shooterg Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Εγώ προτείνω να πάρεις το Huawei p9 lite γιατί είναι και κορίτσι και λογικά θα της ενδιαφέρει η κάμερα. Το xiaomi δεν έχει καλή κάμερα άσε που δεν της ενδιαφέρει λογικά οι πυρήνες cpu και οι custom rom
kjordan Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Αυτό που δεν γίνεται να έχει ένα τηλέφωνο σε μετρια τιμή και τίμια κάμερα και δύναμη... Αλλά και τι να κάνουν οι εταιρίες... Πρέπει στη σχεδίαση να δίνουν αδύνατα σημεία για να πουλάνε κιαλλα μοντέλα.Απόσα διάβασα και τα 2 σχεδιαστικά μοιάζουν και είναι οκ οι οθόνες τους, λογισμικό έχει συν και πλυν στο καθένα αλλά το XIAOMI redmi 3 note θα προχωρήσει μάλλον πιο μακριά με αναβαθμίσεις και ακόμα: Lenovo K6 NOTE: Πολύ καλός ήχος, VR υποστήριξη και το πιο σημαντικό καλύτερη κάμερα από το XIAOMI Νοτε 3 ΑΛΛΑ δεν γράφει τόσο καλά τον ήχο σε βίντεο. Επισης πιο αδύναμο επεξεργαστή για βαριά παιχνίδια. Xiaomi redmi 3 νοτε: Πολύ καλό επεξεργαστή με διαφορά. Αλλά μέτρια κάμερα! [off topic: ΜΟΤΟ g4 PLUS: το ίδιο - αδύναμος επεξεργαστής αλλά καλή κάμερα...] Άρα??? Ζυγίζεις τι έχει σημασία και προχωράς!
Ishmael Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Εγώ προτείνω να πάρεις το Huawei p9 lite γιατί είναι και κορίτσι και λογικά θα της ενδιαφέρει η κάμερα. Το xiaomi δεν έχει καλή κάμερα άσε που δεν της ενδιαφέρει λογικά οι πυρήνες cpu και οι custom rom Έχεις στοιχεία για το ειδικό ενδιαφέρον τον κοριτσιών για την κάμερα; Πάντως ο λόγος γυναικών προς αντρών ηλεκτρονικών παικτών είναι κοντά στο 50:50 στις περισσότερες χώρες και μάλιστα σε κάποιες οι γυναίκες είναι περισσότερες. 1 Η κάμερα του p9 lite δεν είναι καλύτερη, και τα 2 έχουν μέτριες κάμερες και σε αυτήν την τιμή μπορείς βρεις άλλα κινητά με καλή κάμερα. Βέβαια αν θες ποιοτικές φωτογραφίες και βίντεο πας σε φωτογραφική μηχανή. Τα κινητά έχουν περιορισμένες δυνατότητες σε αυτόν τον τομέα λόγω του λεπτού σχεδιασμού τους.
shooterg Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δεν ειπα οτι εχει την κορυφαια καμερα απλα εχει λιγο καλυτερη. Επισης ολοι ξερουμε οτι στις γυναικες ενδιαφερει πολυ η μπροστινη καμερα για selfie. Μπορει να κοιταξει και το moto g4 που εχει πολυ καλη μπροστινη ακομα και σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου.
leo066 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 το πρώτο λινκ το διάβασες? λέει δεν έχει ελληνικά, μπορείς να βάζεις όσα λινκ θέλεις αλλά εγώ που πέρασα την τελευταία global stable δεν έχει ελληνικά, το τι θα έχει στο μέλλον είναι άλλο θέμα, τώρα δεν έχει Και εδω τι λεει!!!https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/22421-%CE%A3%CF%89%CF%83%CF%84%CE%AE-%CE%A1%CE%BF%CE%BC-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-Redmi-Note-4/?postID=309774#post309774Αντε να σου δωσω και ενα ακομαhttps://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/21947-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%AD%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-Redmi-Note-4/
saruman123 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 το πρώτο λινκ το διάβασες? λέει δεν έχει ελληνικά, μπορείς να βάζεις όσα λινκ θέλεις αλλά εγώ που πέρασα την τελευταία global stable δεν έχει ελληνικά, το τι θα έχει στο μέλλον είναι άλλο θέμα, τώρα δεν έχειΔωσε φωτο...να δουμε ποια εχεις.....Και νομιζω δεν διαβαζεις ολο το ποστ....
leo066 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 πόσες φορές να το γράψω, η τελευταία stable δεν έχει ακόμη ελληνικά, το ότι σε κάποιες συσκευές η τελευταία έχει ελληνικά δεν σημαίνει ότι θα έχει και του νότε 4 Δωσε φωτο...να δουμε ποια εχεις.....Και νομιζω δεν διαβαζεις ολο το ποστ....
panos- Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Η τελευταία Stable έχει ελληνικά. Απλά δεν βγήκε ακόμα για το Note4.
leo066 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 άντε ακόμη μια, η τελευταία stable του νότε 4 (Δεκεμβρίου) δεν έχει ελληνικά, όταν βγει η επόμενη θα έχει, ΤΩΡΑ δεν έχει Η τελευταία Stable έχει ελληνικά. Απλά δεν βγήκε ακόμα για το Note4.
~mxls~ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Το P9 Lite είναι ότι πρέπει. Έχει πέσει αρκετά η τιμή του κιόλας.
panos- Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 άντε ακόμη μια, η τελευταία stable του νότε 4 (Δεκεμβρίου) δεν έχει ελληνικά, όταν βγει η επόμενη θα έχει, ΤΩΡΑ δεν έχειΕγώ το είπα. Διάβασε το πάλι. Το P9 Lite είναι ότι πρέπει. Έχει πέσει αρκετά η τιμή του κιόλας. Ναι ιδίως στο χρυσό θα είναι μια χαρά για κοπέλα.Απλά η έκδοση με τα 3GB δεν έχει εγγύηση.
saruman123 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Η τελευταία Stable έχει ελληνικά. Απλά δεν βγήκε ακόμα για το Note4.Η τελευται ειναι η 8.1.4.0 εκανα λαθος πριν(8.1.0.4)Τωρα ρωτησα
saruman123 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 άντε ακόμη μια, η τελευταία stable του νότε 4 (Δεκεμβρίου) δεν έχει ελληνικά, όταν βγει η επόμενη θα έχει, ΤΩΡΑ δεν έχειΦωτο ακομα δεν μας εδειξες......
leo066 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 και ούτε πρόκειται, δεν ήταν δικό μου το τηλέφωνο, και επειδή ο κάτοχος ήθελε ελληνικά έβαλα την dev αφού η global δεν είχε, εσύ μπορείς να ανεβάσεις φωτογραφία με την global stable του νότε 4 στα ελληνικά? Φωτο ακομα δεν μας εδειξες......
saruman123 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 και ούτε πρόκειται, δεν ήταν δικό μου το τηλέφωνο, και επειδή ο κάτοχος ήθελε ελληνικά έβαλα την dev αφού η global δεν είχε, εσύ μπορείς να ανεβάσεις φωτογραφία με την global stable του νότε 4 στα ελληνικά?Εγω δεν εχω το 4 αλλο εχω,αν ηταν λες δεν θα ανεβαζα...Οποτε τη το συζηταμε...αφου δεν ειναι δικο σου!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα