Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μαλιστα ειμαι το ιδιο ιθαγενης με το οταν αγορασα το πρωτο ipad οταν βγηκε ,η πορεια του γνωστη, καποιες φορες κερδιζεις ή χανεις αλλα ταμπελες δεν θεωρω οτι αρμοζουν σε κανενα ,οσο και αν τοτε πηρα ipad πλεον δεν αγοραζω κατι απο apple ,βλεπεις ακομα και οι εταιριες κερδιζουν ή χανουν αναλογως κινησεων ,τωρα εγω κρινω αν αξιζει να αγοραζω nintendo και δικαιωμα μου να δωσω οσα ζητανε ,οσο δικαιωμα μου ειναι αν απογοητευτω να μην ξαναγορασω,δικαιωμα μου ομως δεν ειναι να στολιζω με επιθετα τους μελλοντικους αγοραστες...

Δε γεννήθηκες εχτές,δεν είσαι αποκομμένος από τον υπόλοιπό κόσμο,δεν έσκασε πρώτη φορά με καθρεφτάκια και χάντρες η νιντέντο .

Υπάρχει λόγος που αναφέρθηκες στο ipad,φαντάσου αν απλά δεν αγοράζεις apple τώρα,τι θα έπρεπε να κάνεις στην νιντέντο.

Τώρα αν εθελοτυφλείς εσύ ,δικαίωμα σου,αλλά μην παρεξηγήσε κι'όλας όταν σε προειδοποιούν οι άλλοι πως οι κουβέρτες έχουν ευλογιά.

• Απαντ. 235
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα NES/ SNES games θα είναι playable μόνο για 1 μήνα. 30 χρόνων games και δεν θα σου μένουν καν στο library. Microsoft tried always online, Nintendo tries always offline.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Όσο για το αν σου αρέσει η όχι το The Last of Us, κάποια πράγματα είναι κοινώς αποδεκτά όμορφα και κάποια όχι, υπάρχει γενικά μια θεώρηση του καλού και του άσχημου, το The Last of Us ξέχωρα το αν δεν σου αρέσουν τέτοιου είδους παιχνίδια, παραμένει να θεωρείτε αν όχι το καλύτερο τότε σίγουρα μέσα στο top 10 των καλύτερων παιχνιδιών που έχουν φτιαχτεί ποτέ, τόσο οπτικά όσο και ακουστικά, με ένα φοβερό main theme, μια απίστευτη σκηνοθεσία, και είναι κρίμα να μην δεις έστω και στο youtube την ιστορία αν δεν μπορείς να την βιώσεις παίζοντας το. Όσο περίεργο και ψεύτικο να ακούγεται είναι από τα ελάχιστα παιχνίδια που με έκαναν να δω κάποια πράγματα διαφορετικά και που οι χαρακτήρες ήταν τόσο καλογραμμένοι που με άγγιξαν σαν να τους γνώριζα ή σαν να τους παρακολουθούσα σε μια σειρά για χρόνια. Θυμάμαι χαρακτηριστικά που όταν το πρωτοέπαιξα το συναίσθημα της την πληρότητας που είχα από τον τρόπο που κινούταν η μουσική, και το πως εξελισσόταν η κατάσταση του εισαγωγικού μέχρι να με αφήσει "μαλάκα" να κοιτάω την οθόνη με την μουσική να κορυφώνεται καθώς πέφτουν οι σκηνές σαν ειδήσεις και χωρίς να το σκεφτώ, έκλεισα την κονσόλα, βγήκα στην βεράντα και άναψα τσιγάρο........

Φιλικά Αργύρης.

Και μετά από όλα αυτά πάλι έχει χαμηλότερη βαθμολογία στο metacritic από τα Mario Galaxy.

• Like 2
Δημοσ.

Μην το κουραζετε, γενικα οι προπαραγγελιες και τα day one αφορουν ΠΑΝΤΑ τα φανμποιζ. Οταν δεν ξερεις πρακτικα τιποτα για την λειτουργικοτητα του χαρντγουερ και το κοντεντ δεν δινεις 350 ευρω χωρις να περιμενεις. Εκτος αν σου ειναι στραγαλια που ειναι αλλη συζητηση. Ναι, το ζελντα θα ειναι φοβερο, αλλα επισης δεν δινεις 400 για ενα παιχνιδι.

Οπως και να το δεις παντως η nintendo εχει χασει αρκετη αξιοπιστια μετα απο το φιασκο του wii u. Και στις κονσολες αυτο θελει πολυ κοπο να αναστραφει. Και ειναι ακομα δυσκολοτερο οταν η nintendo προσπαθει απεγνωσμενα να επαναλαβει την επιτυχια του wii κανοντας τα ιδια τρικς. Αδυναμο χαρντγουερ και δηθεν φιλοσοφια εναλλακτικης προτασης με μισοψημενη καινοτομια, που οι αγοραστες στο τελος καταληγουν παλι να παιζουν μονο κανα ζελντα με παραδοσιακο κοντρολερ.

Πιστεψα την nintendo το 2006 πως μπορουσε να προωθησει την ιδεα των μοσιον κοντρολς, τελειοποιώντας την σε επομενες εκδοσεις, αλλα τελικα ουτε αυτη πιστεψε σε αυτο. Σημερα, 10 χρόνια μετα, μας παρουσιαζει την ίδια ακριβώς ιδεα και φιλοδοξει να επαναλαβει την ιδια επιτυχια; Δεν προκειται να συμβει. Ninty εχεις χασει τον δρόμο.

Δημοσ.

399€ στο κοτσοβολο

399€ στο mediamarkt

397€ στο e-shop

Αντε γεια

και επι πληρωμη το online

''Στα Public έχει 299''

(Διόρθωση)

Μόλις παιδιά πήγε 349...

Τι σκατά σήμερα την έκανα προ-παραγγελία... κάτσε να το ακυρώσω

Δημοσ.

Άκλαυτο θα πάει. Σήμερα που μέχρι και τα 12χρονα έχουν 5"+ smartphones με πολύ περισσότερες δυνατότητες και δωρεάν παιχνίδια... ποιος θα αγοράσει αυτό το πράγμα και μάλιστα σε αυτή την τιμή?

Αν το είχαν κυκλοφορήσει πριν 12 χρόνια το 2004 μαζί με το PSP ίσως έκαναν κάτι.

Η τιμή του μου φαίνεται γελοία. Με τα λεφτά αυτά παίρνεις πολύ καλύτερη συσκευή σε smartphone. 

Me 265 τώρα τα Χριστούγεννα έφτιαξα μηχάνημα (i5 2400 και R9 280X) σε ένα φιλαράκι που παίζει GTA V και Skyrim Remastered 1080p max settings.

Με 265 ευρώ δεν παίζεις max settings GTA 5 δεν πα να στο έφτιαξε ο ίδιος ο Θεός το PC ... Μας δουλεύεις? Ούτε με μια gtx 1080 δεν παίζεις στα max καλά καλά!!  

Δημοσ.

Το γεγονός ότι τόσα πολλά άτομα κάνουν πραγματικά σαν <<ετοιμόγεννες>> για την <<ΜΗ >>ΕΠΙΤΥΧΙΑ του Switch με κάνει να πιστεύω όλο και πιο πολύ ότι η Nintendo συνεχίζει να τους <<καίει>> την γούνα,ακόμη και μετά από τόσα χρόνια όπως μόνο αυτή ξέρει.

Nintendo 3RD PARTY ΔΕΝ θα δεις,όσο κι αν χτυπηθείς!Πάντα φιλικά,επειδή κάπου το πήρε το μάτι μου :)

• Like 1
Δημοσ.

Τσαμπα!!!!!!! το switch!!!!! αξεσουαρ χειριστήρια και αυτα τσαμπα!!!!! τιμες χωμα!!!! :) :) και απο τιτλους 80!!!!!!!!!!!!! χαμος!!!!!!! το αργοτερο σε 3!!!! χρονια!! θα εχουν βγει και οι 80!!!!!!! και σιγουρα θα αναβληθει καποιος τιτλος <αλλα τη μας νοιαζει  ειναι πολλοι!!!!!!> εδω το wii u  ειχε 150!!!!! τιτλους <που φυσικα ξερεται την πορεια του!!! :) :) > οι 150 τιτλοι του wii u που σαρωσε!! :) :) φαινονται στο σκρουτζ <games>  οπως φαινoνται και οι 540! εως τωρα!!! ανιαρη!! τιτλοι του ps4 :) και οι 380!  εως τωρα!!! ανιαρη!! τιτλοι του xbox one :) ..... οπως φαινεται σιγουρη!! αγορα το switch πρωτη μερα!!! και σιγουρη η επιτυχια του!!! .... :) :) :) :) :)

Δημοσ.

Με 265 ευρώ δεν παίζεις max settings GTA 5 δεν πα να στο έφτιαξε ο ίδιος ο Θεός το PC ... Μας δουλεύεις? Ούτε με μια gtx 1080 δεν παίζεις στα max καλά καλά!!  

φιλε μου τασο τι λεσ...οτι ενας ι5 με 280χ δεν μπορει να τρεξει το gta5 σε μαχ settings σε 1080p....ψαξου λιγο καλυτερα, δες κανα benchmark η κανα βιντεο για να δεις τις επιδοσεις της 280χ (εγω νομιζω απο οτι θυμαμε οτι η 270χ κοντευε να maxari το gta) σορρυ για το offtopic παιδια αλλα με αυτα που ακουω.

Δημοσ.

φιλε μου τασο τι λεσ...οτι ενας ι5 με 280χ δεν μπορει να τρεξει το gta5 σε μαχ settings σε 1080p....ψαξου λιγο καλυτερα, δες κανα benchmark η κανα βιντεο για να δεις τις επιδοσεις της 280χ (εγω νομιζω απο οτι θυμαμε οτι η 270χ κοντευε να maxari το gta) σορρυ για το offtopic παιδια αλλα με αυτα που ακουω.

280x, as in, R9 280X? αντιλαμβάνεσαι ότι εννοούσε 265 ευρώ για ΟΛΟΚΛΗΡΟ πισί έτσι?

/edit εκτός αν δεν αναφέρεσαι στην τιμή αλλά στο σχόλιο για την 1080 (το οποίο το είπε καθαρά για να περάσει το point του)

Δημοσ.

280x, as in, R9 280X? αντιλαμβάνεσαι ότι εννοούσε 265 ευρώ για ΟΛΟΚΛΗΡΟ πισί έτσι?

/edit εκτός αν δεν αναφέρεσαι στην τιμή αλλά στο σχόλιο για την 1080 (το οποίο το είπε καθαρά για να περάσει το point του)

απο οτι καταλαβα εννουσε μονο για cpu και gpu...γιατι μεταχειρισμενα τα βρίσκεις στην τιμη που λεει. τωρα αν εννοεί ολοκληρο build δυσκολα

Δημοσ.

Εκτός οτι η τιμή του είναι σχετικά υψηλή δεν νομίζω πως μπορεί να ανταγωνιστεί το PS Vita σε πωλήσεις κυρίως λόγω τίτλων.

Εχει καλύτερο hardware απο το PS Vita;

Δημοσ.
ούτε στα πιο τρελα σου όνειρα. Medium ναι, ενδεχομένως.

Βρε κουτο, μηπως εννοείς gta3; Αντε βρε και σε παρεξηγησα για φιδεμπορα!

Δημοσ.

ούτε μαξ τρέχει ούτε medium, high και τα περισσότερα very τρέχει αυτό που λέτε, δε χρειάζεται να ρίξει όμως τίποτα στο medium αυτό είναι το μόνο βέβαιο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μαλιστα ειμαι το ιδιο ιθαγενης με το οταν αγορασα το πρωτο ipad οταν βγηκε ,η πορεια του γνωστη, καποιες φορες κερδιζεις ή χανεις αλλα ταμπελες δεν θεωρω οτι αρμοζουν σε κανενα ,οσο και αν τοτε πηρα ipad πλεον δεν αγοραζω κατι απο apple ,βλεπεις ακομα και οι εταιριες κερδιζουν ή χανουν αναλογως κινησεων ,τωρα εγω κρινω αν αξιζει να αγοραζω nintendo και δικαιωμα μου να δωσω οσα ζητανε ,οσο δικαιωμα μου ειναι αν απογοητευτω να μην ξαναγορασω,δικαιωμα μου ομως δεν ειναι να στολιζω με επιθετα τους μελλοντικους αγοραστες...

Καταρχάς το τι κάνει ο καθένας με τα λεφτά του είμαι ο τελευταίος που θα με νοιάξει εδώ μέσα. Δικαίωμά του είναι, γούστο του και καουμποϊλίκι του από τη στιγμή που τα έχει βγάλει με τον ιδρώτα του και τις θυσίες του.

Παρόλα αυτά θες να μου πεις ότι ΑΥΤΗ την στιγμή βρίσκεις συμφέρουσα την αγορά του switch (το οποίο ισχύει σχεδόν για κάθε κονσόλα @ launch για να μην παρεξηγούμε). Μιλάμε για μηδενική launch γκάμα τίτλων πλην zelda και τα πρώτα first party που κάνουν την nintendo να είναι nintendo στη καλύτερη το καλοκαίρι και στην χειρότερη καλά Χριστούγεννα. Και όλα αυτά με 350-400 γιούργια την σημερινή εποχή. Τώρα αν κάποιος είναι άρρωστος για έναν exclusive τίτλο (zelda) καλά θα κάνει και θα την αγοράσει @ launch. Και εγώ με την σειρά μου έχω αγοράσει 2-3 κονσόλες μόνο και μόνο για έναν τίτλο ουσιαστικά.

Συγκρίνεις επίσης μια παιχνιδοκονσόλα που έχει κάτι το καινούριο όντως με το handheld/dock mode αλλά σε έναν υπερ-κορεσμένο χώρο για να μη πω καμιά πιο βαριά κουβέντα με ένα προϊόν πρωτοποριακό όπως το ipad που μας έμαθε τι σημαίνει tablet (το ίδιο ισχύει και για τα πρώτα smartphones και οποιοδήποτε άλλο τεχνολογικό προϊόν χάραξε "new market").

Ξεχνάς επίσης ότι αυτή τη στιγμή ζούμε σε ένα αδυσώπητο κόσμο για την Nintendo και την κάθε old-school nintendo που από τη μια έχει να ανταγωνιστεί στη handheld αγορά το κάθε smartphone με το κάθε freemium χαζοπαίχνιδο (ευτυχώς προσαρμόζεται εκεί σιγά σιγά με τα go), ενώ στην console αγορά βλέπει τους 2 μεγάλους να της κουνάνε το μαντήλι όσο αφορά τις υπηρεσίες και την third party υποστήριξη εδώ και μια δεκαετία+.

Αφήνω το θέμα του hardware και των specs για τους πιο κυνικούς. Τουλάχιστον με το NES classic mini παίρνεις έναν emulator με 30 roms που λέει ο λόγος και ξέρεις λίγο πολύ τι να περιμένεις. Με το switch στη καλύτερη θα πάρεις ένα νέο wii μια επιτυχημένη κονσόλα με μικρό κύκλο ζωής-trend, ενώ στη χειρότερη αν την κλ@σούν πάλι οι 3rd party ένα handheld enabled wii-u.

Επεξ/σία από ilos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...