variemai Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά. Εχω ένα "παλιό" laptop HP 2130 ev pavilion το οποίο το λειτουργώ απο πάντα χωρίς μπαταρία , συνδεδεμένο στο ρεύμα. Πριν δυο χρόνια παρέδωσε πνεύμα ο φορτιστής και ειπα να πάρω άλλον. Είδα οτι χρειάζεται 90w ισχύ και πήγα και πηρα το turbo x NB-90 (http://www.plaisio.gr/desktop-laptop/accessories-laptop/fortistes-psu-trofodotika/Turbo-X-NB-AC-Adapter-NB-90V-9tips-NS-LC90SMA-L.htm) Δυο χρόνια τωρα όλα καλα μέχρι σήμερα που δεν ανοίγει το λαπτοπ. Εκεί που κανονικα μου έδινε 18,6-18,9 βολτ εχει πέσει στα 15,5 σταθερά και μάλλον δεν ειναι αρκετά για να ανάψει. Υπάρχει περίπτωση να φτιάχνει ή να πάω σε κατι αλλο; Ευχαριστώ.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Αγόρασε καινούριο φορτιστή και αυτή τη φορά μακριά από turbo-x πρoιόντα. Δες κάτω στο σασί το μοντέλο του λαπτοπ και γράψτο εδώ διότι με τον όρο HP 2130ev δεν εμφανίζει πολλά στο google.
zio10 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Πάρε ένα φορτιστή στα σωστά volt και στα ίδια ή περισσότερα watt.
variemai Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Αγόρασε καινούριο φορτιστή και αυτή τη φορά μακριά από turbo-x πρoιόντα. Δες κάτω στο σασί το μοντέλο του λαπτοπ και γράψτο εδώ διότι με τον όρο HP 2130ev δεν εμφανίζει πολλά στο google. dv7-2130ev γράφει... Ειναι αρκετά παλιό. Απλά δε θέλω να σκάσω 50αρια για ένα τόσο παλιό λαπτοπ...
zio10 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 dv7-2130ev γράφει... Ειναι αρκετά παλιό. Απλά δε θέλω να σκάσω 50αρια για ένα τόσο παλιό λαπτοπ... Πάρε έναν universal σαν αυτόν που είχες, θα σου μείνει και για άλλο μηχάνημα.
corsair04 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) dv7-2130ev γράφει... Ειναι αρκετά παλιό. Απλά δε θέλω να σκάσω 50αρια για ένα τόσο παλιό λαπτοπ... o φορτιστής σου είναι αυτός μπορείς βέβαια να ψάξεις και στα μεταχειρισμένα εδώ σε αυτούς που έχουν parts χαρακτηριστικά φορτιστή Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2017 από corsair04
apnem Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Γενικότερα οι φορτιστές σαν επισκευη συμφερει στο βύσμα ειτε στο καλώδιο. Πιο πέρα θα ειναι κατι το ασυμφορο. Παρε καλύτερα εναν Universal φορτιστή έτσι ωστε να μπορεσεις να τον χρησιμοποιήσεις και αργότερα σε άλλο μηχάνημα. Πιστεύω οτι αυτο που εχεις (το laptop) έτοιμο κι αυτο να παραδωσει το πνευμα καποια στιγμη. Οπως και να χει οτι και να παρεις να εχει τα ιδια volt. Τα Watt ας ειναι περισσότερα
variemai Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Θα παραγγείλω αυτόν που έστειλε ο corsair.. Τουλάχιστον να ειμαι σίγουρος. Δυστυχώς δεν υπάρχουν λεφτά και το κακό ειναι οτι το χρειάζομαι το λαπτοπ, αλλά ακομα και ένα μέτριο παει πάνω απο 500αρι...
nikos903 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Καλά αυτό το τροφοδοτικό το tuvlo-x που έχεις φαίνεται να βγάζει πολλές τάσεις (το αυτοκόλλητο απο πίσω λέει διάφορες) δεν έχει κάποιο κουμπί να τις εναλλάσσει; Αν όχι πάρε και μια αύριο τηλέφωνο στο μαγαζί που το πήρες να σου πούνε αν είναι ρυθμιζόμενο ή όχι. Αν σου πούνε να πας να αγοράσεις άλλο απο εκεί μακριά βέβαια
variemai Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δε νομίζω να ειναι. Εχει ένα μικρό πραγματακι που διαβάζεις τα βολτ. Πάντα ήταν στο 18,6 μέχρι 18,9. Σήμερα με το που το βάζω στην πρίζα ανάβει στο 15,4 παει 15,5 και μένει εκεί .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα