evoracing Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα, αύριο θα παραλάβω την RX460. Η συγκεκριμένη κάρτα, όπως και πολλές άλλες, έχει από θύρες HDMI, DP, DVI-D. Έχω 2 οθόνες όπου η μια έχει σύνδεση VGA-HDMI και η άλλη μόνο VGA. Τι μπορώ να κάνω? Υπάρχει κανένας αντάπτορας?
Apsinthos07 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα, αύριο θα παραλάβω την RX460. Η συγκεκριμένη κάρτα, όπως και πολλές άλλες, έχει από θύρες HDMI, DP, DVI-D. Έχω 2 οθόνες όπου η μια έχει σύνδεση VGA-HDMI και η άλλη μόνο VGA. Τι μπορώ να κάνω? Υπάρχει κανένας αντάπτορας? Την πρώτη με HDMI καλώδιο. Για την δεύτερη μπορείς να πάρεις έναν DVI-D male to VGA female μετατροπέα και να την συνδέσεις με VGA καλώδιο.
evoracing Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δουλεύει; Ξέρεις που μπορω να βρω?
paylidis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 To dvi-d σε vga κρατα μικρο καλαθι για το αν θα δουλεψει... ειναι ψηφιακή σε αναλογική θυρα, αν δεν μπει ο καταλληλος μετατροπεαας σήματος (που δεν κοστιζει 2€) χλωμό... Το DVI-I θα δούλευε σε αντιστοιχη περιπτωση...
evoracing Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Άλλη περίπτωση το να συνδέσω την κύρια οθόνη με hdmi στην κάρτα γραφικών και την 2η στην on board που έχει vga? παίζει?
louilouiCK Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Άλλη περίπτωση το να συνδέσω την κύρια οθόνη με hdmi στην κάρτα γραφικών και την 2η στην on board που έχει vga? παίζει? nope δεν γίνεται να κάνεις "SLi" κάρτα γραφικών και onboard γραφικά γιατί πήρες οθόνη μόνο με VGA in the frist place? η τελευταία οθόνη που είχα εγώ και δεν είχε έστω μια DVI εκτός απο VGA ήταν κάπου στο 90.... τεσπα η δουλειά σου μάλλον θα γίνει με ανταπτοράκι που ήδη θα υπάρχει στην συσκευασία που θα παραλάβεις... αλλά μην πας να παίξεις παιχνίδια και με τις 2... το διαφορετικό inputlag και η ποιότητα του VGA σήματος δεν θα ειναι ότι το καλύτερο ειδικά σε υψηλότερες αναλύσεις.
evoracing Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 nope δεν γίνεται να κάνεις "SLi" κάρτα γραφικών και onboard γραφικά γιατί πήρες οθόνη μόνο με VGA in the frist place? η τελευταία οθόνη που είχα εγώ και δεν είχε έστω μια DVI εκτός απο VGA ήταν κάπου στο 90.... τεσπα η δουλειά σου μάλλον θα γίνει με ανταπτοράκι που ήδη θα υπάρχει στην συσκευασία που θα παραλάβεις... αλλά μην πας να παίξεις παιχνίδια και με τις 2... το διαφορετικό inputlag και η ποιότητα του VGA σήματος δεν θα ειναι ότι το καλύτερο ειδικά σε υψηλότερες αναλύσεις. Την οθόνη (LG E2240) δεν την αγόρασα αλλά μου την χάρισαν πριν κάτι μήνες οπότε γιατί όχι Ανταπτορα η κάρτα όχι δεν έχει. Δεν έχω σκοπό να παίζω στην 2η οθόνη. Αν είναι να πάω να πάρω αντάπτορα να πάρω από DP>VGA?
louilouiCK Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 https://www.skroutz.gr/s/10659798/Powertech-DVI-I-female-VGA-male-CAB-G018.html πάρε αυτό κόλλα το πίσω απο την οθόνη πάρε ενα DVI καλώδιο βάλτο στην κάρτα και μετά στο ματσούκι που έβαλες στην οθόνη.Σίγουρα δεν είχε η συσκευασία της κάρτας σου; έψαξες καλά μήπως ειναι κάτω απο κάνα μαξιλαράκι; https://www.youtube.com/watch?v=RY7vcYvb69k 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα