Noex Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Καλημερα παρεα.... ποια ειναι η γνωμη σας για το Sony xperia XZ? Aξιζει για αγορα? παρακαλω γραψτε την γνωμη σας ατομα που το ειχαν στην κατοχη τους η το εχουν δει απο κοντα!! Δεν ειμαι φαν της Σονυ. ειχα καποτε το Ζ3 αλλα ηταν απογοητευση οποτε δισταζω πολυ να προχωρησω σε μια τετοια αγορα..
panos- Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δεν είναι τόσο χάλια το Ζ3. Υπάρχουν καλύτερες επιλογές και με λιγότερα λεφτά όπως Huawei P9, Galaxy S7, HTC 10, Honor 8, Moto Z Play (που θα Πάρει και Nougat πολύ σύντομα), Xiaomi Mi5S.
Noex Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δεν είναι τόσο χάλια το Ζ3. Υπάρχουν καλύτερες επιλογές και με λιγότερα λεφτά όπως Huawei P9, Galaxy S7, HTC 10, Honor 8, Moto Z Play (που θα Πάρει και Nougat πολύ σύντομα), Xiaomi Mi5S. οταν το πηρα εγω με το που βγηκε δλδ ηταν χαλια...ζεσταινοταν κλπ!! η καμερα απογοητευση... παρολα αυτα δν μ ειπες τπτ για το σονυ ΧΖ¨))
panos- Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 οταν το πηρα εγω με το που βγηκε δλδ ηταν χαλια...ζεσταινοταν κλπ!! η καμερα απογοητευση... παρολα αυτα δν μ ειπες τπτ για το σονυ ΧΖ¨)) Είπα ότι υπάρχουν καλύτερες επιλογές και πιο δοκιμασμένες.
Noex Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Είπα ότι υπάρχουν καλύτερες επιλογές και πιο δοκιμασμένες. εσυ το εχεις δοκιμασει?
panos- Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 εσυ το εχεις δοκιμασει? Λίγο. Δεν είναι κάτι εντυπωσιακό. Η κάμερα του είναι χειρότερη από το S7.
Noex Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Λίγο. Δεν είναι κάτι εντυπωσιακό. Η κάμερα του είναι χειρότερη από το S7. κριμα γιατι ελεγαν οτι ειναι καλυτερη του σ7 edge
panos- Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 κριμα γιατι ελεγαν οτι ειναι καλυτερη του σ7 edge Σε καλό φωτισμό όλες ίδιες είναι. Στο σκοτάδι τα πηγαίνει χάλια. Στο Video έχει μια αισθητή διαφορά στο μικρόφωνο όμως που είναι καλύτερο (λειτουργεί πιο σγστα το noise cancellation) και δίνει καλύτερα αποτελέσματα από το S7. Αλλά η τιμή του θεωρώ είναι απαγορευτική. Μήπως να συμπλήρωνες και την φόρμα;
Noex Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Σε καλό φωτισμό όλες ίδιες είναι. Στο σκοτάδι τα πηγαίνει χάλια. Στο Video έχει μια αισθητή διαφορά στο μικρόφωνο όμως που είναι καλύτερο (λειτουργεί πιο σγστα το noise cancellation) και δίνει καλύτερα αποτελέσματα από το S7. Αλλά η τιμή του θεωρώ είναι απαγορευτική. Μήπως να συμπλήρωνες και την φόρμα; ευχαριστω για τις πληροφοριες αλλα θα ηθελα να σ δειξω ενα review ενος φιλουκ να τρεξεις τοβιντεο αν εχεις αυτην την πολυτελεια στα λεπτα π δειχνει την καμερα... φαινεται αψογη...ισως με κανενα update εστρωσε?? τι να πω.. http://techmaniacs.gr/sony-xperia-xz-emerges-as-top-late-2016-flagship-after-note7s-demise-80205-2/ τρεξε το βιντεο στα 13 λεπα! ειναι φωτο π εχει τραβηξει ο τυπος
sonyfamily Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Ρε φίλε επειδή η Sony δεν είναι πρωτοπόρα δε σημαίνει ότι κολλάνε και είναι άχρηστα τα τηλέφωνα της ένα έχω να πω από ναυαρχίδες η Sony τα πάει όχι τέλεια εκπληκτικά είχα Xperia z1, z3 και τώρα πήγα στο x compact είμαι υπερβολικά ευχαριστημένος από την Sony και τα κινητά της το xz θα είναι κορυφή έχω το μικρό xz δηλαδή το x compact και πετάει φαντάσου το xz η Sony το έχει με τα τηλέφωνα και αυτό το τετραγωνισμενο design με τρελαίνει, όσο για το z3 φτάνει άνετα το z5 και γρηγορότερο μη σου πω. Στα Samsung πέφτει υπερβολική αντιγραφή κυρίως από iPhone και η Samsung δεν τα έχει καλόφτιάξει τα τηλέφωνα και μπορείς να δεις κάποια κολλήματα μόνιμα στα Sony αν τύχει κόλλημα θα είναι στιγμής και πολυ σπάνια τα καινούργια του 2016 - 17 τα έχει επεξεργαστεί και δεν βγάζουν ούτε ένα κόλλημα , στα iPhone πληρώνεις μάρκα και λειτουργικό με υπερβολικά υψηλή τιμή και ένα κάρο μαλακιες μέσα περίπλοκο λειτουργικά με κωδικόυς id και για καθετί χρειάζεσαι κωδικούς,
Fulgore Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Λίγο. Δεν είναι κάτι εντυπωσιακό. Η κάμερα του είναι χειρότερη από το S7. στο dxomark αλλά βλέπω πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις