Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα λαπτοπ toshiba με επεξεργαστη ι5 6200u 8gb ram και μια gtx 930m 2gb.το λαπτοπ στο ιστορικο αξιοπιστιας των 10 μου βγαζει συχνα πυκνα σφαλμα υλικου.δεν βλεπω ομως κατι παραξενο στην λειτουργια του εκτος απο το οτι καμμια φορα αργει να μπουταρει.τι θα μπορουσε να ειναι αυτο?

Επισης στη διαχειρηση συσκευων δεν εχει πουθενα θαυμαστικο.ουτε εχω συσκευες επανω.στην αιτιολογιση γραφει οτι ειναι σφαλμα τυπου kernel

Δημοσ.

Γράψε το σφάλμα που γράφει ακριβώς , έτσι όπως μας το λες πως να σε βοηθήσουμε ; Επίσης τι λειτουργικό φορούσε όταν το αγόρασες ; B)

Δημοσ.

Γράψε το σφάλμα που γράφει ακριβώς , έτσι όπως μας το λες πως να σε βοηθήσουμε ; Επίσης τι λειτουργικό φορούσε όταν το αγόρασες ; B)

Αυτο το σφαλμα ακριβως μου αναφερει τα windows 10 εχω.

Τα Windows σταμάτησαν να λειτουργούν σωστά εξαιτίας κάποιου προβλήματος με το υλικό.

Υπογραφή προβλήματος
Όνομα συμβάντος προβλήματος: LiveKernelEvent
Κώδικας: ab
Παράμετρος 1: 1
Παράμετρος 2: 2c0
Παράμετρος 3: 7f0
Παράμετρος 4: 600000005
Έκδοση λειτουργικού συστήματος: 10_0_14393
Service Pack: 0_0
Προϊόν: 768_1
Έκδοση λειτουργικού συστήματος: 10.0.14393.2.0.0.768.101
Αναγνωριστικό τοπικών ρυθμίσεων: 1032
Δημοσ.

<update>λοιπον ανακαλυψα οτι αυτο το σφαλμα δηλωνει προβλημα με την καρτα γραφικων...να ειναι η intel η η nvidia?ποιος ξερει αραγε...το μονο που ξερω σιγουρα ειναι οτι ειχα κανει update τους drivers της nvidia και απεγκατασταση πριν την ενημερωση και ειχα βγαλει και το nvidia hd audio .με την νεα εγκατασταση δεν μου το προσθεσε ουτε μου βγαζει επιλογη να τα επιλεξω στην προσαρμοζεμη εγκατασταση.και δεν μπορω να τους βρω πουθενα αυτους τους οδηγους του hdmi -ηχου.ουτε καν να μου πει εστω οτι υπαρχει.λες και δεν υφιστανται.μπορει καποιος να βοηθησει?

Δημοσ.

Κάπου λέει πως αν διαγράψεις μια ενημέρωση ίσως δουλέψει

https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-hardware/livekernelevent-code-ab-in-windows-10-os-build/d60ff280-1ab2-43eb-996d-269b8f914b66

ίσως εαν απενεργοποιήσεις το Fast boot λυθεί το πρόβλημα , πες μας το μοντέλο του laptop

https://support.toshiba.com/sscontent?contentId=4007069

ή κάτι δεν έχεις εγκαταστήσει , γι αυτό τα κάνει αυτά B)

Δημοσ.

οπως προειπα δεν εχω εγκαταστησει το hd audio της nvidia για την gt 930m.δεν μου δινει την επιλογη.ουτε στην προσαρμοσμενη εγκατασταση.το φαστ μπουτ το εχω απενεργοποιησει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...