whoever81 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 " ΈΧΕΙΣ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΆΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΚΡΗΤΙΚΉΣ" Κριτικής...Εκτός και αν εννοείς άποψης από την Κρήτη. Smartwatches: αυτονομία βδομάδας και πλήρη αυτονόμηση από smartphones, με δικιά τους sim κτλ. Θα πάνε πολύ καλύτερα. Χρησιμότητα σχετική όπως ειπώθηκε. 2
stevchrly Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 η υπεροψία ορισμένων εταιριών δεν παίζετε με τίποτα αυτοκίνητα ρολόγια υγεία αθλητισμός, σε λίγο τρόφιμα όλα σε ένα νοικοκυρεμένα
Quattrela Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Κάτοχος pebble, το πόσο βολεύει να απαντάς στα επιμονα μηνυματα δεν φανταζεστε. Κλειδωσε ξεκλειδωσε κινητο σου σπαει τα νευρα. Εχω αποθηκεύσει πρότυπα μνματα του στυλ "Ναι αγαπη μου" "ό,τι θες αγαπη μου" και απαντάω από το ρολόι. Τελειότητα. να βαλεις και το 'μοναδικη' στα μνμτα σου! 2
ospithas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Ρε συς αντε παλι απο την αρχη. Ολα εχουν τον χρηστη τους . Οσο αφορα τα smartwatch... τωρα σοβαρολογειτε;;;;;;;;;; κανεις κατι εχεις το κινητο στη τσεπη χτυπαει γυρνας το ρολοι βλεπεις ποιος ειναι απαντας απο το bluetooth. Τελος παντων. Απλα μεγαλωνουν οι 14-22 ετων σταματανε να γραφουν τις ασυναρτησιες τους .... αλλα ακολουθουν οι αλλες γεννεες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα