kosgreece Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα παιδια Εδω και κατι ωρες μου ενφανιστηκε το messeger στον mozila firefox με windows 10 που εχω και δεν μπορω να το βγαλω με τιποτα,ειδα στο youtube πως υπαρχει messeger για windows εφαρμογη η οποια μπορεις να την απεγκαταστησεις,στην περιπτωση μου ομως δεν υπαρχει πουθενα εφαρμογη και μου εχει σπασει τα νευρα υπαρχει τροπος να το βγαλω και να ερθει ξανα οπως πριν παιδια
infin1tyGR Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Έγινε και σε μένα σήμερα, σιγά σιγά θα αλλάξει σε όλους.
isay Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δεν το εχω δει, δεν είμαι σίγουρος τι είναι ΑΛΛΑ υποψιάζομαι οτι ειναι είτε κάποιο addon ή κάποιο toolbar Ξηλώστε τα από τις ρυθμίσεις και λογικά θα φυγουν και αυτα edit: Αν το βάλατε όπως το παρακάτω, τοτε ειναι σιγουρα addon
kosgreece Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δεν το εχω δει, δεν είμαι σίγουρος τι είναι ΑΛΛΑ υποψιάζομαι οτι ειναι είτε κάποιο addon ή κάποιο toolbar Ξηλώστε τα από τις ρυθμίσεις και λογικά θα φυγουν και αυτα edit: Αν το βάλατε όπως το παρακάτω, τοτε ειναι σιγουρα addon δυστηχως φιλε μου δεν εχω κανενα προγραμμα αυτο που εστειλες το ειδα αλλα δεν μπορουσα να βρω τιποτα δυστηχως
isay Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 εχεις εγκαταστησει κάποιο addon (extention) ή κάποιο plugin μονο του δεν μπήκε Μπορεί να ειναι με αλλο ονομα ή κάποια toolbar Μπορείς να βάλεις μερικά ακόμα scrrenshots;
warlock9_0 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 δεν είναι addon, πρέπει να έγινε update κι εμένα έτσι ειναι εδώ και καμιά ώρα
Xristaras12 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 έχει γίνει αλλαγή στο fb,δεν είναι κάποιο πρόσθετο,απλά άλλαξε η web version του FB γενικότερα.
kosgreece Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 ειναι υπερβολικα σπαστικο λες και εχω την οθονη του κινητου μου στην 24αρα του υπολογιστη στα μυνηματα ελεος με αυτο το facebook ολα τα αλλα ειναι κομπλε μονο τα μυνηματα
isay Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 η εικόνα που εβαλες στην αρχη είναι στην αριστερη κάθετη στης σελίδας του facebook ή στην εργαλειομπάρα του firefox ; Αν το πρώτο, τοτε στο σχεδιασμό της σελίδας του facebook και δεν εχει καμια σχεση με addons/plugins κλπ ειναι υπερβολικα σπαστικο λες και εχω την οθονη του κινητου μου στην 24αρα του υπολογιστη στα μυνηματα ελεος με αυτο το facebook ολα τα αλλα ειναι κομπλε μονο τα μυνηματα πάντα εχεις την επιλογή να κλείσεις το λογαριασμό σου και να μη χρησιμοποιείς το fb.
kosgreece Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 ειναι στα αριστερα στο καθετο φιλε μου ναι ενα χαλι το κανανε παντως αυτο που με ενοχλει ποιο πολυ ειναι πως μια φωτογραφια αν πας να στειλεις πλεον παει κατευθειαν ενω πριν μπορουσες μαζι με την φωτο να γραψεις και κατι η να την σβυσεις αν δεν ηθελες να την στειλεις ενω ειχε φορτωθει ετοιμη για αποστολη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα