leo066 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 να γράψω ξανά λοιπόν, το ότι έχεις άλλο και έχει ελληνικά είναι εντελώς άσχετο, το νότε 4 δεν έχει ακόμη ελληνικά στην global stable Εγω δεν εχω το 4 αλλο εχω,αν ηταν λες δεν θα ανεβαζα...Οποτε τη το συζηταμε...αφου δεν ειναι δικο σου!!
saruman123 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 να γράψω ξανά λοιπόν, το ότι έχεις άλλο και έχει ελληνικά είναι εντελώς άσχετο, το νότε 4 δεν έχει ακόμη ελληνικά στην global stableΜα δεν επιμενω εγω εσυ το λες και μαλιστα με "ξενα κολλυβα" Εγω απλος σου ειπα τι εχουν πει αλλη. Επισης σου ειπα οτι ρωτησα και μου ειπαν εχει. Αν μου στειλουν και φωτο(αν μου δωσουν!!)πολυ ευχαριστως να την ποσταρω . Το τι εχω εγω ειναι οντως ασχετο γιατι δεν αναφερθηκα για το δικο μου. Το πηρα απο αλλου...... Δεν ειναι αυτο που περιμενω αλλα την δουλεια του θα την κανει
Ishmael Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 άντε ακόμη μια, η τελευταία stable του νότε 4 (Δεκεμβρίου) δεν έχει ελληνικά, όταν βγει η επόμενη θα έχει, ΤΩΡΑ δεν έχει Δηλαδή τα παιδιά εδώ, στο myphone και στο Mygad που λένε ότι το Note 4 έχει ελληνικά από την έκδοση V8.1.2.0.MBFMIDI (MIUI8) στις 27 Δεκεμβρίου πληρώνονται από την Xiaomi για να ψεύδονται και εσύ είσαι ο πληροφοριοδότης Snowden της υπόθεσης. Seems legit. Ένα άλλο κινητό που αξίζει τα λεφτά του είναι το Moto G4 με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, οθόνη, καλή διάρκεια λειτουργίας μπαταρίας, καθαρό Android που πετάει, chipset όσο γρήγορο χρειάζεται για γενική χρήση (αλλά αδύναμη GPU για παιχνίδια), κορυφαία ποιότητα ήχου και πολύ καλή κάμερα για τα λεφτά του. Απλά στην τιμή συνυπολογίζεις €15 για ένα φορτιστή που να υποστηρίζει Quick Charge 2.0 γιατί αυτός στη συσκευασία είναι τραγικός.
saruman123 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 να γράψω ξανά λοιπόν, το ότι έχεις άλλο και έχει ελληνικά είναι εντελώς άσχετο, το νότε 4 δεν έχει ακόμη ελληνικά στην global stableΑγορι πες "αλευρι" Η Global που σου εταξα σε γυρευει
leo066 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 διάολε, και του πέρασα dev, τι διαλα κατέβασα τότε? Αγορι πες "αλευρι"Η Global που σου εταξα σε γυρευειhurl7k.jpgnobyf6.jpg
saruman123 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 διάολε, και του πέρασα dev, τι διαλα κατέβασα τότε?Δεν πειράζει βρε...Ξεκλειδωσε και bootloader και τα σχετικα?
leo066 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 όχι, κινέζικη είχε, πέρασα global stable δεν είχε ελληνικά και μετά πέρασα την dev, και σίγουρα η stable που πέρασα δεν είχε security patch Ιανουαρίου Δεν πειράζει βρε...Ξεκλειδωσε και bootloader και τα σχετικα?
saruman123 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 όχι, κινέζικη είχε, πέρασα global stable δεν είχε ελληνικά και μετά πέρασα την dev, και σίγουρα η stable που πέρασα δεν είχε security patch ΙανουαρίουΠερνα την με οδηγο απο την κοινοτητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα