manolis_the_gamer_1990 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σε ολα τα μελη!!! Σκοπευω να διοργανωσω ενα τουρνουα στο PES6 για PC, οπου θα παιζουμε με τα ροστερ του 2007. Θα χρησιμοποιηθει ειδικο πατς που θα φορτωνει official εμφανισεις-ροστερ-μπαλες-προσωπα για τη σεζον 2006-2007 απο Αγγλια/Γαλλια/Ισπανια/Ιταλια/Γερμανια/National/UEFA . Εως ωρας, εχουν μαζευτει 4-5 ατομα απο ελλαδα και κοιταζουμε να μαζεψουμε κοσμο να καουμε στο κατα πολλους το καλυτερο PES που βγηκε ποτε. Σε περιπτωση που κανεις ενδιαφερεται να μαθει παραπανω (πως θα παιξει online, πως θα βαλουμε πατς για σηματα/φανελες και τα λοιπα), μπορει να μου στειλει αιτημα φιλιας ΕΔΩ. Παραλειπω να βαλω περιττες λεπτομερειες στο ποστ για να μην κουρασω κοσμο. Οποιοι θελετε μπορειτε να σχολιαστε οποιεσδηποτε αποριες εχετε. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2017 από manolis_the_gamer_1990 1
jeep13 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Και εγω, αλλα αμα γινεται ανευ facebooκ. Τα ροστερ του 7, για ευκολια; 1
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Μοίρασμα πειρατικού υλικού?? Θα μας κλείσουν μέσα κ θα κλείσουν κ το φόρουμ όπως πάμε
manolis_the_gamer_1990 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Και εγω, αλλα αμα γινεται ανευ facebooκ. Τα ροστερ του 7, για ευκολια; ναι φιλε μου ροστερ του 2007, για να μην μπλεκουμε Αν δεν θες με FB, θα βρουμε αλλη λυση κανενα θεμα. Θεληση να υπαρχει μονο. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2017 από manolis_the_gamer_1990 2
ektelion Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Καλά, ήταν φανερό ότι ήταν τυπογραφικό και άλλωστε όπως και είπες είναι φανερό από το post σου ότι δεν είσαι και κάνας αγράμματος. Μάλιστα χρησιμοποίησες τον σωστό γραμματικό τύπο (διεξαγάγω --> μία φορά αντί για το συνεχόμενο "διεξάγω" που θα έγραφαν πολλοί). Από εκεί και πέρα, είχα την εντύπωση ότι το 5 ήταν το καλύτερο PES όλων, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. Καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου! Πάντως καλό θα ήταν να διορθωθεί από κάποιον συντονιστή γιατί χτυπάει άσχημα στο μάτι και ίσως απωθήσει κόσμο που θα το θεωρήσει προχειροδουλειά μόνο και μόνο από τον τίτλο. 1
manolis_the_gamer_1990 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Καλά, ήταν φανερό ότι ήταν τυπογραφικό και άλλωστε όπως και είπες είναι φανερό από το post σου ότι δεν είσαι και κάνας αγράμματος. Μάλιστα χρησιμοποίησες τον σωστό γραμματικό τύπο (διεξαγάγω --> μία φορά αντί για το συνεχόμενο "διεξάγω" που θα έγραφαν πολλοί). Από εκεί και πέρα, είχα την εντύπωση ότι το 5 ήταν το καλύτερο PES όλων, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. Καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου! Πάντως καλό θα ήταν να διορθωθεί από κάποιον συντονιστή γιατί χτυπάει άσχημα στο μάτι και ίσως απωθήσει κόσμο που θα το θεωρήσει προχειροδουλειά μόνο και μόνο από τον τίτλο. Εχω ηδη στειλει μηνυμα για το παρον ζητημα και αναμενω εξελιξεις. Γενικα οι αποψεις διαφερουν απο ατομο σε ατομο, και το 5 ηταν τρομερο PES, οπως και το 4. Απλα οποτε εχει τυχει να δω ερωτησεις τυπου "Ποιο ειναι το καλυτερο PES", παντα το 6 ειναι πανω απο το 5, γιατι εχει παραπανω δυνατοτητες οπως π.χ τη δυνατοτητα να εισαγω μπαλες/φανελες/προσωπα μεσω kitserver. Στα παλαιοτερα PES, επρεπε να κατσεις να ανοιξεις τα .afs αρχεια και να εισαι ολο στο import/export. Οσο για το gameplay, 4-5-6 ειναι τα αγαπημενα μου, το 6 περισσοτερο απο ολα και γιατι μου ηταν ευχαριστο και λογω δυνατοτητας editing.
jeep13 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Ωραια εγω ειμαι μεσα. Αν και απ ότι θυμαμαι στο ονλινε σημασια εχει το οπτιον φαιλ, τα υπολοιπα που ειναι απο τον kitsaerver δεν επηρεαζουν τον αντιπαλο νομιζω. Για παραδειγμα αν εγω διαλεξω το οακα δε θα φαινεται στον αντιπαλο. Δηλαδη εννοω οτι αν δεν εχουμε φανελες, φατσες, γηπεδα κοινα, δεν μας νοιαζει 1
manolis_the_gamer_1990 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Ωραια εγω ειμαι μεσα. Αν και απ ότι θυμαμαι στο ονλινε σημασια εχει το οπτιον φαιλ, τα υπολοιπα που ειναι απο τον kitsaerver δεν επηρεαζουν τον αντιπαλο νομιζω. Για παραδειγμα αν εγω διαλεξω το οακα δε θα φαινεται στον αντιπαλο. Δηλαδη εννοω οτι αν δεν εχουμε φανελες, φατσες, γηπεδα κοινα, δεν μας νοιαζει Στο ονλαιν υπαρχει συγκεκριμενο OF που βρισκεται σε 3 διαφορετικα αρχεια και δεν ειναι το KONAMI-WIN32PES6OPT που βλεπεις εδω (Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\save\folder1). Αν χρησιμοποιηθουν τα ονλαιν αρχεια του πατς, κερδιζεις ΑΕΚ αντι Μπαγιερν στις UEFA και σου βαζουν Γερμανικο Πρωταθλημα στο Others C. Οχι, οτι φανελες-μπαλες κ.λ.π εχεις ειναι ΤΟΠΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ, ο αλλος δεν τα βλεπει μονο εσυ. Δηλαδη υποθετικα, εσυ μπορεις να συμμετασχεις χωρις να κατεβασεις καθολου πατς και αν απλα σου στειλω τα 2 αρχεια του ονλαιν για να εχουμε και Γερμανια. Παντως οπως και να εχει, ειναι πιο ωραιο να ειναι τα παντα licenced αλλα η αποφαση ειναι δικη σου 1
jeep13 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Αφου τα πατσ δεν ειναι πειρατικα, μπορεις να γραψεις εστω το ονομα του εδω; αν ειναι το progamerz νομιζω το 'χω.
manolis_the_gamer_1990 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Αφου τα πατσ δεν ειναι πειρατικα, μπορεις να γραψεις εστω το ονομα του εδω; αν ειναι το progamerz νομιζω το 'χω. Οχι, το Progamerz εχει ροστερ 2017 δεν μας κανει. Το πατς που θα χρησιμοποιηθει, αφου ζητηθηκε, λεγεται FLS και φορωνει εμφανισεις-προσωπα-ροστερ-μπαλες-σταδια για τη σεζον 2007 + προσθετει Πρωτ/μα Γερμανιας αντι των Others C. 1
manolis_the_gamer_1990 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Εως ωρας, εχουμε τις παρακατω πιθανες συμμετοχες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα