Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί οι πωλήσεις smartwatches να είναι χαμηλότερες του αναμενόμενου, ωστόσο η Google συνεχίζει να πιστεύει στην κατηγορία και υπόσχεται να διαθέσει το Android Wear 2.0 μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2017.

Σύμφωνα με μία επιστολή που απέστειλε σε developers και δημοσιεύεται από το Android Police, η πολύ-αναμενόμενη αναβάθμιση της πλατφόρμας της εταιρείας για wearable συσκευές πρόκειται επιτέλους να κυκλοφορήσει στις αρχές Φεβρουαρίου. Υποτίθεται ότι το Android Wear 2.0 θα κυκλοφορούσε μέσα στο τελευταίο τρίμηνο του 2016, αλλά η εταιρεία με έδρα στο Mountain View στην California αποφάσισε πρώτα να διαθέσει μερικές developer preview εκδόσεις πρώτα.

Στην επιστολή επισημαίνεται ότι στο Play Store app σε smartwatches με Android Wear 2.0 δεν θα φαίνονται οι εφαρμογές που δεν θα είναι βελτιστοποιημένες για την πλέον σύγχρονη πλατφόρμα για wearable συσκευές της εταιρείας, οπότε είναι απαραίτητο να κάνουν τις αλλαγές που απαιτούνται στις εφαρμογές τους το συντομότερο δυνατόν.

Το Android Wear 2.0 θα υποστηρίζει επίσης standalone apps, που δεν απαιτούν δηλαδή κάποιο smartphone για τη λειτουργία τους. Αν και στην επιστολή δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο, το Android Wear 2.0 αναμένεται να κυκλοφορήσει με ένα ή δύο νέα smartwatches, που δεν θα ανήκουν στη σειρά Pixel της εταιρείας, αλλά πρόκειται να αποτελέσουν τις ναυαρχίδες της Google στην αγορά.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Link.png Site: Engadget

Δημοσ.

Μα υπάρχουν άνθρωποι που φοράνε τέτοια ρολόγια??? Μπορεί να φανώ υπερβολικός αλλά και τζάμπα να μου το δίνανε δεν θα το φόραγα

• Like 2
Δημοσ.

Μα υπάρχουν άνθρωποι που φοράνε τέτοια ρολόγια??? Μπορεί να φανώ υπερβολικός αλλά και τζάμπα να μου το δίνανε δεν θα το φόραγα

^

Αυτός ο τύπος............

Ο μόνος λόγος που ξαναφορέσα ρολόι μετά από 15 χρονια.

..... είναι εσύ σε ένα παράλληλο σύμπαν.

• Like 10
Δημοσ.

Για να σκεφτώ τα οφέλη ενός wearable - smartwatch...

Χμ...Μετράει αθλητική δραστηριότητα, ποιότητα ύπνου, έχει gps οπότε αν οδηγάς μηχανάκι βλέπεις και που πας χωρίς να κρατάς κάτι στο χέρι, παίρνεις notifications και δεν είσαι κολλημένος όλη την ώρα με ένα κινητό στο χέρι, μετράει παλμούς καρδιάς, διαχειρίζεσαι κλήσεις, sms blah blah blah.

Αλλά ποιος είμαι εγώ που θα πω ότι αξίζει να βάλεις κάτι τέτοιο;

Εσείς τα ξέρετε όλα!!!

• Like 9
Δημοσ.

χωρις να θελω να γινω οπισθοδρομικος κτλ κτλ. ρε παιδια δλδ περιμεναμε αυτη τη παπαρια για να μας πει αν κοιμαμαστε καλα η να βλεπω αν μου εστειλαν μνμ γρηγοροτερα? νομιζω οτι καποια πραγματα ειναι ο ορισμος του υπερκαταναλωτισμου.

μπουρδιτσες για να πουλανε καθε βδομαδα και κατι... λες και ο σοβαρος αθλητης περιμενε τοσα χρονια το ρολογακι για να μαθει πως να προπονειται και να βλεπει βελτιωση...

• Like 5
Δημοσ.

χωρις να θελω να γινω οπισθοδρομικος κτλ κτλ. ρε παιδια δλδ περιμεναμε αυτη τη παπαρια για να μας πει αν κοιμαμαστε καλα η να βλεπω αν μου εστειλαν μνμ γρηγοροτερα? νομιζω οτι καποια πραγματα ειναι ο ορισμος του υπερκαταναλωτισμου.

μπουρδιτσες για να πουλανε καθε βδομαδα και κατι... λες και ο σοβαρος αθλητης περιμενε τοσα χρονια το ρολογακι για να μαθει πως να προπονειται και να βλεπει βελτιωση...

Δεν είναι το τοπ απαραίτητο αξεσουάρ απλά όπως όλα τα προϊόντα στο εμπόριο έχει υποστηρικτές όπως επίσης και haters.

Απλά δεν είναι ωραίο να τα ισοπεδώνουμε όλα.

Δεν αρέσει σε κάποιους ή δεν του εξυπηρετεί; Οκ. Μην το βγάλουμε και άχρηστο ή πρόβατα όσους το έχουν.

Όσο για τον αθλητή τον ερασιτέχνη κυρίως σκέψου απλά ότι δεν χρειάζεται να φοράς κάτι στο μπράτσο, να κουβαλάς κινητό κλπ κλπ.

Άχρηστο μπορεί να θεωρηθεί ακόμη και το κινητό κατά το τρέξιμο.

Άπειρα τα παραδείγματα πολλή η κουβέντα.

• Like 1
Δημοσ.

Ειμαι και εγω ενας χρηστης του android wear. Το πρωτο το εβγαλα off λογο ενος 2 χτυπηματων και δεν ειχα για κανα 6μηνο. Πηρα ενα απλο ρολοι ψηφιακο και οποτε ειχα ειδοποιηση σηκωνα το χερι μου. Το πηρα γιατι βολευει οπως ειπε πιο πανω ο katisjimmis ειδικα στο μηχανακι. Φιλτραρεις τα σοβαρες ειδοποιησεις και ετσι σταματας για τα μηνυματα ή τις κλησεις που χρειαζεσαι. Ακομα και στην δουλεια οταν εισαι σε αποσταση και δεν εχεις το τηλεφωνο πανω, τοτε ελεγχεις τις κλησεις, αν πιανει το bluetooth κατευθειαν, διαφορετικα με WIFI! Ειναι εργαλειο αλλα εχει και την πλακα του! 

Δημοσ.

Σωστός ο theokets. ... αντί να γινεται αποτοξίνωση σε λίγο θα γεννιομαστε με ενσωματωμένο τσιπακι... η μόνη σίγουρη μέθοδος που ξέρω εγώ για μείωση βαρους κτλ είναι το παντελόνι. ... ☺

Δημοσ.

Δεν είναι το τοπ απαραίτητο αξεσουάρ απλά όπως όλα τα προϊόντα στο εμπόριο έχει υποστηρικτές όπως επίσης και haters.

Απλά δεν είναι ωραίο να τα ισοπεδώνουμε όλα.

Δεν αρέσει σε κάποιους ή δεν του εξυπηρετεί; Οκ. Μην το βγάλουμε και άχρηστο ή πρόβατα όσους το έχουν.

Όσο για τον αθλητή τον ερασιτέχνη κυρίως σκέψου απλά ότι δεν χρειάζεται να φοράς κάτι στο μπράτσο, να κουβαλάς κινητό κλπ κλπ.

Άχρηστο μπορεί να θεωρηθεί ακόμη και το κινητό κατά το τρέξιμο.

Άπειρα τα παραδείγματα πολλή η κουβέντα.

δεν εχω σκοπο να ισοπεδωσω τιποτα γιατι απλα δεν υπαρχει τετοιος λογος. αλλα ο ερασιτεχνης αθλητης δεν χρειαζεται και κατι στην τελικη. για το γουστο του και την υγεια του κανει το αθλημα. τι τον νοιαζει αν εκανε το χλμ σε 5 λεπτα η σε 4.78 ? η μηπως  να βλεπει τους παλμους του καθε δευτερολεπτο ? θα μας τσιπαρουν και θα γουσταρουμε. θα παρακαλαμε να μας τσιπαρουνε γιατι ετσι θα νιωθουμε καλυτεροι.  και μην πεταχτει ο καθε αναπηρος να πει τοτε μην εχεις ιντερνετ κινητο πισι κτλ κτλ. εδω μιλαμε για το αλλο ακρο! που ερχεται και εμεις λεμε και ζητω!

• Like 1
Δημοσ.

Κάτοχος pebble,

το πόσο βολεύει να απαντάς στα επιμονα μηνυματα δεν φανταζεστε.

Κλειδωσε ξεκλειδωσε κινητο σου σπαει τα νευρα.

Εχω αποθηκεύσει πρότυπα μνματα του στυλ "Ναι αγαπη μου" "ό,τι θες αγαπη μου" και απαντάω από το ρολόι.

Τελειότητα. 

• Like 4
Δημοσ.

πρεπει να πεφτει πολυ ζαλουρα και παντοφλα απο τη γυναικα για να καταντησες να εχεις μακρο απαντησεις!!! χαχαχα

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...