Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλησπερα

σχετικα με το ammyy ξερει κανεις αν ειναι ιος η αν κατεβαζεις μαζι με το προγραμμα και trojan και γιατι δεν ανοιγει η σελιδα κανονικα απο το chrome και χτυπαει και στο norton ?

Επισκέπτης
Δημοσ.

καλησπερα

σχετικα με το ammyy ξερει κανεις αν ειναι ιος η αν κατεβαζεις μαζι με το προγραμμα και trojan και γιατι δεν ανοιγει η σελιδα κανονικα απο το chrome και χτυπαει και στο norton ?

Διάβασε Link.png Site: εδώ εάν Link.png Site: θέλεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι γίνεται με την τελευταία έκδοση (12) αλλά εγώ με την 11 είμαι εδώ και καιρό μια χαρά.

Κατέβασε την από εδώ.

Δοκίμασε όμως και το tightvnc. To viewer μόνο στο μηχάνημα που θα ελέγχει τα υπόλοιπα, τα οποί θα έχουν μόνο το server. Μετά θα έχεις πρόσβαση με την εσωτερική ip.

δεν μου λες στο tv το 11 οταν εκανες συνδεση με αλλο πσ σου κραταγε μερα ημερομηνια και την ip σου η ειναι καινουργια πατεντα στο 12..στο loglife που κραταει οτι κανεις ξερεις αν τα βλεπει και η ετερια αυτα η ειναι μονο στον υπολογιστη σου?

Δημοσ.

Το tv σε συνδέει μέσω των server της εταιρίας.

Αυτοί λένε ότι είναι ασφαλής η σύνδεση. ;)

Για την ημερομηνία δε ξέρω, δεν το έχω προσέξει.

Δημοσ.

Προσωπικά θα πρότεινα και vnc viewer , καθώς και Chrome remote desktop. Δες τα και αυτά μήπως και....

Δημοσ.

Το tv σε συνδέει μέσω των server της εταιρίας.

Αυτοί λένε ότι είναι ασφαλής η σύνδεση. ;)

Για την ημερομηνία δε ξέρω, δεν το έχω προσέξει.

αν σου ειναι ευκερο παιζει να δεις οταν εχεις χρονο το Loglife και να δεις αν στο σιμειο που εμπανες σε αλλο pc σου εβαζε και Ip?αλλιως πρεπει να ειναι καινουργιο

Δημοσ.

αν σου ειναι ευκερο παιζει να δεις οταν εχεις χρονο το Loglife και να δεις αν στο σιμειο που εμπανες σε αλλο pc σου εβαζε και Ip?αλλιως πρεπει να ειναι καινουργιο

Στο λάπτοπ έχω το tv από την έκδοση 10 και στα log που κράτησε για την 10, 11 και 12 αναφέρει στην ip  την εσωτερική διεύθυνση του lan δλδ 192.168.1.ΧΧΧ. Αυτό εννοείς;

Δημοσ.

Στο λάπτοπ έχω το tv από την έκδοση 10 και στα log που κράτησε για την 10, 11 και 12 αναφέρει στην ip  την εσωτερική διεύθυνση του lan δλδ 192.168.1.ΧΧΧ. Αυτό εννοείς;

ναι μαν ευχαριστω ρε φιλε για τον χρονο σου αρα το κραταγε και πιο πριν γιατι ειχα μια ανυσηχια μην ειναι και εχω κανα θεμα με το τβ

Δημοσ.

Το εύρος των ip 192.168.0.0 – 192.168.255.255 (όπως και το 10.0.0.0 – 10.255.255.255 και 172.16.0.0 – 172.31.255.255) δε λέει τίποτα. Θα ήταν θέμα αν κρατούσε κάπου την εξωτερική ip, αυτήν δηλαδή που σου αποδίδει ο πάροχος σου. Εκείνη ναι, είναι μοναδική και σε αντιπροσωπεύει. Η εσωτερική δε λέει απολύτως τίποτα γιατί είναι η ip που δίνουν τα router στο εσωτερικό δίκτυο και αυτά τα range χρησιμοποιούνται μόνο τοπικά και δεν εμφανίζονται πουθενά στο internet.

Δημοσ.

Το εύρος των ip 192.168.0.0 – 192.168.255.255 (όπως και το 10.0.0.0 – 10.255.255.255 και 172.16.0.0 – 172.31.255.255) δε λέει τίποτα. Θα ήταν θέμα αν κρατούσε κάπου την εξωτερική ip, αυτήν δηλαδή που σου αποδίδει ο πάροχος σου. Εκείνη ναι, είναι μοναδική και σε αντιπροσωπεύει. Η εσωτερική δε λέει απολύτως τίποτα γιατί είναι η ip που δίνουν τα router στο εσωτερικό δίκτυο και αυτά τα range χρησιμοποιούνται μόνο τοπικά και δεν εμφανίζονται πουθενά στο internet.

αυτη την κραταει πιο κατω αν συνδεθεις σε αλλο πσ δηλ σου κανει τη συνδεση και λεει την ιP την δικια σου και του αλλου πσ που συνδεεσαι!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...