makis_kom Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Έχω Asus H110M-A και Intel G4400. Σκέφτομαι να κάνω ένα μικρό overclocking στο σύστημα. Έψαξα να βγάλω άκρη αλλά δεν μπόρεσα. Γνωρίζει κάποιος αν γίνεται ή άδικα παιδεύομαι; 1
jimakos234 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Έχω Asus H110M-A και Intel G4400. Σκέφτομαι να κάνω ένα μικρό overclocking στο σύστημα. Έψαξα να βγάλω άκρη αλλά δεν μπόρεσα. Γνωρίζει κάποιος αν γίνεται ή άδικα παιδεύομαι; Αδικα παιδευεσαι. Θες Ζ170 το λιγοτερο (για bclk overclock με παλαιοτερο Bios). διαφορετικα το ξεχνας
GeorgeSmirlis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 ok ευχαριστώπληροφοριακά, τον δικό μου g4400 τον έφτασα 4,5ghz (βασικά δεν προσπάθησα για παραπάνω) με την μητρική του pc2. Μια καλούτσικη z170 την θες!
life is music Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Έχω Asus H110M-A και Intel G4400. Σκέφτομαι να κάνω ένα μικρό overclocking στο σύστημα. Έψαξα να βγάλω άκρη αλλά δεν μπόρεσα. Γνωρίζει κάποιος αν γίνεται ή άδικα παιδεύομαι; εγω δεν θα σ πρωτινό να κανεις οβερκλοκ γτ ειμαι της άποψης αν κάνεις οβερκλοκ τον καταπονης και εκτός αυτο του μειώνεις την διάρκεια ζωης του!
GeorgeSmirlis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 εγω δεν θα σ πρωτινό να κανεις οβερκλοκ γτ ειμαι της άποψης αν κάνεις οβερκλοκ τον καταπονης και εκτός αυτο του μειώνεις την διάρκεια ζωης του!Μονο αν υπερβεις το όριο του vcore που δίνει η intel. Φυσικά και μπορείς να τον κανείς degrade αλλά οχι αν παίζεις μέχρι 4,2-4,4ghz
makis_kom Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Όλοι οι Z170 κάνουν; Φαντάζομαι θα χρειαστεί και ψήκτρα ο επεξεργαστής, γιατί χρησιμοποιώ την εργοστασιακή. Στα πόσα δουλεύει ας πούμε χαλαρά χωρίς να καταπονείται ιδιαίτερα; Π.χ. 4000ΜHz ;
jimakos234 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Όλοι οι Z170 κάνουν; Φαντάζομαι θα χρειαστεί και ψήκτρα ο επεξεργαστής, γιατί χρησιμοποιώ την εργοστασιακή. Στα πόσα δουλεύει ας πούμε χαλαρά χωρίς να καταπονείται ιδιαίτερα; Π.χ. 4000ΜHz ; Επαιζε ενα beta bios Που σε αφηνε να παιξεις με το base clock, αλλα μετα το μπλοκαρε η ιντελ. θεωρητικα κανουν οσες ειχαν βγει πριν το κλειδωμα (εννοω υπηρχαν σαν σειρα) και θα πρεπει να τους περασεις το αντιστοιχο παλιο beta bios
life is music Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Μονο αν υπερβεις το όριο του vcore που δίνει η intel. Φυσικά και μπορείς να τον κανείς degrade αλλά οχι αν παίζεις μέχρι 4,2-4,4ghz ναι συμφωνω ομως εχω ενα ερωτημα ποιος ομως θα κρατησει περισοτερο αυτος π εχει δεχτει οβρεκλοκ η αυτος π δεν εχει πειραχτεί ? και δεύτερο ερωτημα οταν ενας επεξεργαστης εχει δεχτει οβερκλοκ μπορεις να τον επαναφερεις οπως ηταν πριν ?
GeorgeSmirlis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Φυσικά και μπορείς να τον επαναφέρεις κάνοντας ένα bios reset. Εκεί που ειναι να κρατήσει 18 χρονια θα κρατήσει 17 αν εισαι μεστά όρια της intel. Bios μπορείς να βρεις από παντού. Για την δικιά μου z170 (pc2 στην υπογραφή) το βρήκα κάπου άκυρα αλλά παίζει πολυ καλά και σταθερά το oc στο penti. Μέχρι 4,5ghz για την πλάκα του τον εχω φτάσει. Φυσικά με ψυκτρα τέρας (thermalright macho
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα