Μαύρος Πάνθηρας Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 1.Μέχρι 150 ευρώ (γιατί τα χαλάω γρήγορα) 2.Facebook,Messenger,Youtube 3.5" 4.Άλλο χαρακτηριστικο να εχει γυροσκοπιο 5.Μέτρια καμερα 6.Οχι δεν με ενδιαφερουν 2 sim 8.Ελληνική γλώσσα 9.Αν στα υπολοιπα υπαρχει καποιο 4G αλλιως και 3G μια χαρα ειναι 10.Android 11.Μεγαλη μπαταρια 12.Και προτασεις απ το εξωτερικο αρκει καποιος να μου δωσει οδηγιες για την αγορα καθως δεν εχω ξαναπαρει τιποτα απ εξω 13.Οχι οποιοδηποτε καταστημα 14.Καινουριο και μεταχειρισμενο. Σας ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας.
panos- Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Moto G4 Play από Ελλάδα Xiaomi Redmi 3S από έξω.
Ishmael Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Xiaomi Redmi 3s (16GB) Χιλιόμετρα μπροστά από οτιδήποτε διαθέσιμο κάτω από €150. Ειδικά η διάρκεια λειτουργίας της μπαταρίας του είναι από τις κορυφαίες στην αγορά. Προτείνω να το προμηθευτείς από Mygad γιατί θα έχει περασμένη την Global Stable ROM με ελληνικά και Play Store. €160 η τρέχουσα τιμή του.
Greek13 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Xiaomi Redmi Note 3 Pro (Global) στα 154€ Το μόνο που έχεις να προσέξεις όταν παραγγέλνεις απ'έξω είναι το τελωνείο. Βάζεις free shipping δηλαδή απλό ταχυδρομίο, περιμένεις 3 με 6 εβδομάδες και το κινητό είναι στα χέρια σου.
Ishmael Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Το μόνο που έχεις να προσέξεις όταν παραγγέλνεις απ'έξω είναι το τελωνείο. Βάζεις free shipping δηλαδή απλό ταχυδρομείο, περιμένεις 3 με 6 εβδομάδες και το κινητό είναι στα χέρια σου. Εκτός από τον υπερβολικό χρόνο παράδοσης, αν πέσεις σε ελαττωματική συσκευή την έκατσες. 1
Greek13 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Εκτός από τον υπερβολικό χρόνο παράδοσης, αν πέσεις σε ελαττωματική συσκευή την έκατσες. 1 Να πω την αλήθεια δεν μου έχει τύχη ποτε προβληματική συσκευή. Έχω παραγγείλει το τελευατιο χρονο κάπου στα 7 redmi note 3 pro και κανενα δεν είχε θέμα. Πάντα βέβαια ζηταω να ανοιχτει το κουτι και να ελεγθει η συσκευη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα