DDevil Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Το ετήσιο σέρβις του λέβητα ποιος το πληρώνει; Αμα τον χρησιμοποιείς .... δινεις ένα ποσο στο ενοικιο αλλα κανονικα την 1η φορά το πληρώνει ο ιδιοκτητης. Σε μενα το πληρωσε .... μετα από δυσκολια και φασαρίες βεβαια. Κοιταξτε παιδια .... να σας πω εγω τι παιζει. Αν βρεις συνεργασιμο άνθρωπο θα πληρώσει αυτά που πρέπει χωρις ενοχληση και με το καλο. Αν βρεις μη συνεργασιμο και κακο άνθρωπο θα πληρώσει και παλι αυτά που πρέπει αλλα με ενοχλήσεις και φασαρίες εννοείται. Το τι είναι καλυτερο για σενα .... όταν πάς να βρεις σπιτι πιστευω είναι το 1ο. Να βρεις δηλαδή σοβαρο και συνενοησιμο άνθρωπο διαφορετικά φευγεις.
Joshua21 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Το ετήσιο σέρβις του λέβητα ποιος το πληρώνει; Ο ενοικιαστής φυσικά, εκτός και αν προβλέπεται κάτι διαφορετικό στο μισθωτήριο.
DDevil Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Ο ενοικιαστής φυσικά, εκτός και αν προβλέπεται κάτι διαφορετικό στο μισθωτήριο. Θα με βάλει εμενα ο άλλος στο σπιτι .... που πρέπει να έχει θέρμανση και θα μου πει δεν έχω κάνει συντηρηση θα την πληρώσεις εσυ? τι λες φιλε μου... που λες και φυσικά.... τι λές. Ξενοικιαστο θα το αφησει εις τους αιώνες των αιώνων αμήν.
normal40 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Ρε μάγκες εγώ μένω 5 χρόνια στο διαμέρισμα και πληρώνω εγώ τα σέρβις.
DDevil Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Για αυτό στο συμβολαιο να τους βάζετε να υπογράφουν ότι δαπάνες των πρωτων 6 μηνών τις επωμίζεται ο ιδιοκτητης και μετά ο ενοικιαστης. Οποιος θέλει οποιος δεν θέλει πάς αλλού. Εγω δεν μπορω να ξέρω τι ζημιες θα βγάλει .... και αν το προσεχε ο ιδιοκτητης ... λέει μεσα μεν ότι το κοίταξες και το βρηκες της αρεσκειας σου αλλα κάποια πράγματα δεν φαινονται και τα έχουν κάνει προηγούμενοι. 1
Joshua21 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Θα με βάλει εμενα ο άλλος στο σπιτι .... που πρέπει να έχει θέρμανση και θα μου πει δεν έχω κάνει συντηρηση θα την πληρώσεις εσυ? τι λες φιλε μου... που λες και φυσικά.... τι λές. Ξενοικιαστο θα το αφησει εις τους αιώνες των αιώνων αμήν. Όλο αστήρικτα πράγματα γράφεις, δεν υπάρχει κανένας νόμος που να επιτρέπει να νοικιάζονται τα σπίτια μόνο αν έχουν θέρμανση. τόσα σπίτια νοικιάζονται χωρίς να διαθέτουν κανένα τρόπο θέρμανσης... Επίσης πέρα από αυτό, η ανάγκη συντήρησης του λέβητα προκύπτει από τη χρήση, αν δεν χρησιμοποιείται ο λέβητας δεν υπάρχει ανάγκη συντήρησης.
NikosKallithea Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Οχι δεν ειναι,γιατι ο εγκαταστατης και οι δικοι μου τον εβαλαν στο μπαλκονι αλλα οταν εκανε κρυο,τον εσβησε ο ενοικιαστης τελειως.Αμα τον αφηνε ανοιχτο ισα να δουλευει,δεν θα γινοταν η ζημια.Σε αλλο σπιτι ο καυστηρας εμεινε ανοιχτος να μη παγωσει αλλα παρολο που με το κρυο οι σωληνες ειχαν θεμα,τους ξεπαγωσαμε και ολ α καλα.Γι αυτο το λογο θα επρεπε να πληρωσει κανονικα ο ενοικιαστης γιατι αυτος εκανε τη ζημια. Δηλαδη εγω που ειμαι ενοικιαστής ειμαι υποχρεωμένος όταν κανει πάγο να είμαι σπίτι (και οχι πχ στο bansko) φυλάω το σπίτι του μλκα και του άλλου μ@ που δεν ξέρουν να κάνουν μια εγκατάσταση και να πληρωνω και την θέρμανση που δεν χρειάζομαι για να μην σπάσουν οι σωλήνες του
mpompo13 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Οχι δεν ειναι, 1) γιατι ο εγκαταστατης και οι δικοι μου τον εβαλαν στο μπαλκονι αλλα οταν εκανε κρυο,2)τον εσβησε ο ενοικιαστης τελειως.Αμα τον αφηνε ανοιχτο ισα να δουλευει,δεν θα γινοταν η ζημια.Σε αλλο σπιτι ο καυστηρας εμεινε ανοιχτος να μη παγωσει αλλα 3)παρολο που με το κρυο οι σωληνες ειχαν θεμα,τους ξεπαγωσαμε και ολ α καλα.Γι αυτο το λογο 4)θα επρεπε να πληρωσει κανονικα ο ενοικιαστης γιατι αυτος εκανε τη ζημια. Τα πετάς κ χωρίς αρίθμηση: 1) Πρώτο φάουλ. Πρόβλημα σας να προσεχατε. 2) Δεύτερο φάουλ. Κ στην περίπτωση που έχει καλή μόνωση και το βράδυ σβήσει ο καυστήρας; (<- που συνέβει σε πολλούς) Μπορείς πάντα να ποστάρεις τον νόμο που υποχρεώνει τον ενοικιαστή να καίει φουλ θερμανση σε περίοδο παγετού. 3) Τρίτο φάουλ. Μπορούσαν κάλλιστα να σπάσουν (όπως συνέβει σε πολλούς). 4) Τέταρτο κ φερμακερό. Φοβερή λογική. Επειδή εγκαταστάθηκε λάθος ο καυστήρας να πληρώσει ο ενοικιαστής. Δίνεις νέο νόημα στο fuck logic! Κ στην περίπτωση που το σπίτι ήταν ακατοίκητο και πάλι πάθαινε ζημιά; (Σε ποιον μ@λ@κ@ θα χρέωνες την ζημιά; ) Πάντως αυτά που γράφετε μερικοί τα σκέφτεστε ή απλά επειδή έχετε ενοικιαστή κ δεν θέλετε να πληρώστε ποστάρετε τέτοια μηνύματα στα φόρουμ μπας κ την πατήσει κανένας; 1
liakjim Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Αν ο ενοικιαστής έλειπε για τις μέρες αυτές από το σπίτι, θα έπρεπε να έχει τη θέρμανση ανοιχτή για να μην παγώσει? Bingo
DDevil Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Όλο αστήρικτα πράγματα γράφεις, δεν υπάρχει κανένας νόμος που να επιτρέπει να νοικιάζονται τα σπίτια μόνο αν έχουν θέρμανση. τόσα σπίτια νοικιάζονται χωρίς να διαθέτουν κανένα τρόπο θέρμανσης... Επίσης πέρα από αυτό, η ανάγκη συντήρησης του λέβητα προκύπτει από τη χρήση, αν δεν χρησιμοποιείται ο λέβητας δεν υπάρχει ανάγκη συντήρησης. Εντάξει. Εγω δεν δέχομαι αυτή την εξηγηση. Εσυ σαν ενοικιαστης πηγαινε να την δεχτεις και να κάνεις συμβολαιο με κάποιον που θα σου έλεγε τέτοιες ανοησιες. Συνεργασιες με άτομα που σε βλέπουν υπολογιστικά σαν κινουμενο πορτοφολι και δεν λογαριάζουν αμα θα υποφερεις μέσα στο σπιτι τους δεν προκειται , ένας σοβαρος ιδιοκτητης έχει φροντισει εξαρχής με δικές του δαπάνες να έχει έτοιμο ένα σπιτι της προκοπης με τα στοιχειώδη και ένα από αυτά είναι και η θέρμανση τον χειμώνα. Δεν εχω να συζητησω τιποτα άλλο ουτε για νομους ουτε για τυπολατριες. Για αυτό και εγω ειχα φτιάξει ένα ωραιοτατο συμβολαιο από το οποιο δεν μπορουσε να με πιάσει από πουθενα. Γιατι έπεσα και εγω σε δυστροπο τύπο μου ελεγε αυτά που λες και εσυ αλλα εγω τον ειχα πιάσει από πριν ... όταν καιγότανε να το νοικιάσει οποτε άραξε και λογικεύτηκε... μετά αρχισε τα παλαβα αλλα πλεον ήταν αργά. Οι τζίφρες ειχαν πέσει.
normal40 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Εντάξει. Εγω δεν δέχομαι αυτή την εξηγηση. Εσυ σαν ενοικιαστης πηγαινε να την δεχτεις και να κάνεις συμβολαιο με κάποιον που θα σου έλεγε τέτοιες ανοησιες. Συνεργασιες με άτομα που σε βλέπουν υπολογιστικά σαν κινουμενο πορτοφολι και δεν λογαριάζουν αμα θα υποφερεις μέσα στο σπιτι τους δεν προκειται , ένας σοβαρος ιδιοκτητης έχει φροντισει εξαρχής με δικές του δαπάνες να έχει έτοιμο ένα σπιτι της προκοπης με τα στοιχειώδη και ένα από αυτά είναι και η θέρμανση τον χειμώνα. Δεν εχω να συζητησω τιποτα άλλο ουτε για νομους ουτε για τυπολατριες. Σωστό αλλά να ξέρεις κάτι.. Πολλοί ιδιοκτήτες έχουν κάνει μείωση τιμής έως και 150-300 το μήνα οπότε σου λέει βγάλε άκρη μόνος εγώ σου έκοψα το ενοίκιο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 ένας σοβαρος ιδιοκτητης έχει φροντισει εξαρχής με δικές του δαπάνες να έχει έτοιμο ένα σπιτι της προκοπης με τα στοιχειώδη και ένα από αυτά είναι και η θέρμανση τον χειμώνα. Η συντριπτική πλειοψηφία των ιδιοκτητών έχει θέρμανση (εξοπλισμό) στα σπίτια της, το να μπει πετρέλαιο είναι το πρόβλημα και προφανώς αυτό δεν το πληρώνει ο ιδιοκτήτης...
Joshua21 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Εντάξει. Εγω δεν δέχομαι αυτή την εξηγηση. Εσυ σαν ενοικιαστης πηγαινε να την δεχτεις και να κάνεις συμβολαιο με κάποιον που θα σου έλεγε τέτοιες ανοησιες. Συνεργασιες με άτομα που σε βλέπουν υπολογιστικά σαν κινουμενο πορτοφολι και δεν λογαριάζουν αμα θα υποφερεις μέσα στο σπιτι τους δεν προκειται , ένας σοβαρος ιδιοκτητης έχει φροντισει εξαρχής με δικές του δαπάνες να έχει έτοιμο ένα σπιτι της προκοπης με τα στοιχειώδη και ένα από αυτά είναι και η θέρμανση τον χειμώνα. Δεν εχω να συζητησω τιποτα άλλο ουτε για νομους ουτε για τυπολατριες. Για αυτό και εγω ειχα φτιάξει ένα ωραιοτατο συμβολαιο από το οποιο δεν μπορουσε να με πιάσει από πουθενα. Γιατι έπεσα και εγω σε δυστροπο τύπο μου ελεγε αυτά που λες και εσυ αλλα εγω τον ειχα πιάσει από πριν ... όταν καιγότανε να το νοικιάσει οποτε άραξε και λογικεύτηκε... μετά αρχισε τα παλαβα αλλα πλεον ήταν αργά. Οι τζίφρες ειχαν πέσει. Το θέμα μας δεν αφορά το τι θα έκανες εσύ, ούτε τις ειδικές συμφωνίες έξω από τα συνηθισμένα, το θέμα μας αφορά ποιο είναι το σωστό. Και το σωστό είναι πως τη συντήρηση(και πιο συγκεκριμένα τη συντήρηση που η ανάγκη της προκύπτει από τη χρήση) για οτιδήποτε την πληρώνει ο ενοικιαστής. Το σωστό είναι ο ενοικιαστής να πληρώνει για τη συντήρηση του λέβητα κάθε χρόνο, ο ενοικιαστής να πληρώνει για τη συντήρηση των κλιματιστικών, ο ενοικιαστής να πληρώνει για τον καθαρισμό της καμινάδας, κτλ. Το τι δέχεσαι και τι δεν δέχεσαι εσύ, οι "ζημιές που θα βγάλει" στις οποίες αναφέρθηκες, είναι εντελώς αδιάφορα και άσχετα με αυτό που συζητάμε. Σωστό αλλά να ξέρεις κάτι.. Πολλοί ιδιοκτήτες έχουν κάνει μείωση τιμής έως και 150-300 το μήνα οπότε σου λέει βγάλε άκρη μόνος εγώ σου έκοψα το ενοίκιο. Και τι πάει να πει αυτό? Μείωση τιμής έκανε, όχι παροχών. Την ετήσια συντήρηση του λέβητα πάντως, ορθώς την πληρώνεις εσύ σαν ενοικιαστής.
DDevil Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Το θέμα μας δεν αφορά το τι θα έκανες εσύ, ούτε τις ειδικές συμφωνίες έξω από τα συνηθισμένα, το θέμα μας αφορά ποιο είναι το σωστό. Και το σωστό είναι πως τη συντήρηση(και πιο συγκεκριμένα τη συντήρηση που η ανάγκη της προκύπτει από τη χρήση) για οτιδήποτε την πληρώνει ο ενοικιαστής. Το σωστό είναι ο ενοικιαστής να πληρώνει για τη συντήρηση του λέβητα κάθε χρόνο, ο ενοικιαστής να πληρώνει για τη συντήρηση των κλιματιστικών, ο ενοικιαστής να πληρώνει για τον καθαρισμό της καμινάδας, κτλ. Το τι δέχεσαι και τι δεν δέχεσαι εσύ, οι "ζημιές που θα βγάλει" στις οποίες αναφέρθηκες, είναι εντελώς αδιάφορα και άσχετα με αυτό που συζητάμε. Και τι πάει να πει αυτό? Μείωση τιμής έκανε, όχι παροχών. Την ετήσια συντήρηση του λέβητα πάντως, ορθώς την πληρώνεις εσύ σαν ενοικιαστής. Καταρχήν εσυ τι παριστάνεις εδώ που κρινεις αν αυτά που γράφω εγω είναι άσχετα ή σχετικα ; Μηπως εισαι ελεγκτης; Το σωστο ποιο είναι να πληρώνουν οι ενοικιαστες συντηρήσεις που δεν έκανε ποτε ο ιδιοκτητης ; αυτό είναι το σωστο για σενα ; πες μας και την ιδιοτητα σου μετά να λυθει τελειως το μυστηριο. Γιατι με αυτά που γράφεις αντικειμενικος δεν εισαι. Είναι αστειο να μπεις σε ένα σπιτι και να πάς να ανοίξεις το καλοριφέρ και να μην ανοιγει επειδή δεν το έχει έτοιμο και συντηρημένο σωστα και να σου πει εσενα θα πρέπει να το πληρώσεις. Αυτό έγραψα. Μάλλον δεν το διάβασες. Την πρώτη φορά την δαπάνη την πληρώνει ο ιδιοκτητης... ο ενοικιαστης τωρα μπηκε ... θα πληρώσει συντηρηση σε ένα σπιτι που δεν έχει κατσει ουτε μια μέρα ή μηπως θα πληρώσει καθαρισμο τζακιου το οποιο δεν εχει καθαριστεί εδώ και χρονια ; Χαζους ψάχνεις ε ; εγω δεν είμαι όμως ... για αυτό χαλιεσαι. Άντε περιμενω απαντηση τωρα να μου πεις τα "σωστα" .... από τη δικη σου σκοπιά πάντα βέβαια.
krami Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 η ετησια συντηρηση παει στα εξοδα του ενοικιαστη. ειναι 30-50 ευρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα