vaggelis13 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα παίδες, επιχείρησα να κάνω και εγώ στο λάπτοπ μου ένα φορματ. Συγκεκριμένα έχω το SATELITE L755- 1JH Part no : PSK2YE-0NH00JGE Το θέμα είναι το εξής: Ξεκινάω ωραία και όμορφα την εγκατάσταση και κατά την διαδικασία την ώρα που είναι να επιλέξω σε ποιον δίσκο θα τα περάσω τα Windows . Δεν μου εμφανίζει κανέναν δίσκο διαθέσιμο! Ξέρεται τι παίζει σε αυτή την περίπτωση και δεν τον αναγνωρίζει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Xristaras12 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 είτε γυρνάς την επιλογή sata σε ide(απο achi) είτε κατεβάζεις τον chipset driver,τον αποσυμπιέζεις και τον περνας σε ενα στικάκι. οταν φτάσει η ώρα επιλογής δίσκου εγκατάστασης, φορτώνεις πρώτα τον driver και μετά 99% θα σου δείξει και τον δίσκο. αν επιλέξεις την πρώτη επιλογή μετά θα πρέπει να γυρίσεις τον controller σε achi ξανά για βελτιστες επιδόσεις(απλά χρειάζεται πείραγμα στη registry και μετά αλλαγή απ το bios)
vaggelis13 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!! Αλλά έχω το εξής θέμα τώρα. Δεν μπορώ να βρω το chipset driver με τίποτα! Μπήκα στην Τoshiba και τζίφος η δουλειά! Μήπως μπορεί καποιος να μου στείλει το link να το κατεβάσω και να συνεχίσω το φορματ. Γιατί μου έχει φανεί γολγοθάς η αλήθεια είναι! :wacko:
ΛεναΛενα Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα, επειδη εχω και γω Toshiba Satellite(μερικα μοντελα πιο μπροστα απο το δικο σου) μπες εδω: http://www.toshiba.eu/support/drivers/laptops/ και δωσε τα στοιχεια του υπολογιστη σου και το λειτουργικο σου..απο κει και περα ειναι ευκολο να κατεβασεις οτι driver θες!
vaggelis13 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 επειδή είμαι λίγο αδέξιος με αυτά ....και είναι πρώτη μου φορά που επιχειρώ να κάνω κάτι τέτοιο μπορείται να μου στείλεται κατευθείαν τον σύνδεσμο; για WINDOWS HOME PREMIUM 64 bit Satelite l755-1JH PART NO PSK2YE-0NH00JGE SERIAL NO. 1C139486W Ευχαριστώ !!
ΛεναΛενα Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Ποια Windows Home εχεις?τα 7?μονο το Part Number χρειαζεται, τα αλλα περιττευουν!
vaggelis13 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Φίλε μου ευχαριστώ για την βοηθειά σου αλλά ποιο πρεπει να επιλεξω απο τους drivers , και τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω;. Σε αυτή την περίπτωση τι κάνω; PLEASE HELP! το χρειάζομαι επειγόντως για την σχολή! Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2017 από vaggelis13
ΛεναΛενα Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Βρε ανθρωπε μου, χρειαζεται να πας στο λινκ που σου εδωσα, βαζεις το μοντελ του λαπτοπ και τι λειτουργικο εχεις, μετα θα σου βγαλει τους διαθεσιμους drivers για τον υπολογιστη σου!δεν νομιζω οτι λεω κατι δυσκολο, υποθεση μερικων λεπτων ειναι!
isay Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα παίδες, επιχείρησα να κάνω και εγώ στο λάπτοπ μου ένα φορματ. Συγκεκριμένα έχω το SATELITE L755- 1JH Part no : PSK2YE-0NH00JGE Το θέμα είναι το εξής: Ξεκινάω ωραία και όμορφα την εγκατάσταση και κατά την διαδικασία την ώρα που είναι να επιλέξω σε ποιον δίσκο θα τα περάσω τα Windows . Δεν μου εμφανίζει κανέναν δίσκο διαθέσιμο! Ξέρεται τι παίζει σε αυτή την περίπτωση και δεν τον αναγνωρίζει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Εχεις λόγο που κάνεις καθαρή εγκατάσταση, αντί για επαναφορά του συστήματος στις εργοστασιακές ρυθμίσεις; Εχεις σβήσει το recovery partition; Αφου καιγεσαι για τη σχολή, κάνε recovery και αλλη φορά κάνεις clean install. Το πως μπορείς να το δεις στο manual. Edit : Επειδή σε κόβω να ρωτάς ... το manual ειναι στη σελίδα (βάλε τις καταλληλες ρυθμίσεις) http://www.toshiba-greece.com/support/manuals/ και στη σελίδα 1-14 γράφει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα