Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλή χρονιά σε όλους με υγεία κ ότι επιθυμεί ο καθένας!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια  σας για την επιλογή εφαρμογής για απομακρυσμένη σύνδεση στο υποτιθέμενο εργαστηριο του σχολειου ( 5 H/Y με  win 7 ή 8. κ ιντερνετ)

όλοι υποστηριζουν ως απλό κ εύκολο το teamviewer.!!Το δοκίμασα αλλα δεν βγάζω άκρη.!!!

μου είπαν κ για το το italc νομίζω;; αλλά μου σχολίασαν ότι είναι βαρύ κ κολλάει κ δεν το δοκίμασα.

Αν κάποιος γενικά εχει χρησιμοποιήσει κάποιο τέτοιο εργαλείο κ ξέρει παρακαλώ αν μπορεί να με βοηθήσει!

σας ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Αυτά ειναι καλά για να κάνεις τη δουλειά σου ειτε κάποια στιγμή ειτε συνέχεια να εχεις πρόσβαση το πρώτο ειναι απλό που δυσκολεύεσαι??

1)https://www.teamviewer.com/el/

2)https://www.realvnc.com/download/vnc/

3)http://www.ammyy.com/en/downloads.html

Σε ευχαριστώ!! 

Με το πρώτο έχω το εξής πρόβλημα: 

στους 4 ηυ εχω βαλει το teamviewer host. και στον βασικό την πλήρη εγκατάσταση (μη εμπορική χρήση)

προσπαθω να συνδέσω τους 4 στον βασικο κ δεν γίνεται.

1. οι host δεν έχουν password δίνουν μόνο το id. και κατά την σύνδεση ο βασικός ζητά κ password του απομακρυσμένου.

2. πλεον στον βασικό μου λέει η δοκιμαστική περίοδος έχει λήξει! υποτίθεται ότι για  μη εμπορική χρήση είναι δωρεαν. δεν κατάλαβα να εχει δοκιμαστική περιοδο για τη συγκεκριμένη χρήση.

3. Επίσης κατάλαβα ότι για να συνδεθουν οι 4 με τον βασικό πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιώ το λογαριασμό του teamv στο web? Αν δεν έχω ιντερνετ στο εργαστηριο  κάποια στιγμή τι θα γίνει; Δεν θα μπορώ να ελέγξω τους 4 ηυ??

Μπορώ κάπως να αντιμετωπίσω αυτα τα προβλήματα; ξέρεις να με βοηθησεις;

Δημοσ.

καλή χρονιά σε όλους με υγεία κ ότι επιθυμεί ο καθένας!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια  σας για την επιλογή εφαρμογής για απομακρυσμένη σύνδεση στο υποτιθέμενο εργαστηριο του σχολειου ( 5 H/Y με  win 7 ή 8. κ ιντερνετ)

όλοι υποστηριζουν ως απλό κ εύκολο το teamviewer.!!Το δοκίμασα αλλα δεν βγάζω άκρη.!!!

μου είπαν κ για το το italc νομίζω;; αλλά μου σχολίασαν ότι είναι βαρύ κ κολλάει κ δεν το δοκίμασα.

Αν κάποιος γενικά εχει χρησιμοποιήσει κάποιο τέτοιο εργαλείο κ ξέρει παρακαλώ αν μπορεί να με βοηθήσει!

σας ευχαριστώ πολύ

με το remote desktop των windows  δοκίμασες 

Δημοσ.

όχι δεν προσπάθησα γιατι δεν έχω ενα μονο λειτουργικο. εχω win 7 k win 8 ανακατεμένα. επισης θέλω μαστερ εναν win 7 kai client τους άλλους που χουν κ 7 κ 8.  Δε νομιζω ότι είναι τόσο ευκολο να στρωσει αυτό.

Δε ξερω, το έχεις δοκιμασει ή κάποιος άλλος κ έχει τρεξει με αυτο το ανακατεμενο θεμα λειτουργικων που έχω; 

Δημοσ.

Μάλλον δεν έχω καταλάβει..

Εσύ θέλεις να συνδέεσαι στους 5 η/υ από κάποιον που είναι σε άλλο γραφείο αλλά στον ίδιο χώρο/κτίριο που είναι πιθανό να τους βρεις μέσο δικτύου εσωτερικό εάν έχετε εγκατεστημένο?? όπως λέει και ο "corsair04" με remote desktop από τα Windows.

Εάν θέλεις πρόσβαση από διαδίκτυο από οπουδήποτε σταθερές ρυθμίσεις στα 5 με teamviewer για παράδειγμα με εάν κωδικό και θα τα βρίσκεις οπότε θες εφόσον είναι εκτεθειμένα στο διαδίκτυο εξωτερικό.

Αποσαφήνισε το και θα σε βοηθήσουμε πως και τι. 

Υπάρχει και το ammyy-->Link.png Site: εύκολο και αυτό  δωρεάν παράλληλα{επειδή είναι δημ. χώρος κτλ} free και είναι ελεγμένο και αυτό αλλά και με το teamviewer.

Δες και εδώ..

"Check that you Windows 7 SP1 and hotfix 2574819 installed, after that install KB2592687 and that will let you use the Remote Desktop Client 8.0 which is what windows 8 is compatible with.

I have a Windows 7, no service pack, no hot-fixes. RDP client 6.1.7600 supporting Remote Desktop protocol 7.0 and this connects just fine to Windows 8"

Δημοσ.

Στο team μπορείς από τις ρυθμίσεις (extra->επιλογές->γενικά->ρυθμίσεις δικτύου) να επιλέξεις στο 'Εισερχόμενες συνδέσεις LAN' το Αποδοχή ή το Αποκλειστική λειτουργία.

Το 1ο θα δέχεται ΚΑΙ συνδέσεις από το τοπικό δίκτυο ενώ το 2ο θα δέχεται ΜΟΝΟ τοπικές συνδέσεις και θα αγνοεί συνδέσεις από το internet.

Επίσης στο τμήμα Ασφάλεια μπορείς να ορίσεις έναν σταθερό κωδικό που να μην αλλάζει γιατί αλλιώς θα βγάζει νέο κωδικό κάθε φορά που θα εκτελείτε το πρόγραμμα.

Εγώ στη δουλειά έχω στήσει το tightvnc (το real κάπου με χάλασε με τα sharewares) και ελέγχω πάρα πολλούς υπολογιστές. Έχω φτιάξει και ένα gui σε vb6 για το tight όπου έχω καταχωρημένους όλους τους υπολογιστές (έχουν σταθερή lan ip όλοι) και συνδέομαι κατά βούληση σε όποιον χρειάζεται. Αν δουλεύεις μόνο σε τοπικό δίκτυο νομίζω ότι είναι το καλύτερο σύστημα και είναι πολύ ελαφρύ το tight στη χρήση του.

Μπορείς βέβαια κα από το internet να συνδέεσαι αλλά πρέπει να ξέρεις την εξωτερική ip ή να κάνεις λογαριασμό στο no-ip (δωρεάν) για να έχει σταθερό όνομα σε δυναμική ip.

Δημοσ.

παιδια  ευχαριστω πολυ όλους για τις απαντησεις σας!!

τα μηχανηματα είναι με διαφορετικα λειτουργικά. μεσα στον ιδιο χωρο. εγκατεστημενο λαν δεν υπάρχει.

νομιζω οτι το να τα στρωσω κ να συνδεσω τα διαφορετικα windows θα είναι λιγο χρονοβορο. Σκέφτομαι να το κάνω στην περιπτωση που δεν βγάλω άκρη με κάποια εφαρμογη.

λέω να παλεψω λιγο ακομα το team. 

Απλά έχω κ καποια προβλήματα (Το δευτερο ποστο μου αναφέρει τα προβλήματα που αντιμετώπιζω με το team).

Ωστόσο νομιζα ότι για μη εμπορική χρήση είναι Free. Έκανα λάθος;;;;;

γιατι τωρα που βγαζει οτι τελειωσε η δοκιμαστικη χρήση! 

Δημοσ.

To team είναι μεν «δωρεάν» αλλά ουσιαστικά κλειδώνει στην mac της κάρτας δικτύου σου και καταγράφεται η κίνηση.

Αν λοιπόν το παρακάνεις με τα μπες/βγες αρχικά σου πετάει μνμ ότι υποψιάζεται εμπορική χρήση και μετά κλειδώνει εντελώς στον Η/Υ που το τρέχεις και ότι και να κάνεις δεν ξαναπαίζει.

Προσοχή, το team θα κλειδώσει στο πισί που μπαίνει συνέχεια σε άλλα και όχι σε αυτά που απλώς τρέχουν το host, εκεί δεν υπάρχει θέμα.

Αρχικά, το team host σωστά το εγκατέστησες αλλά πρέπει να δηλώσεις ένα σταθερό password παντού για να μην έχεις θέμα. (ρυθμίσεις/ασφάλεια)

Σημειώνω ότι τα pc που τρέχουν το host ΔΕΝ μπορούν να συνδεθούν πουθενά με αυτό, εσύ μόνο από άλλο pc που τρέχει το κανονικό μπορείς να συνδέεσαι σε αυτά και όχι το ανάποδο.

Στο δικό σου πισί τώρα, που τρέχει το κανονικό, στον δεξί πίνακα, θα φτιάξεις ένα account και εκεί θα καταχωρίσεις όλα τα άλλα πισί στα οποία θα συνδέεσαι, χρειάζεσαι μόνο το id τους και το pass (που το έχεις δηλώσει ήδη και το γνωρίζεις)

Με αυτό τον τρόπο μόλις ανοίγεις το team θα βλέπεις ποιοί είναι online και με ένα doubleclick θα συνδέεσαι σε όποιον θες.

Η πρόσβαση στα άλλα πισί μέσω του site του teamviewer είναι ένας εναλλακτικός τρόπος να συνδέεσαι και με αυτόν μπορείς να ξεπεράσεις το κλείδωμα που έγινε στο δικό σου πισί αλλά έχει περιορισμούς και είναι αργός.

Ένας απλός τρόπος να το έχεις για πάντα ξεκλείδωτο είναι να φτιάξεις στο πισί σου ένα vm (π.χ. με το virtualbox), να φορτώνεις εκεί τίποτα win lite και να τρέχεις το team από εκεί.

Το virtualbox μπορεί να κάνει reinitialize την mac της εικονικής κάρτας δικτύου σου όσες φορές θέλεις και έτσι το team να θεωρεί ότι τρέχει σε νέο πισί κάθε φορά. ;)

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω τι γίνεται με την τελευταία έκδοση (12) αλλά εγώ με την 11 είμαι εδώ και καιρό μια χαρά.

Κατέβασε την από εδώ.

Δοκίμασε όμως και το tightvnc. To viewer μόνο στο μηχάνημα που θα ελέγχει τα υπόλοιπα, τα οποί θα έχουν μόνο το server. Μετά θα έχεις πρόσβαση με την εσωτερική ip.

• Like 1
Δημοσ.

Το team δεν κλειδώνει με το να μπαινοβγαίνεις σε 4-5 Η/Υ, μιλάμε για πάρα πολλά μηχανήματα και συνέχεια.

Σε μένα, που παρακολουθώ καμμιά 40ρια Η/Υ ξεκίνησε μετά από 1 μήνα χρήσης να πετάει μνμ για υποψία εμπορικής χρήσης παρόλο που οι ανάγκες ήταν για 1-2 συνδέσεις το πολύ καθημερινά και τελικά κλείδωσε μετά από 40 μέρες.

Δημοσ.

Επειδη ειναι δημοσιος χωρος 'Διαυγεια' κ.τλ εχεις και αυτη την επιλογη και ευκολη δωρεαν Link.png Site: ammyy διαφορετικα παλιες εκδοσεις team viewer με οτι προσθεσε ο απο πανω οροφος..

Δημοσ.
dpolal

χίλια ευχαριστώ!!! Πουθενά δεν έβρισκα αυτές τις πληροφορίες!!Με το host eimai ok έτσι το θέλω να λειτουργείαπό ότι κατάλαβα όπως λες φταίει το γεγονός ότι έβγαινα κ έμπαινα από το βασικό προσπαθώντας να τα συνδέσω όλα κ βάλε βγάλε προφανώς μπλόκαρε...... :( θα δοκιμάσω αυτό με την αλλαγή της mac Μπας κ τα καταφέρω. Ωραίο δωρεάν!!!! μας υποχρέωσαν!!! τέσπα.......

Αυτό με τον κωδικό δεν το ήξερα κ δεν έβγαλε κ κάποιο μην κ θεώρησα ότι κ μονο με το id  θα μπορούσε να συνδεθεί.!!!  Ρε παιδια δε φαίνεται κ τοοοοσο απλό όσο το διαφημίζουν!!!Αμα είναι να μυρίζεις τα νύχια σου....!!!!!!θα το δω ξανά.

μου κόλλησε τώρα που δε μπορώ να το στρώσω κ ακόμα ασχολούμαι με το team. 

αλλά αν με συγχύσει κι άλλο νομίζω το tightvnc είναι η επόμενη δοκιμή!!! ίσως κ το ammy.

θα επανέλθω να σας πω τι έκατσε τελικά ή για βοήθεια!!!! :) 

• Like 1
Δημοσ.

καλημέρα,

για να ξεπερασω το προβλημα της Mac κ μιας κ είχα τη δυνατότητα καθώς μιλάμε για σταθερούς ηυ απλά άλλαξα μονάδα!!! δουλέυει το team προς το παρον.!!!!! κ με το password ola ok!!!!!! το ρύθμισα!!!ευχαριστώ πολύ!!!

Ωστόσο θα δω πότε θα σκάσει!!!

Φίλε micos000

σχετικά με το tightvnc είπα να τσεκάρω γιατι ποτε δεν ξέρεις....!!! μπήκα στο λινκ που έστειλες, σε οδηγει σε ένα άλλο για να κατεβάσεις κ εκει έχει τα εξής:

1.

Download TightVNC for Windows (Version 2.8.5)

2.

Download TightVNC Java Viewer (Version 2.8.3)

υποθέτω ότι το δεύτερο είναι το Viewer που θα βάλω σε αυτούς που θέλω να ελέγχω; κ το πρώτο στον βασικό ηυ;

το ρωταω γιατι βλέπω κ αυτο το java εδω κ λέω μήπως είναι τίποτα άλλο κ τα μπλέξω!! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...