Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμ αφου επικαλεισαι το σατανικο Ιαπωνεζικο πνευμα,και της τεχνολογιας μαλιστα,στο αβαταρ σου,τι περιμενες? :devil:

Και εγω φτηνα παιρνω και εχω γερα χερια και πολλες φορες παταω γερα αλλα δεν ειχα το παραμικρο προβλημα ενω απο αυτα που λες,σπανια εχω ακουσει τοσο μεγαλη συχνοτητα προβληματων,τοσο συντομα χρονικα.

Απο προσωπικη εμπειρια και μονο,τα genius ειναι πολυ στιβαρα,τα πιο ανθεκτικτα που εχω δει.Μπορεις αν θελεις να δοκιμασεις αυτο :

http://www.e-shop.gr/genius-gaming-mouse-ammox-x1-400-3200-dpi-p-PER.903469

Δημοσ.

πάρε αυτό που είναι και μεταλλικό και έχει κάνει και review o Σωτηρης

Τι καγκουριά είναι αυτό ρε συ; Και -από τις φωτογραφίες τουλάχιστον- φαίνεται και κάργα άβολο.

Δεν ήξερα ότι είναι μέλος στο insomnia ο Σωτήρης, χτες/προχτές έπεσα κατά τύχη σε ένα από τα βιντεάκια του στο youtube, νομίζω σε εκείνο με το bluetooth ηχείο με την 10x10 led οθόνη στο πίσω μέρος, έκλαψα.. Ωραίος. Είδα μετά και κανά 2-3 ακόμα, το'χει.

Το επόμενό μου ποντίκι θα είναι το MX Master, το έχω ήδη παραγγείλει από χτες. Άντε να δούμε...

Δημοσ.

Τι καγκουριά είναι αυτό ρε συ; Και -από τις φωτογραφίες τουλάχιστον- φαίνεται και κάργα άβολο.

Δεν ήξερα ότι είναι μέλος στο insomnia ο Σωτήρης, χτες/προχτές έπεσα κατά τύχη σε ένα από τα βιντεάκια του στο youtube, νομίζω σε εκείνο με το bluetooth ηχείο με την 10x10 led οθόνη στο πίσω μέρος, έκλαψα.. Ωραίος. Είδα μετά και κανά 2-3 ακόμα, το'χει.

Το επόμενό μου ποντίκι θα είναι το MX Master, το έχω ήδη παραγγείλει από χτες. Άντε να δούμε...

και μένα μεταξύ μας δεν μου αρέσει αλλά είναι μεταλλικό και αντέχει 

Εμ αφου επικαλεισαι το σατανικο Ιαπωνεζικο πνευμα,και της τεχνολογιας μαλιστα,στο αβαταρ σου,τι περιμενες? :devil:

Και εγω φτηνα παιρνω και εχω γερα χερια και πολλες φορες παταω γερα αλλα δεν ειχα το παραμικρο προβλημα ενω απο αυτα που λες,σπανια εχω ακουσει τοσο μεγαλη συχνοτητα προβληματων,τοσο συντομα χρονικα.

Απο προσωπικη εμπειρια και μονο,τα genius ειναι πολυ στιβαρα,τα πιο ανθεκτικτα που εχω δει.Μπορεις αν θελεις να δοκιμασεις αυτο :

http://www.e-shop.gr/genius-gaming-mouse-ammox-x1-400-3200-dpi-p-PER.903469

αυτό καλό φαίνεται  

Δημοσ.

Ιδρώνει πολύ το χέρι σου? Μήπως είναι πολύ οξινος ο ιδρώτας σου? Έχω φίλο που έχει θέμα με τον ιδρώτα στο χέρι και καταστρέφει ποντίκια, πληκτρολόγια και χορδές στη κιθάρα ανά 3 μέρες. Οπότε αν είναι αυτό δεν ξέρω τι λύση να σου προτείνω αλλά δικαιολογεί το πρόβλημά σου

Δημοσ.

Όσον αφορά την ποσότητα, όχι δεν μπορώ να πω ότι ιδρωνουν τόσο πολύ τα χέρια μου. Τώρα οκ, χημική ανάλυση δεν του έχω κάνει για να πω την αλήθεια.

Δημοσ.

δε ξερω γιατι αλλα τουτα δω δε μπορω να ταλλαξω με τιποτα. το πρωτο τοχα σε ασπρο για πανω απο 4 χρονια μεχρι που τοσπασα. μετα βρηκα και καβατζωσα ενα σε μαυρο (δε βρηκα να πουλανε πλεον) και εχει κλεισει 2 χρονια.

μαλλον ταχω συνηθησει καθοντε καλα στο χερι γουατεβα

1499143-a.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Απο την εμφάνιση του ποντικιού σου πάντως δεν μου δίνεις την εντύπωση ότι δεν τρως πατατάκια ας πουμε  μετά πιάνεις το ποντίκι :P

δεν ειναι μόνο τα χνουδια ειναι και οι ζωντανοί οργανισμοί που αναπτύσσονται (αποικίες απο μικρόβια ή κάτι τέτοιο) απο όλα τα κατάλοιπα απο τα λαδωμένα χέρια και ότι είχαν πάνω τους τα χέρια σου (και απο το φυσικό λάδι της επιδερμίδας) 

αυτά σιγα σιγα κάνουν πολιτισμούς που γίνονται τόσο μεγάλοι που αρχίζεις να τους βλέπεις και με το μάτι (σαν γλίτσα :P

μπορεί να εμποδίσουν εσωτερικά τα πάντα....

Γιαυτό πάντα καθαρά τα χέρια και να καθαρίζεις ενα ποντίκι την ημέρα που το λερώνεις δηλαδή το αργότερο πριν κλείσεις το PC εκείνη την ημέρα.

Τέλος να προσέχεις τι χρησιμοποιείς για να το καθαρίσεις και αν ειναι υγρό σίγουρα όχι νερό και σίγουρα να μην στάζει σε όλες τις εγκοπές.

τέλος τα ποντίκια μπορεί να μην πέφτουν πιο συχνά αλλά ειναι το περιφερειακό που το χρησιμοποιείς περισσότερο απο κάθε τι άλλο (εξαρτάται απο τον άνθρωπο αλλά για το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού το ποντίκι χρησιμοποιείται πολύ περισσότερο ακόμη και απο το πληκτρολόγιο)

Οπότε υπάρχει φθορά και απο εκει.

Τέλος χρησιμοποιείς φθηνά ποντίκια ας πουμε το ποντίκι πιο πάνω αν και φθηνό και ίδιας μάρκας με αυτό που έχεις ειναι πολύ καλύτερο απο το δικό σου. 

Ότι δίνεις παίρνεις. 

Καλύτερη έρευνα αγοράς την επόμενη φορά και περισσότερη προσοχή στο καημένο το ποντίκι που το πιάνεις κάθε μέρα και το δουλεύεις για ώρες :)

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ, άνοιξα ένα συρτάρι και βλέπω το προπροηγούμενο ποντίκι μου, Microsoft κι αυτό, αλλά από τα φτηνά, δείτε δηλαδή πώς είχε φαγωθεί η ροδέλα

post-63530-0-05439000-1484410592_thumb.jpg

Λες και το δούλευα φορώντας τρίφτη ρε γμτ.. Δεν θυμάμαι αν είχε θέματα με την λειτουργία της η ροδέλα ή απλά αν το άλλαξα επειδή με ενοχλούσε στην αφή...

Έλεος δηλαδή...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...