fagoura Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Αυτό είναι καλή ερώτηση γιατί αλλιώς δεν έχει νόημα αν σε έλεγχο από την εφορία είσαι έκθετος... Ας απαντήσει κάποιος που ξέρει. Πάντως φαντάζομαι θα δίνουν κάποιου είδους πιστοποιητικό γνησιότητας. Πιστοποιητικο γνησιοτητος?? Καλο! Σορρυ, το αλλο με τον Τοτό το ξερεις? Περιμενετε δηλ. να το πουλαει στους επισημους μεταπωλητες η microsoft, 10, 20 φορες ακριβοτερα και να ειναι αυτα γνησια?! Ημαρτον. Σημ. Η εφορία ειναι συμβεβλημενη με την BSA, η τελευταια ευκολα ελεγχει αν το τιμολογιο προερχεται απο επισημο μεταπωλητη.
Physics_Rulez Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Ειδικά για επαγγελματική (με τη φοροτεχνική έννοια) χρήση νομίζω ότι αν δεν υπάρχει κ αντίστοιχο τιμολόγιο δε σημαίνει τίποτα. Δίνει αυτός του αμαζον;Sie erhalten eine ordentliche Rechnung mit ausgewiesener MwSt.Δίνει στο amazon. Στο eBay δεν ξέρω. Επειδή κι εγώ τα θέλω για επαγγελματική χρήση, λέω να τα τσιμπήσω από amazon
iparou Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Sie erhalten eine ordentliche Rechnung mit ausgewiesener MwSt. μτφ : You will receive a proper invoice with VAT. Όλα ΟΚ λοιπόν και φορολογικά.
FarCry Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Οτι παρετε απο τη λαικη 3 ευρω http://forums.macrumors.com/threads/are-the-ebay-windows-10-oem-licenses-legit.1988507/#post-23249296 Hence why they say about the dead mobo.They are probably not OEM but refurb keys.We get refurb keys at my work they cost trade £3.00 each.However they should ONLY be attached to refurb machine but there is no way of knowing what they are on.We also do refurb office 2010 for windows again trade is £3.00 a key. OEM key CAN be reused.We reuse them at work.dead windows 7 laptop etc and we rebuild another laptop or tower and use key on it.THE OEM key could be acer/dell/hp/etc but works every time We have sold scrap machines with keys on base but that's up to customer what they do with key.We do however sell refurb keys, this only works when customer brings in an old key sticker.We can then activate the new key and it voids the old key.E.g. bring us a vista/xp key and we can convert it to 7 or 8 or 10.It will void the vista/xp key and it will no longer activate if the user tried. We are a microsoft refubisher partner and as such we can do this. αλλα μη το συνεχισουμε γιατι θα μας το κλεισουν λογω παρανομιας Το θέμα είναι αν γενικά είναι αξιόπιστα, ή θα σου σκάσουν ως πειρατικά σε λίγο καιρό. Όχι ότι στο amazon δε μπορεί να γίνει αυτό.... αλλά λες amazon είναι, με εμπόρους δουλεύει, στη χειρότερη θα πάρεις τα λεφτά σου πίσω. Στο skroutz τα βλέπω ίδια φάση https://www.skroutz.gr/s/9099629/Microsoft-Windows-10-Pro-32-64-bit-Key.html 43 ευρώ. ως πειρατικα δεν σκανε σιγουρα. φοροτεχνικα δεν γνωριζω
aoc4000 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Αν και λιγο ασχετο, θυμαμαι καποια εποχη που πουλαγε το πλαισιο οεμ windows αλλα επρεπε να αγορασεις και καποιο εξαρτημα (μητρικη, καρτα ηχου, πληκτρολογιο, κτλ) χεχε εληνικο δαιμονιο... Προσωπικη εμπειρια παντως εχω απο 7αρια οπου αγορασα ονλινε παμφθηνο κωδικο που μου δουλεψε ...3+χρονια κ μετα εβγαλε λαθος...ισως ηταν φοιτητικο???
kostastnt Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Τα κλειδια αυτα δεν εχουν καμια διαφορα απο οποιοδηποτε activator.. Σε ελεγχο εφοριας , αν ερθουν με καρφωτη για γραψιμο, θα τα εντοπισουν και πεφτει προστιμο.. ειδικα σε επιχειρησεις θελει τιμολογιο και εκδοση pro για windows και office.. παλια ηθελε και coa.. ως τα 8αρια διναν και coa..
fylatos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Τα κλειδια αυτα δεν εχουν καμια διαφορα απο οποιοδηποτε activator.. Σε ελεγχο εφοριας , αν ερθουν με καρφωτη για γραψιμο, θα τα εντοπισουν και πεφτει προστιμο.. ειδικα σε επιχειρησεις θελει τιμολογιο και εκδοση pro για windows και office.. παλια ηθελε και coa.. ως τα 8αρια διναν και coa.. Δεν χρειάζεται έκδοση pro για τα Windows μόνο για τα office, πληροφοριακά.
FarCry Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Τα κλειδια αυτα δεν εχουν καμια διαφορα απο οποιοδηποτε activator.. Σε ελεγχο εφοριας , αν ερθουν με καρφωτη για γραψιμο, θα τα εντοπισουν και πεφτει προστιμο.. ειδικα σε επιχειρησεις θελει τιμολογιο και εκδοση pro για windows και office.. παλια ηθελε και coa.. ως τα 8αρια διναν και coa.. βασικα δεν μπορει να βρει η εφορια το κλειδι γιατι αυτο αν εχω καταλαβει καλα βγαινει ως πιστοποιητικο. δεν υπαρχει κανονικο κλειδι, οπως εγινε και με τις αναβαθμισεις οταν εδινε δωρεαν τα windows 7. τωρα αν ψαξουν για παραστατικα ειναι αλλη φαση.
christakos07 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Αν και λιγο ασχετο, θυμαμαι καποια εποχη που πουλαγε το πλαισιο οεμ windows αλλα επρεπε να αγορασεις και καποιο εξαρτημα (μητρικη, καρτα ηχου, πληκτρολογιο, κτλ) χεχε εληνικο δαιμονιο... Προσωπικη εμπειρια παντως εχω απο 7αρια οπου αγορασα ονλινε παμφθηνο κωδικο που μου δουλεψε ...3+χρονια κ μετα εβγαλε λαθος...ισως ηταν φοιτητικο??? Τα φοιτητικά δεν έχουν 'ημερομηνία' λήξης
zousgr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Τα κλειδια αυτα δεν εχουν καμια διαφορα απο οποιοδηποτε activator.. Σε ελεγχο εφοριας , αν ερθουν με καρφωτη για γραψιμο, θα τα εντοπισουν και πεφτει προστιμο.. ειδικα σε επιχειρησεις θελει τιμολογιο και εκδοση pro για windows και office.. παλια ηθελε και coa.. ως τα 8αρια διναν και coa.. Aν γίνει αγορά με ενδοκοινοτικές τότε δλδ όλα νόμιμα αφού θα υπάρχει τιμολόγιο ?
FarCry Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 αν δωσει ο αλλος το invoice του paypal απο το ebay που αναφερει για χαλασμενη μητρικη, μπορει να ισχυριστει οτι αλλαξαν την μητρικη γιατι καηκε με καινουργια και το κλειδι ηρθε πακετο λογω refurbishment. η μητρικη δεν θεωρειται παγιο, αλλα αναλωσιμο. θα εχει παλι θεμα λες? Aν γίνει αγορά με ενδοκοινοτικές τότε δλδ όλα νόμιμα αφού θα υπάρχει τιμολόγιο ? ναι αυτο καταλαβαινω και εγω ξεκαθαρα νομιμο "OEM, bundled, or recovery software may be listed only if it is included along with the original hardware,such as the motherboard, hard drive, or computer sold with the OEM software."This sale includes the original computer or motherboard (faulty beyond repair). 1
Physics_Rulez Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δεν χρειάζεται έκδοση pro για τα Windows μόνο για τα office, πληροφοριακά. Εννοείς ότι αν αγοράσω το office 365 personal δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω στο γραφείο μου; από που προκύπτει αυτό; Δηλαδή θα υπάρχει νόμιμη αγορά με τιμολόγιο, γνήσιο s/n και θα μου πουν "α, έχεις τη home edition κάτσε να βεβαιώσουμε ένα πρόστιμο" ;
iparou Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Αυτό με τα τιμολόγια φαίνεται λίγο ανόητο. Αν δηλαδή εγώ αγοράσω για την επιχείρησή μου ένα πρόγραμμα που διατίθεται μόνο Online και πληρώσω με paypal για να μου στείλουν το serial number και να το ενεργοποιήσω, πώς θα βρώ επίσημο τιμολόγιο για το πρόγραμμα αυτό ? Νομίζω πώς αυτά τα serial numbers από eBay είναι νόμιμα από την στιγμή που τα έχεις πληρώσει και έχεις απλό paypal invoice. Ή τουλάχιστον μπορείς να προβάλλεις επιχειρήματα σε έναν φορολογικό έλεγχο. Μεγάλη φασαρία βέβαια για ~40 ευρώ διαφορά !
mic2mic Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Αυτό με τα τιμολόγια φαίνεται λίγο ανόητο. Και ανόητο και ηλίθιο και βλακώδες είναι, αλλά επειδή μιλάμε για την Ελληνική εφορία είναι πολύ πιθανό να ισχύει. Δεν το βρίσκω απίθανο δηλαδή να σου πει ένας εφοριακός "αν δεν μπορείς να πάρεις τιμολόγιο δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείς το πρόγραμμα". Πώς νομίζεις ότι βρεθήκαμε στις τελευταίες θέσεις της επιχειρηματικότητας; Τώρα αν κανείς έχει ξεκάθαρη απάντηση που να τεκμηριώνεται από τον Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων ή άλλο αλχημιστικό εγκόλπιο, πολύ θα ήθελα να την μάθω. Πάντως το σίγουρο είναι ότι ΔΕΝ χρειάζεται Office Pro, μια που το Office 2016 πωλείται με τον τίτλο “Office for Home and Business". Ενώ το 365 για επιχειρήσεις βγαίνει πιο φτηνό από το home.
fylatos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Εννοείς ότι αν αγοράσω το office 365 personal δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω στο γραφείο μου; από που προκύπτει αυτό; Δηλαδή θα υπάρχει νόμιμη αγορά με τιμολόγιο, γνήσιο s/n και θα μου πουν "α, έχεις τη home edition κάτσε να βεβαιώσουμε ένα πρόστιμο" ; Το γράφει στους όρους χρήσης. Πρέπει να πάρεις το για μικρές επιχειρήσεις. Για τα Windows το έχουν ξεκαθαρίσει ότι οποιαδήποτε έκδοση κάνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα