Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχω το εξης προβλημα με το Plugin wp-advertize it Οταν το ενεργοποιω μου βγαζει error τα εξης που ανεβασα στην φωτογραφια και μου προκαλει προβλημα στο search button Και στο category button απο Mobile πλατφορμα αλλα και απο desktop στο search εχετε καμια ιδεα στο τι μπορει να φταιει?

εστειλα μυνημα στο support του Plugin Και μου απαντησε το εξης αλλα δεν καταλαβα τι ακριβως εννοει σας ευχαριστω πολυ

Hi,
this is not about the plugin. You use a frame and this leads to security limitations, see e.g. here:
http://stackoverflow.com/questions/25098021/securityerror-blocked-a-frame-with-origin-from-accessing-a-cross-origin-frame
Do you need the frame?
Regards
Alexander

Δημοσ.

Το είχες ενεργό? Το έχεις ξαναενεργοποιήσει?

έχει να κάνει με τα δικαιώματα , κάποιο security plugin ου έχεις ή cache plugin απορρίπτουν το δικαίωμα execute

οπότε απενεργοποίησε ένα ένα τα υπόλοιπα plugin και δες ποιο σου κάνει το πρόβλημα 

Δημοσ.

ναι το εχω ενεργο γιατι ειναι το plugin για τις διαφημησεις  αυτο δημιουργει το προβλημα  μωλις το απενεργοποιω σταματανε τα errors μηπως ξερεις πως θα φτιαξω τα errors που προκαλει το συγκεκριμενο Plugin

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...