Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 235
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

299 @Public           - http://tinyurl.com/jnpuo86

Και σε ποιά κονσόλα δεν είναι επί πληρωμή το Online?

349euro τωρα στο public, τι μοιριστηκαν οτι οι υπολλοιποι το εχουν πιο ακριβα και χανουν φραγκα?

Δημοσ.

Το Ps4 το πήρα για να παιξω το Metal Gear το οποιο ηταν πατατα, να παιξω το Uncharted 4 το οποιο ήταν ωραίο παιχνιδι αλλα ολόιδιο με τα 3 προηγούμενα και με το που τελείωσε δεν θελω ουτε να το ξαναδω. Εχω πληρωσει ps plus αλλα δεν βρισκω κατι να μου αρεσει να παιξω online και πολύ κουραση στο Ps4 το ότι τα 500GB σκληρου ειναι λιγα και όλο σβήνω 

Πως γινεται να χρειαζεται να σβηνεις συνεχεια αφου ολα και ολα 2παιχνιδια εχεις παιξει οπως λες μονο εσυ ξερεις....

• Like 3
Δημοσ.
Πως γινεται να χρειαζεται να σβηνεις συνεχεια αφου ολα και ολα 2παιχνιδια εχεις παιξει οπως λες μονο εσυ ξερεις....

Λογικά τα παιχνίδια του PS Plus λέει.

Δημοσ.

Με 265 ευρώ δεν παίζεις max settings GTA 5 δεν πα να στο έφτιαξε ο ίδιος ο Θεός το PC ... Μας δουλεύεις? Ούτε με μια gtx 1080 δεν παίζεις στα max καλά καλά!!  

Βλεπω εισαι σχετικος με το θεμα...

Δημοσ.

Καιρος να ακολουθησει την sega και η nintendo αντε με τις μουφα κονσολες της και τα τελειωμενα παιχνιδια της ,μονο το super Nintendo ηταν καλο τιποτα άλλο,mega drive forever κολωστρες 

Πώς πάνε τα σελερόνια;

Δημοσ.

Και μετά από όλα αυτά πάλι έχει χαμηλότερη βαθμολογία στο metacritic από τα Mario Galaxy.

http://www.metacritic.com/game/wii/super-mario-galaxy 97 (73 Critics) / 8.9 (2153)

http://www.metacritic.com/game/playstation-3/the-last-of-us 95 (98 Critics) / 9.1 (8031)

Νομίζω οι ποσότητες τόσο των κριτών όσο και των ατόμων που συμπεριλήφθηκαν στην δημιουργία του αποτελέσματος, τα λέει όλα...

Δημοσ.

http://www.metacritic.com/game/wii/super-mario-galaxy 97 (73 Critics) / 8.9 (2153)

http://www.metacritic.com/game/playstation-3/the-last-of-us 95 (98 Critics) / 9.1 (8031)

Νομίζω οι ποσότητες τόσο των κριτών όσο και των ατόμων που συμπεριλήφθηκαν στην δημιουργία του αποτελέσματος, τα λέει όλα...

Άλλο το ένα παιχνίδι άλλο το άλλο. Για μένα είναι μοναδικά και τα 2 το καθένα στο κοινό που απευθύνεται. Τα Mario έχουν προϊστορία

http://www.metacritic.com/game/nintendo-64/super-mario-64

Αξέχαστες στιγμές. Το Last Of Us είναι κάτι τελείως διαφορετικό.

Δημοσ.

Να βγουν οι ps4 fans να πουν την γνωμη τους; Δεκτο, παρα τα ελαττωματα της τιμια κονσολα το ps4 και αντιπροσωπευουν την πλειοψηφια των console gamers

Να βγουν οι old school nintendo fans; Πολυ καλα, εχουν και εμπειρια με την εταιρια

Να βγουν οι pc gamers; ακομα καλυτερα, αφου ερχονται και απο μια "ελευθερη" πλατφορμα μπορει να το βλεπουν απο αλλη γωνια το θεμα

Να ερχονται οι ουγκανοι του xbox που περιμενουν "την υπερτατη κονσολα" το βρισκω κωμικο. Μπραβο φιλε peasant, το ετος 2018 θα παρεις αυτο που υπαρχει στο pc εδω και... ΠΑΝΤΑ. Πρακτικα θα παρεις ενα mid range pc με windows 10. Απλως εσυ θα εισαι σκλαβος της ms ενω εγω θα ειμαι σε μια ανοιχτη πλατφορμα. Θα εχω upgrades, πολλαπλασια και καλυτερα games, emulators, αμετρητες επιλογες αναλογα το budget μου, θα εχω ολα τα χειριστηρια/πληκτρολογια/ποντικια που υπαρχουν, πολυ φθηνοτερα games, δωρεαν online και θα εχω ενα εργαλειο που μπορει να κανει πολλα περισσοτερα απο το "scorpio" σου.

Οποτε θα παρω κατι που μπορει μεν να κοστιζει κατι παραπανω στην αρχη αλλα θα βγω κερδισμενος με την παροδο του χρονου και θα εχω μια μακραν καλυτερη εμπειρια. Απλως η microsoft δεν εχει τιποτα να προσφερει και τωρα το γυρισε στην specsολαγνεια, για να τσιμπησουν τα κοροιδα.

Το console gaming εχει καταντησει τσιρκο, ας επιστρεψει πισω σε αυτο που εκανε καλα (απλο και φθηνο, καλυτερο απο το pc gaming για το casual κοινο) και ας σταματησει να κυνηγαει τα specs γιατι θυμιζει κινεζικη αντιγραφη του pc.

Υ.Γ.: Δεν προσπαθω να σε προσβαλω απλως θελω να σου δειξω οτι το "scorpio" που περιμενεις με τοση αγωνια ειναι ενα υβριδιο που το μονο που πηρε απο το pc gaming ειναι τα specs και κατα τα αλλα κρατησε ολη τα προβληματα του console gaming. Δεν εχει τιποτα να προσφερει στον καταναλωτη, εμενα και εσενα δηλαδη, ζημια στην αγορα κανει.

Pc gaming ενταξει, ειχα παρει του μικρου μου γιου περυσι το Fifa 16 και επαιζε στο Laptop και το παρατησε γιατι καθε λιγο και λιγακι καποιος cheater εριχνε την συνδεση και εχανε τα παιχνιδια ενω κερδιζε.Αν εσυ αυτο το λες Gaming στο χαριζω.
Φετος του πηρα το Fifa 17 στο Xbox One και ευχαριστιεται να παιζει.
  • Like 1
Δημοσ.

Μετά από πολλά υπερβολικά σχόλια (είναι ο πιο ουδέτερος χαρακτηρισμός που θα μπορούσα να κάνω) είπα μετά από πολλά χρόνια αφάνειας να σχολιάσω λίγο.

Αυτά που περιμέναν και ζητάνε πολλοί αντιστοιχούν σε τιμές εξωφρενικές όπως π.χ. PS3 στα 660€

Η τιμή είναι normal αν σκεφτεί κανείς πως η συσκευασία έχει για 2 παίχτες υποστήριξη σε κάποιους τίτλους με το JoyCon (αξίας 80€), περιλαμβάνει το charging grip (αξίας 30€) και το dock (αξίας 90€), κάτι το οποίο αφήνει την κοστολόγηση του τάμπλετ στα 100€. Τελευταία φορά που τσέκαρα την αγορά, με βάση τι περιλαμβάνουν σε δυνατότητες είναι λογική τιμή για όλα (αλλά σίγουρα όχι φθηνή ειδικά για τα περιφερειακά). Αν δεν σε ενδιαφέρει κάτι όμως, όσο φθηνό και να το βγάλει κάποιος δεν θα το πάρεις. Πολλοί θα λέγανε καλύτερα να δώσω 100€ για κινέζικο κινητό αντί για την κονσόλα αυτή.

Θυμίζω

PS Vita 300€ launch day

PSP και 3DS 250€ launch day

Και κανένα από αυτά δεν μπορούσε να παίξει παραπάνω από ένα άτομο ή να συνδεθεί με το καλημέρα σε τηλεόραση (aka υβριδικό σύστημα)

Ξεχνας ομως την εποχη που κυκλοφορησαν τα συστηματα που αναφερεις. Τοτε δε μπορουσες να παιξεις ενα παιχνιδι στο κινητο σου με την ιδια ποιοτητα γραφικων με αυτη που προσφερε ενα τετοιο συστημα.

Τωρα οι προσδοκιες ειναι πολυ υψηλοτερες και καλα κανουν. Οι φορητες συσκευες δεν ειναι οπως ηταν πριν απο 12 χρονια.

Δημοσ.

Ο άλλος γκρινιάζει που το φιφα θα είναι η έκδοση του ps3. Επειδή έχει δει πολλά handhelds με τη δύναμη του ps3 ας πούμε.

Αυτό είναι το switch, ένα handheld που συνδέεται με hdmi στην tv. Αν δε σας αρέσει, πάρτε ps4 και παίξτε το φιφα σας με ΟΜΙΤΖΙ 2017 ΓΡΑΦΙΚΑ!!

Δυνατές κονσόλες υπάρχουν στην αγορά. Δε ξέρω γιατί ζοριζεστε τόσο να βγάλει και η νιντεντο μια. Άλλωστε είστε οι ίδιοι που όταν βγήκε το Gamecube, και ήταν pure gaming κονσόλα πιο δυνατή απ το ps2, το κραζατε γιατί ήταν... Μωβ. Και "παιδικό".

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...