Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια ,μαλιστα, εδω το ps vita το αγορασα 210 ευρω και game library δεν ...αλλα ειπαμε ο καθενας αντι να κοιταζει να υπαρχει ανταγωνισμος που ωφελει θελει να δικαιωθει για τις αλλες του επιλογες

Ποιος σου είπα πως θεωρώ την τιμή και γενικότερα το ps vita σωστή επιλογή για να μου το παραθέσεις ως μέτρο σύγκρισης!!! Για να μην προτρέξεις άλλο, δεν είμαι φαν κανενός.

Το ps vita ήταν και είναι λάθος, ο μόνος τρόπος που μου φαντάζει λογική η αγορά του πλέον, είναι ως μεταχειρισμένο "σήμερα", για in home ps4 streaming στην τουαλέτα, στο κρεβάτι, στην βεράντα το καλοκαίρι, μέχρι εκεί! (άντε και για φαντάρους, όσοι δεν έχουν πάει ακόμα σε αυτό το thread).

Ποια είναι αλλότρια που τα έκρινα ως ίδια? Γιατί αν αναφέρεσαι στο Switch έναντι ps4/xboxone τότε φίλε μου κάτι δεν πάει καλά, γιατί το switch ήρθε να αντικαταστίσει το wii u, όχι το 3ds. Το ότι ήθελαν να κάνουν blur τα νερά μεταξύ των desktop console και των handheld είναι δικό τους θέμα καθαρά, δεν τους πίεσε κανένας, το ότι κατέληξαν να βγάλουν ένα τελικά μέτριο προϊών χωρίς ουσία είναι επίσης δικό τους θέμα και άρτια συνδεδεμένο με αυτό το γεγονός.

• Απαντ. 235
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να βγουν οι ps4 fans να πουν την γνωμη τους; Δεκτο, παρα τα ελαττωματα της τιμια κονσολα το ps4 και αντιπροσωπευουν την πλειοψηφια των console gamers

Να βγουν οι old school nintendo fans; Πολυ καλα, εχουν και εμπειρια με την εταιρια

Να βγουν οι pc gamers; ακομα καλυτερα, αφου ερχονται και απο μια "ελευθερη" πλατφορμα μπορει να το βλεπουν απο αλλη γωνια το θεμα

Να ερχονται οι ουγκανοι του xbox που περιμενουν "την υπερτατη κονσολα" το βρισκω κωμικο. Μπραβο φιλε peasant, το ετος 2018 θα παρεις αυτο που υπαρχει στο pc εδω και... ΠΑΝΤΑ. Πρακτικα θα παρεις ενα mid range pc με windows 10. Απλως εσυ θα εισαι σκλαβος της ms ενω εγω θα ειμαι σε μια ανοιχτη πλατφορμα. Θα εχω upgrades, πολλαπλασια και καλυτερα games, emulators, αμετρητες επιλογες αναλογα το budget μου, θα εχω ολα τα χειριστηρια/πληκτρολογια/ποντικια που υπαρχουν, πολυ φθηνοτερα games, δωρεαν online και θα εχω ενα εργαλειο που μπορει να κανει πολλα περισσοτερα απο το "scorpio" σου.

Οποτε θα παρω κατι που μπορει μεν να κοστιζει κατι παραπανω στην αρχη αλλα θα βγω κερδισμενος με την παροδο του χρονου και θα εχω μια μακραν καλυτερη εμπειρια. Απλως η microsoft δεν εχει τιποτα να προσφερει και τωρα το γυρισε στην specsολαγνεια, για να τσιμπησουν τα κοροιδα.

Το console gaming εχει καταντησει τσιρκο, ας επιστρεψει πισω σε αυτο που εκανε καλα (απλο και φθηνο, καλυτερο απο το pc gaming για το casual κοινο) και ας σταματησει να κυνηγαει τα specs γιατι θυμιζει κινεζικη αντιγραφη του pc.

Υ.Γ.: Δεν προσπαθω να σε προσβαλω απλως θελω να σου δειξω οτι το "scorpio" που περιμενεις με τοση αγωνια ειναι ενα υβριδιο που το μονο που πηρε απο το pc gaming ειναι τα specs και κατα τα αλλα κρατησε ολη τα προβληματα του console gaming. Δεν εχει τιποτα να προσφερει στον καταναλωτη, εμενα και εσενα δηλαδη, ζημια στην αγορα κανει.

αγαπάμε ms όσο μας φέρνει exclusive στο pc (αν και το '17 @@ exclusive θα έχει έτσι όπως τα κανε) 

• Like 1
Δημοσ.

Βλέπε Wii U και 3DS  :ph34r:

Καλά Α Π Α Τ Ο θα πάει σίγουρα, είδα τα Trailer από τα παιχνίδια, πέρα από το Zelda και το Mario Kart,  το Mario Odyssey μεγάλη παπάρα φαίνεται.

το odyssey εμενα μου φαινεται αρκετα ωραιο... αν και οχι τπτ ιδιαιτερο. τωρα το zelda σιγουρακι... to kart θα εξαρτηθει απο το τι νεα παπαρια θα του κολλησουν πανω

Δημοσ.

Ποιος σου είπα πως θεωρώ την τιμή και γενικότερα το ps vita σωστή επιλογή για να μου το παραθέσεις ως μέτρο σύγκρισης!!! Για να μην προτρέξεις άλλο, δεν είμαι φαν κανενός.

Το ps vita ήταν και είναι λάθος, ο μόνος τρόπος που μου φαντάζει λογική η αγορά του πλέον, είναι ως μεταχειρισμένο "σήμερα", για in home ps4 streaming στην τουαλέτα, στο κρεβάτι, στην βεράντα το καλοκαίρι, μέχρι εκεί! (άντε και για φαντάρους, όσοι δεν έχουν πάει ακόμα σε αυτό το thread).

Ποια είναι αλλότρια που τα έκρινα ως ίδια? Γιατί αν αναφέρεσαι στο Switch έναντι ps4/xboxone τότε φίλε μου κάτι δεν πάει καλά, γιατί το switch ήρθε να αντικαταστίσει το wii u, όχι το 3ds. Το ότι ήθελαν να κάνουν blur τα νερά μεταξύ των desktop console και των handheld είναι δικό τους θέμα καθαρά, δεν τους πίεσε κανένας, το ότι κατέληξαν να βγάλουν ένα τελικά μέτριο προϊών χωρίς ουσία είναι επίσης δικό τους θέμα και άρτια συνδεδεμένο με αυτό το γεγονός.

με το να μας παραθεσεις τα λεφτα που εσυ ξοδευεις γενικα και το τι αγορασες ασκησες αμεσα κριτικη για την τιμη του ,πρωτο αυτο ,κατα δευτερο ναι και οι 3 κονσολες ειναι αντιπαλοι στο τελος της μερας και πιεζει ο ενας τον αλλο. και μια χαρα εκαναν κατ εμενα με το blur γιατι ολα μενουν στασιμα στην sony και microsoft κανενα innovation στο gaming παρα ports

Δημοσ.

Αγαπητοί φίλοι της Nintendo,

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και για την καλύτερη δυνατή πληροφόρησή σας, σας ενημερώνουμε πως το Nintendo Switch θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 3 Μαρτίου 2017, ταυτόχρονα με όλες τις αγορές. Όσον αφορά στην τιμή πώλησης της κονσόλας και των περιφερειακών, ανακοινώσεις θα γίνουν από τα καταστήματα λιανικής μέσα στις επόμενες ημέρες.

Η ομάδα της Nintendo

• Like 1
Δημοσ.

Αγαπητοί φίλοι της Nintendo,

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και για την καλύτερη δυνατή πληροφόρησή σας, σας ενημερώνουμε πως το Nintendo Switch θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 3 Μαρτίου 2017, ταυτόχρονα με όλες τις αγορές. Όσον αφορά στην τιμή πώλησης της κονσόλας και των περιφερειακών, ανακοινώσεις θα γίνουν από τα καταστήματα λιανικής μέσα στις επόμενες ημέρες.

Η ομάδα της Nintendo

δλδ δεν ισχυουν τα 300€ ?

Δημοσ.

βγήκαν και οι gamers που ξέρουν μόνο τα fifa, pro και loL και το έβγαλαν άπατο.........

είπαν οι gamers που μόνο Mario's Cooking Adventure δεν έχουν παίξει(μάλλον...)

• Like 4
Δημοσ.

Καιρος να ακολουθησει την sega και η nintendo αντε με τις μουφα κονσολες της και τα τελειωμενα παιχνιδια της ,μονο το super Nintendo ηταν καλο τιποτα άλλο,mega drive forever κολωστρες 

• Like 1
Δημοσ.

σε αυτήν την τιμή εντελώς αδιάφορο , πόσο μάλλον που Ελλάδα θα μας έρθει και με καπέλο κάπου στα 350 

τα παιχνίδια με τα motion controlls πολύ καλά αλλά δεν φτάνουν να δικαιολογισουν το 350αρι 

Δημοσ.

Καιρος να ακολουθησει την sega και η nintendo αντε με τις μουφα κονσολες της και τα τελειωμενα παιχνιδια της ,μονο το super Nintendo ηταν καλο τιποτα άλλο,mega drive forever κολωστρες 

Αφού βγάζει τελειωμένα παιχνίδια τότε εσύ γιατί κόπτεσαι να γίνει σαν την Sega και η Nintendo; Τι θα κερδίσεις; Η μήπως η κατάσταση της σημερινής Sega έχει καμιά σχέση με την παλιά καλή Sega; 

Παιδιά εντάξει, από trolling αυτό το θέμα πραγματικά βρωμοκοπάει "ελληνίλα" από χιλιόμετρα. Ενα το βίντεο με το δις που δεν ξέρουν πόσα μύρια είναι και ένα το comment section του insomnia που κοντράρει στα ίσα το comment section του youtube. Διασκεδαστικό δε λέω, η πραγματική ερώτηση όμως είναι WTF is wrong with these people?? 

• Like 4
Δημοσ.

Δεν αξιζει εχει χαλια! οθονη το switch < χαλια contrast -φωτεινότητα> λιγα!! παιχνιδια <αν το προμοταρανε το στηριζανε θα λεγανε πολλα παιχνιδια για και τον επομενο χρονο> και ειναι με cartoon γραφικα < δηλαδη αδυναμο!> και αν τρεχει πιο καλα γραφικα/παιχνιδια ειναι με ''πατεντες'' οπως τα κινητα που καποια γραφικα ειναι καλα πχ και σε android το modern combat... αυτο σημαινει οτι τα θα τρεχει με τρικ' τα ''core"- γραφικα" games Να μην το αγορασετε ειναι απλα για να βγει να κερδισει κανα φραγκακι η νιντεντο απο οτι πουλησει.... δεν εχει στοχο να το στηριξει δεν θελει... και να ηθελε δεν μπορει να το στηριξει <Παιζω πανω απο 25 χρονια παιχνιδια και ειχα και ολες της κονσολες νιντεντο και τις υπολοιπες...εχω αποψη... ;) >

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...