ilias_72 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 καλησπέρα!έχω ένα macbook με 500gb ssd το οποιο περιλαμβάνει κάποια από τη μουσική μου κ το οποιο χρησιμοποιώ κυρίως για μουσική επαγγελματικά(serato, traktor, ableton). έχω επίσης έναν 500gb εξωτερικό στον οποιο κάνω αντιγραφή τη μουσική μου μια στο τόσο. θέλω να κάνω τα εξής... θέλω να παίρνω backup πιο συχνά κ σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω το TimeMachine. Θέλω όμως τον εξωτερικό σκληρό να τον συνδέω στο Mac Mini που έχω κ να μπορώ εκεί να πραγματοποιώ κάποιες αλλαγές κ μετά να πηγαίνω πίσω στο MacBook k να το ενημερώνω... αυτό γίνεται με το TimeMachine ή χρειάζεται άλλο λογισμικό κ ποιό? Σκέφτηκα πριν αρχίσω τις δοκιμές με το TimeMachine να ρωτήσω τους ειδικούς... Ευχαριστώ!
atheatos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δεν νομίζω ότι κάνει το timemachine συγχρονισμό. Backup ναι. Ίσως μέσο cloud,Dropbox και τέτοια. Άλλη λύση είναι προγραμμα που να συγχρονίζει τα αρχεία στο σκληρό και αντίστοιχα στον άλλο υπολογιστή. Ψάχνεις δηλαδή για προγραμμα συγχρονισμού. 1
ilias_72 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δεν νομίζω ότι κάνει το timemachine συγχρονισμό. Backup ναι. Ίσως μέσο cloud,Dropbox και τέτοια. Άλλη λύση είναι προγραμμα που να συγχρονίζει τα αρχεία στο σκληρό και αντίστοιχα στον άλλο υπολογιστή. Ψάχνεις δηλαδή για προγραμμα συγχρονισμού. ευχαριστώ για την απάντηση! κάποιο πρόγραμμα που θα πρότεινες για αυτό? ευχαριστώ κ πάλι
Thresher Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Ηλία μπορείς με το ChronoSync ή κάποιο παρόμοιο από http://alternativeto.net/software/chronosync/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα