Teo9 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 1) Το ποσό που διαθέτουμε: Βαρια 350 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):Facebook, Messenger, Viber, Clash of Clans 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:5-5,5 ιντσες 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):ΟΧΙ 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Σχετικα καλη για τα λεφτα της, δεν ειναι πρωταρχικης σημασιας! 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM;ΟΧΙ 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;αδιάφορον 8) Επιθυμούμε την Ελληνική γλώσσα;ΝΑΙ 9) Μας ενδιαφέρει η μπάντα 800Mhz για το δίκτυο 4G;ΝΑΙ 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;Android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Πάρα πολύ, θα έλεγα είναι το κυριότερο κριτήριο. 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλάδα μονο. 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);ΟΧΙ 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινουριό
saruman123 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δες αυτο https://www.skroutz.gr/s/9972976/Meizu-MX6-32GB.html Θα σου ελεγα Xiaomi αλλα ειναι αρκετα μεγαλο απο 5.5 Και δεν εχει μπάντα 800Mhz
Teo9 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δες αυτο https://www.skroutz.gr/s/9972976/Meizu-MX6-32GB.html Θα σου ελεγα Xiaomi αλλα ειναι αρκετα μεγαλο απο 5.5 Και δεν εχει μπάντα 800Mhz Για κατι τετοιο ελεγα αλλα απο το Best Price που βγαινει στα 330 περιπου! http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_a7_(2016)-7759.php Αλλα δεν εχω ξαναπαραγγειλει απο εκει και δεν ξερω τι φαση παιζει?!? Ειναι αξιοπιστο? Μονο απο σκρουτζ εχω αγορασει!
Teo9 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Το Best Price ειναι σαν το Skroutz Για το κινητο??? Να το προτιμησω? Η οχι? Μπορω να παω σε κατι καλυτερο?
saruman123 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Για κατι τετοιο ελεγα αλλα απο το Best Price που βγαινει στα 330 περιπου! http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_a7_(2016)-7759.php Αλλα δεν εχω ξαναπαραγγειλει απο εκει και δεν ξερω τι φαση παιζει?!? Ειναι αξιοπιστο? Μονο απο σκρουτζ εχω αγορασει! Κανε την συγκρισει http://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7759&idPhone2=8078
Ishmael Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Καταρχήν μονόδρομος τα Xiaomi λόγω μπαταρίας και οι 5.5" λόγω Clash of Clans, οπότε προτείνω το Redmi Note 4 που σου δίνει και 3GB RAM, 64 GB αποθηκευτικό χώρο και εξαιρετικά CPU και GPU για την τιμή του. Απλά φρόντισε να έχουν περασμένη την τελευταία Global Stable ROM. Το Mygad το κάνει σίγουρα αυτό αλλά αν το θέλεις σε μαύρο ξεφεύγει λίγο η τιμή.
Teo9 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Κανε την συγκρισει http://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7759&idPhone2=8078 Καταρχήν μονόδρομος τα Xiaomi λόγω μπαταρίας και οι 5.5" λόγω Clash of Clans, οπότε προτείνω το Redmi Note 4 που σου δίνει και 3GB RAM, 64 GB αποθηκευτικό χώρο και εξαιρετικά CPU και GPU για την τιμή του. Απλά φρόντισε να έχουν περασμένη την τελευταία Global Stable ROM. Το Mygad το κάνει σίγουρα αυτό αλλά αν το θέλεις σε μαύρο ξεφεύγει λίγο η τιμή. Λοιπόν με τα MEIZU δεν ξέρω τι γίνεται από θέμα service υποστήριξης και λοιπά! Αλλά επειδή δεν πολυασχολούμαι με ROM και γενικότερα τόσο βαθιά με το κινητό θέλω κάτι πιο σίγουρο, όπως Samsung,LG,Huawei,HTC, κτλ. Επίσης είχα πάρει ένα κινέζικο στο παρελθόν και μου είχε βγει πολύ ελαττωματικό και είχα βρει τον μπελά μου και δεν είμαι σε θέση να αντιμετωπίσω πάλι τα ίδια! Θέλω να έχω ήσυχο το κεφάλι μου! Κάποια πρόταση πάνω σε αυτά που επιθυμώ?? Ευχαριστώ πολύ!
Ishmael Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Το Mygad (και τα άλλα μαγαζιά φαντάζομαι) έχει 1 έτος εγγύηση και οι ROM δεν είναι πυρηνική φυσική. Samsung, Huawei, κτλ. μπορεί να σου προσφέρουν 2 έτη εγγύηση αλλά δεν αξίζουν τα λεφτά τους. Samsung Galaxy A5 2016 (16GB) με εξαιρετική μπαταρία και οθόνη αλλά αδύναμη CPU και GPU για την τιμή του (και μόνο 2GB RAM και 16 GB αποθηκευτικό χώρο).
angmar Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Το παιδί αναφέρει ότι τον ενδιαφέρει η 800αρα, άρα από xiaomi μόνο τα επίσημα εισαγόμενα Redmi Note 3 & Redmi 3S (international εκδόσεις) τον βολεύουν, επίσης αναφέρει ότι θέλει καλή κάμερα για τα λεφτά του, τα xiaomi έχουν στην καλύτερη μέτριες κάμερες για τα λεφτά τους.
Teo9 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Το Mygad (και τα άλλα μαγαζιά φαντάζομαι) έχει 1 έτος εγγύηση και οι ROM δεν είναι πυρηνική φυσική. Samsung, Huawei, κτλ. μπορεί να σου προσφέρουν 2 έτη εγγύηση αλλά δεν αξίζουν τα λεφτά τους. Samsung Galaxy A5 2016 (16GB) με εξαιρετική μπαταρία και οθόνη αλλά αδύναμη CPU και GPU για την τιμή του (και μόνο 2GB RAM και 16 GB αποθηκευτικό χώρο). Για αυτό το λόγο εξαιτίας των 2Gb ram κυρίως λέω να πάω στο A7 2016 για να έχω και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής! Η λόγω της GPU και CPU θα μ είναι ουσιαστικά άχρηστα τα 3 ραμ επειδή δεν έχουνε μεγάλη διάρκεια ζωής αυτά τα δύο?? Το παιδί αναφέρει ότι τον ενδιαφέρει η 800αρα, άρα από xiaomi μόνο τα επίσημα εισαγόμενα Redmi Note 3 & Redmi 3S (international εκδόσεις) τον βολεύουν, επίσης αναφέρει ότι θέλει καλή κάμερα για τα λεφτά του, τα xiaomi έχουν στην καλύτερη μέτριες κάμερες για τα λεφτά τους. Ακριβώς αυτό φιλε μου.
saruman123 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Λοιπόν με τα MEIZU δεν ξέρω τι γίνεται από θέμα service υποστήριξης και λοιπά! Αλλά επειδή δεν πολυασχολούμαι με ROM και γενικότερα τόσο βαθιά με το κινητό θέλω κάτι πιο σίγουρο, όπως Samsung,LG,Huawei,HTC, κτλ. Επίσης είχα πάρει ένα κινέζικο στο παρελθόν και μου είχε βγει πολύ ελαττωματικό και είχα βρει τον μπελά μου και δεν είμαι σε θέση να αντιμετωπίσω πάλι τα ίδια! Θέλω να έχω ήσυχο το κεφάλι μου! Κάποια πρόταση πάνω σε αυτά που επιθυμώ?? Ευχαριστώ πολύ! Τα Meizu ειναι σαν τα Xiaomi.Η διαφορα ειναι οτι αυτα εχουν Ελληνικα Τα Xiaomi εχουν τα δυο μοντελα που ειπαν ποιο πανω. Ολα τα αλλα(Xiaomi)πανε Κινα,οπως και τα Meizu. Αν θες λοιπον να μην τρεχεις η μην ψαχνεις για Ελληνικα,rom και οτι αλλο ειδους τετοια τοτε πας στο Honor 8
Ishmael Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Το παιδί αναφέρει ότι τον ενδιαφέρει η 800αρα, άρα από xiaomi μόνο τα επίσημα εισαγόμενα Redmi Note 3 & Redmi 3S (international εκδόσεις) τον βολεύουν, επίσης αναφέρει ότι θέλει καλή κάμερα για τα λεφτά του, τα xiaomi έχουν στην καλύτερη μέτριες κάμερες για τα λεφτά τους. Έχεις δίκιο για τη μπάντα, δεν το πρόσεξα γιατί έπρεπε να το κάνει bold και δεν το έκανε. Για την κάμερα λέει ότι δεν τον ενδιαφέρει και τόσο, του αρκεί μια απλά καλή. Για αυτό το λόγο εξαιτίας των 2Gb ram κυρίως λέω να πάω στο A7 2016 για να έχω και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής! Η λόγω της GPU και CPU θα μ είναι ουσιαστικά άχρηστα τα 3 ραμ επειδή δεν έχουνε μεγάλη διάρκεια ζωής αυτά τα δύο?? Δεν είναι τόσο απλοϊκό το θέμα της διάρκειας λειτουργίας. Το A7 έχει ελαφρώς μεγαλύτερη διάρκεια ζωής (αμφότερες κορυφαίες), 0.3 ίντσες και 1GB RAM παραπάνω αλλά σου στερεί το Samsung Pay. Εδώ η σύγκριση. Αυτές οι διαφορές δεν αξίζουν €100 που είναι η διαφορά τιμής μεταξύ των 2. Οι μεγάλοι παίκτες είναι πολύ μπροστά σε ευρύτερη διαθεσιμότητα, υποστήριξη και διαφήμιση, οπότε προς το παρόν δεν τους νοιάζει που τα προϊόντα τους υστερούν σε hardware. Η ουσία είναι ότι αν το κυριότερο κριτήριο αγοράς είναι η διάρκεια λειτουργίας της μπαταρίας, διαλέγεις Samsung ή Xiaomi. Τα πρώτα δεν αξίζουν τα λεφτά τους και τα τελευταία είναι ο ορισμός του value for money.
SuPerMaNrE Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Τα Meizu ειναι σαν τα Xiaomi. Η διαφορα ειναι οτι αυτα εχουν Ελληνικα Τα Xiaomi εχουν τα δυο μοντελα που ειπαν ποιο πανω. Ολα τα αλλα(Xiaomi)πανε Κινα,οπως και τα Meizu. Αν θες λοιπον να μην τρεχεις η μην ψαχνεις για Ελληνικα,rom και οτι αλλο ειδους τετοια τοτε πας στο Honor 8 Για το ''πάνε Κίνα'' που αναφέρεις φίλε μου: έχω υπόψιν μου ένα μαγαζί στη Θεσσαλονίκη που πουλάει χιαομι και μειζυ και προσφέρει 1 χρόνο εγγύηση φυσικά από αυτούς.Βασικά και τα μαγαζια στο σκρουτζ αυτό δεν κάνουν; Έχουν οι ίδιοι τα ανταλλακτικά ή τα παραγγέλνουν και τους έρχονται.Άρα δεν πηγαίνουν στην Κίνα , έτσι δεν είναι; Λοιπόν με τα MEIZU δεν ξέρω τι γίνεται από θέμα service υποστήριξης και λοιπά! Αλλά επειδή δεν πολυασχολούμαι με ROM και γενικότερα τόσο βαθιά με το κινητό θέλω κάτι πιο σίγουρο, όπως Samsung,LG,Huawei,HTC, κτλ. Επίσης είχα πάρει ένα κινέζικο στο παρελθόν και μου είχε βγει πολύ ελαττωματικό και είχα βρει τον μπελά μου και δεν είμαι σε θέση να αντιμετωπίσω πάλι τα ίδια! Θέλω να έχω ήσυχο το κεφάλι μου! Κάποια πρόταση πάνω σε αυτά που επιθυμώ?? Ευχαριστώ πολύ! Αυτή ειναι η άποψη που είχα και εγώ για τα λεγόμενα κινέζικα κινητά.Η xiaomi πια δεν είναι μια τυχαία κινέζικη εταιρία.Γιατί, νομίζεις πως αν πάρεις LG ή κάτι πιο επώνυμο θα έχεις ήσυχο το κεφάλι σου;Πολύ συχνά βλέπουμε στο φορουμ εδώ προβλήματα με επώνυμα κινητά , με εγγυήσεις και τέτοια , έτσι δεν είναι παιδιά; Δεν νομίζω πως πρέπει να να το αντιμετωπίζουμε έτσι. Μου λέει η αδερφή μου ότι θέλει να πάρει κινητό.Της δείχνω τα ρεδμι από κοντά, της αρέσουν , αλλά επειδή τα ακούει πρώτη φορά και έχει στο μυαλό της ότι κινέζικο=Jumbo , θέλει μόνο samsung. Εννοείται πως δεν υπονοώ ότι η samsung ή η LG είναι τυχαίες εταιρίες έτσι; Δεν υποβαθμίζω σε καμία περίπτωση αυτές, απλώς το λέω για να αναφερθώ στις κινέζικες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα