Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

πρεπει να πεφτει πολυ ζαλουρα και παντοφλα απο τη γυναικα για να καταντησες να εχεις μακρο απαντησεις!!! χαχαχα

Ηρεμα πραγματα, αλλά όπως συμβαίνει σε όλους το 50% των μνματων σε whatsapp viber fb τα απαντάς μονολεκτικά και ολα καλα :-)

• Like 1
Δημοσ.

Ενω μου αρεσει η ιδεα του smarwatch και τελικα πηρα ενα, η καθημερινη αναγκη για φορτιση πραγματικα με κουρασε.

Μετα απο λιγο καιρο εμενε ανα 2-3 μερες αφορτιστο και τελικα απλα το εχω αφησει κανα μηνα τωρα στο συρταρι.

Πραγματικα αν πιασουν καποια στιγμη τη βδομαδα αυτονομιας, θα ειναι πολυ καλυτερα νομιζω.

Δημοσ.

Ενω μου αρεσει η ιδεα του smarwatch και τελικα πηρα ενα, η καθημερινη αναγκη για φορτιση πραγματικα με κουρασε.

Μετα απο λιγο καιρο εμενε ανα 2-3 μερες αφορτιστο και τελικα απλα το εχω αφησει κανα μηνα τωρα στο συρταρι.

Πραγματικα αν πιασουν καποια στιγμη τη βδομαδα αυτονομιας, θα ειναι πολυ καλυτερα νομιζω.

αν δεν εχεις πολλές απαιτήσεις το pebble βγάζει 4-5 μέρες :-)

Δημοσ.

Για να σκεφτώ τα οφέλη ενός wearable - smartwatch...

Χμ...Μετράει αθλητική δραστηριότητα, ποιότητα ύπνου, έχει gps οπότε αν οδηγάς μηχανάκι βλέπεις και που πας χωρίς να κρατάς κάτι στο χέρι, παίρνεις notifications και δεν είσαι κολλημένος όλη την ώρα με ένα κινητό στο χέρι, μετράει παλμούς καρδιάς, διαχειρίζεσαι κλήσεις, sms blah blah blah.

Αλλά ποιος είμαι εγώ που θα πω ότι αξίζει να βάλεις κάτι τέτοιο;

Εσείς τα ξέρετε όλα!!!

Όλα αυτά είναι γκατζετακια. ΟΧΙ όμως και απαραίτητα.

Δημοσ.

Μα υπάρχουν άνθρωποι που φοράνε τέτοια ρολόγια??? Μπορεί να φανώ υπερβολικός αλλά και τζάμπα να μου το δίνανε δεν θα το φόραγα

Εγω νομιζω οτι εισαι υπερβολικος! Τζαμπα θα το φοραγα!

Δημοσ.

Κάτοχος pebble,

το πόσο βολεύει να απαντάς στα επιμονα μηνυματα δεν φανταζεστε.

Κλειδωσε ξεκλειδωσε κινητο σου σπαει τα νευρα.

Εχω αποθηκεύσει πρότυπα μνματα του στυλ "Ναι αγαπη μου" "ό,τι θες αγαπη μου" και απαντάω από το ρολόι.

Τελειότητα. 

Αρα αν χωρησεις δεν το χρειαζεσαι καν!

• Like 1
Δημοσ.

Σοβαρα τωρα, ολα καλα ειναι ρε παιδια απλα γινονται για τον υπερκαταναλωτισμο οπως ειπωθηκε και απο πανω.Η αληθεια ειναι οτι σε καποιους πραγματικα χρειαζεται και τους βολευει απλα πιστευω οτι στην πλειοψηφια δεν ειναι καν απαραιτητο.Γενικα μου την σπαει η πλεον υπερβολικη ευκολια σε σημειο βλακειας του καθε τι που θα μας παρουσιασουν σαν τεχνολογικο θαυμα που θα διευκολυνει την ζωη μας και μπλα μπλα μπλα...  Βγαλτε αυτοκαθαριζομενα ρουχα και εσωρουχα να σας παραδεχτω! Κατι πραγματικα χρησιμο!!!

Δημοσ.

Τώρα θυμήθηκα ένα περιστατικό πριν χρόνια, που επειδή ένας ήταν φαλακρός, έλεγε σε εμένα και 2 ακόμα πως δεν υπάρχει λόγος να βάζουμε τζελ στο μαλλί. Ε αυτόν εδώ μου θυμίζετε μερικοί. Τι σας κόφτει τι κάνει ο γείτονας;

• Like 1
Δημοσ.

Τώρα θυμήθηκα ένα περιστατικό πριν χρόνια, που επειδή ένας ήταν φαλακρός, έλεγε σε εμένα και 2 ακόμα πως δεν υπάρχει λόγος να βάζουμε τζελ στο μαλλί. Ε αυτόν εδώ μου θυμίζετε μερικοί. Τι σας κόφτει τι κάνει ο γείτονας;

Ισως και να ναι ετσι φιλε μου οπως τα λες αλλα να σου κανω κι εγω μια ερωτηση? Εσενα τι σε κοφτει που τους αλλους τους κοφτει τι κανει ο γειτονας???

Εκτος κι αν εισαι ο γειτονας! Χαχα

Ο καθενας μας λεει την γνωμη του και εχει και τον δικο του τροπο.Το οτι ολοι μας θα διαβασουμε αυτα που γραφει ο καθενας μας(αμα θελουμε εννοειται), δεν σημαινει οτι συμφωνουμε κιολας και γι αυτο προσπερναμε και κραταμε ο,τι θελουμε κι αν θελουμε ετσι δεν ειναι?Εννοειται φιλικα και παντα με διαθεση  για χιουμορ γιατι αυτο θα μας μεινει στο τελος οπως παμε,που και παλι δυσκολο το βλεπω κι αυτο  φιλτατε Κωνσταντινε!

• Like 4
Δημοσ.

Όλα αυτά είναι γκατζετακια. ΟΧΙ όμως και απαραίτητα.

Το απαραίτητο εξαρτάται.

Για κάποιον απαραίτητο είναι μόνο ένα τηλέφωνο απλό GSM Mode.

Άλλος δεν ζει χωρίς Facebook.

Τίποτα και όλα μπορεί να είναι/μην είναι απαραίτητα.

Γι αυτό και υπάρχουν επιλογές. Εγώ μπήκα στον κόπο να σχολιάσω το ποστ γιατί απευθείας όταν κάποιος δεν χρησιμοποιεί κάτι ή δεν του αρέσει αρχίζει σχόλια τύπου: άπατο θα πάει, σιγά την έξυπνη αγορά κλπ κλπ.

Όλα είναι σχετικά.

Το θέλεις και σε εξυπηρετεί; Το παίρνεις.

Δεν σου χρειάζεται; Δεν ασχολείσαι. Χωρίς φανφάρες

• Like 4
Δημοσ.

katisjimmis πέστα χρυσόστομε εδώ μέσα ο κάθε έξυπνος πετάγεται να πει την εξυπνάδα του χωρίς άποψη, ο κλασικός Έλληνας, πάρτο δούλεψε το, δες τι κάνει, ποιες είναι οι δυνατότητες του κ μετά " ΈΧΕΙΣ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΆΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΚΡΗΤΙΚΉΣ", άνθρωποι των σπηλαίων η τεχνολογία τρέχει με άλματα φωτός γουστάρεις να την έχεις (λέγεσαι καταναλωτικό ών), δεν γουστάρεις λέγεσαι άρχοντας κ ζεις στον κόσμο σου!

Ο άνθρωπος νερό φαΐ και αέρα θέλει, όλα τα άλλα υλικά του είναι Μ Ο Ν Ο για εξυπηρέτηση έτσι κ τα smartwatch.

Εγώ δεν το αλλάζω με τίποτα πλέον, περιμένω πως κ πως της casio που πρέπει να φυσάει.

Κ το μονο κακό και άσχημο που έχουν τα smart watch αυτή την στιγμή είναι η μπαταρία τους!

• Like 1
Δημοσ.

Ο αλλος χωρις Facebook δεν ζει!!! Ξέρω ότι ο φίλος παραπάνω το λέει σαν παράδειγμα αλλά είναι και πραγματικότητα και με τρομάζει!!! Αυτά είναι γούστα για τους 9στους 10. Ο ένας να δει αν ροχαλιζει ο άλλος να μην φάει παντοφλα... Άστα να πάνε!!!

Δημοσ.

η casio παντως καλα ξεκινησε

http://www.pcadvisor.co.uk/review/smart-watches/casio-wsd-f20-review-3652553/

εχει ενσωματωσει δευτερη μονοχρομη lcd μεσα στη κυρια οθονη και σου δινει μεχρι ενα μηνα αυτονομια αν το δουλεψεις σαν "κλασσικο" ρολοι μονο. οποτε σε νορμαλ χρηση (standby μονοχρωμο και σε υπολοιπη χρηση (notifications κλπ) εγχρωμο) λογικα μια εβδομαδα θα τη βγαζει ανετα..

μολις αρχισει να χρησιμοποιειται το bluetooth 5 θα δουμε ακομα καλυτερη αυτονομια

Δημοσ.

Κάτοχος pebble,

το πόσο βολεύει να απαντάς στα επιμονα μηνυματα δεν φανταζεστε.

Κλειδωσε ξεκλειδωσε κινητο σου σπαει τα νευρα.

Εχω αποθηκεύσει πρότυπα μνματα του στυλ "Ναι αγαπη μου" "ό,τι θες αγαπη μου" και απαντάω από το ρολόι.

Τελειότητα. 

Give that man a gold medal.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...