Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω ένα σύστημα με motherboard h81m-ds2 pentium g3240 4gb ram και θέλω να βάλω 8gb. σκέφτομαι να πάω σε 2x4gb.ποιες ram μου προτείνετε;

Δημοσ.

Καλημέρα. Θα σου πρότεινα τις παρακάτω μνήμες, και λόγο του ότι τις έχω χρησιμοποιήσει, αλλά και επειδή η συγκεκριμένη σειρά της corsair υπάρχει στην λίστα συμβατότητας της μητρικής σου.

http://www.skroutz.gr/s/2573443/Corsair-Value-Select-8GB-DDR3-1600MHz-CMV8GX3M2A1600C11.html

Δημοσ.

Θεωρητικά ναι, είναι πιο γρήγορες επειδή έχουν μικρότερο cas latency. 9 σε σχέση με το 11. Είναι όμως και λίγο πιο ακριβές. Άν σου αρέσουν αυτές, είναι οκ. Μην νομίζεις όμως πως για καθημερινή χρήση θα είναι αντιλήψιμη η διαφορά. Επίσης, μπορεί να χρειαστεί να ενεργοποιήσεις το xmp profile μέσω του bios, έχε το κατά νου.

Δημοσ.

ναι έχεις δίκιο οπότε άμα είναι να πάρω αυτές λες ε; 
http://www.e-shop.gr/ram-corsair-cmv8gx3m2a1600c11-8gb-2x4gb-ddr3-1600mhz-pc3-12800-dual-channel-kit-p-PER.549426

επίσης checkara το support list και υπάρχει αυτός ο κωδικός 

CMV8GX3M1A1600C11

ενώ οι ram έχουν κωδικό 

CMV8GX3M2A1600C11

θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα ; η διαφορά είναι στο M1 , M2

Δημοσ.

ωραία μια χαρά.να μην μπλέκω και με bios γιατί βαριέμαι

:-D  Μην νομίζεις δεν είναι δύσκολο, απλά το ενεργοποιείς μέσω bios και μετά συγχρονίζει αυτόματα τις μνήμες στα αναγραφόμενα MHz. Ναι, καλύτερα πήγαινε είτε στην xms3 ή στην value select.

Δημοσ.

:-D  Μην νομίζεις δεν είναι δύσκολο, απλά το ενεργοποιείς μέσω bios και μετά συγχρονίζει αυτόματα τις μνήμες στα αναγραφόμενα MHz. Ναι, καλύτερα πήγαινε είτε στην xms3 ή στην value select.

μια ερωτηση σορρυ π περνω θεση στο ποστ του φιλου εχω μια ασροκ h81m-hds εχεις να μ πρωτηνεις μια 8αρα στα 1600mhz σε μαυρο η κοκκινο χρωμα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...