του!!! .... :)

Κλάψε κ αλλο μπορεις
  • Like 1
Δημοσ.

Κατοχος Wii U, 3DS XL και PS4.

Εχω διασκεδασει πολυ περισσότερο με το Wii U και το 3ds, το game pad μπορεί να μην αρεσει σε καποιους αλλα οσα παιχνίδια το εκμετάλλευονταν σωστα εδιναν κατι παραπάνω στο game play (δυστυχως η Νιντεντο επαθε εγκεφαλικό απο τις χαμηλες πωλήσεις και ελαχιστα παιχνιδια έκαναν τη διαφορα με το game pad). Ναι, διασκεδασα κυριως με first party παιχνίδια της Nintendo, αλλα δεν μπορεί καποιος να κατηγορει τη Νιντεντο οτι βγαζει νεα Μαριο/Ζελντα οταν οι αλλοι βγαζουν remastered παιχνιδια της προηγούμενης γενιας.

Το Ps4 το πήρα για να παιξω το Metal Gear το οποιο ηταν πατατα, να παιξω το Uncharted 4 το οποιο ήταν ωραίο παιχνιδι αλλα ολόιδιο με τα 3 προηγούμενα και με το που τελείωσε δεν θελω ουτε να το ξαναδω. Εχω πληρωσει ps plus αλλα δεν βρισκω κατι να μου αρεσει να παιξω online και πολύ κουραση στο Ps4 το ότι τα 500GB σκληρου ειναι λιγα και όλο σβήνω και τρεμω στην ιδεα οτι μπορεί να χρειαστεί να κανω install καποιο παιχνίδι που θέλω απλα να ξαναπαίξω.

Με τα πολλά θεωρω λαθος επιλογή και σχεδόν πεταμένα λεφτα, τα λεφτα που εχω δωσει για το Ps4, ειδικα τωρα που εχει βγει και νεο hardware.

Το Nintendo Switch οπως το βλέπω θα είναι επιτυχία, τουλάχιστον για μένα και ας πανε οι άλλοι να παίξουν Assassins Creed 56 και CoD 362 με "τελεια" γραφικα στα 30fps.Το μόνο που με χαλασε λιγο ειναι που αλλαξαν τις θεσεις στους αναλογικους μοχλους γιατι το Wii U pro controller είναι το καλύτερο στον κοσμο.

Δημοσ.

ρε συ νιντεντο με τις κονσολες δεν το εχεις. Με τα παιχνιδια ναι. Εβγαλες στα mobile το ποκεμον γκοου και εγινε χαμος, εβγαλες το μαριο ραν και εγινε πανικος, ε βγαλε και το ζελντα να γινει πανζουρλισμος

Ζέλντα δε μπορεί να βγει σε κινητά.

Αν υπάρχει ένα μηχάνημα που είναι κατάλληλο για Zelda και δεν είναι κονσόλα της Nintendo, είναι ο υπολογιστής... που έχει και hotkeys για τα equipped items. 

Δημοσ.

Οσοι κραζετε για την τιμη να φανταστω οτι δεν εχετε πολλαπλασιας αξιας κινητο, ταμπλετ, pc κτλ ετσι;

Δεν είναι τα ίδια πράγματα. Σε λίγο θα μας συγκρίνεις τη κονσόλα και με αυτοκίνητα ?

Ήμαρτον Θεέ μου.

• Like 1
Δημοσ.

για τη ιστορία είχαμε:

public 300 , κώτσος 400

στη συνέχεια πήγε και ο κώτσος 300 

μετά πήγε το Public 350 

και τέλος πήγε και ο κώτσος 350 

τώρα είναι και οι δύο 350 

• Like 3
Δημοσ.

Ειναι οι ιδιοι που ισχυριζονται εντονη σεξουαλικη ζωη. Και ψηφίζουν.

Η αντιπροσωπία ανακοίνωσε επισημα πως η κονσολα θα βρισκεται στην Ελλαδα στις 3 Μαρτιου. Οι τιμες ειναι ζητημα των εμπορων.

Διάβασα καποιων τα παράπονα για την ακριβεια των χειριστηριων και παρελκομενων, λογικα ενδεχομενως. Ενω σκεφτονται πως θα αγορασουν το δευτερο ζευγαρι ασυρματα ακουστικα στο iPhone της/του γκομενας/γκομενου. 

ΠΕΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ 

ΝΑ ΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΗΣ!!!

Δημοσ.

καταρχας οσοι συγκρινετε gaming με ipad με switch κλπ νομιζω οτι δεν μπορω να σας συμπεριλαβω στη κατηγορια gamer ,οσοι εμμενετε οτι θα παει απατο ως κασανδρες λεω να περιμενετε να δουμε , ο ανταγωνισμος στο καταναλωτη καλο κανει οχι κακο,

για τους πολωμενους που θεωρουν την τιμη ακριβη να θυμησω οτι δεν ειναι σε ολες τις χωρες οι μισθοι οι ιδιοι,και ας μην γινω κακος να αναφερω οτι σε αλλες χωρες πχ 300 ευρω ειναι ενα 4ημερο και σε αλλους ο μισθος μηνα....

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...