fouzouras Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 DP = deutche post δηλ. ελτα γερμανίας. Θα σου ρθει με ελτα - ταχυδρόμο. Να παιρνεις τηλ στο ταχυδρομείο γιατι ο ταχυδρόμος περνά 1 - 2 φορές /week. Δηλ παιζει να φτάσει και να ειδοποιηθεις 7-10 μέρες μετά. Χωρίς Tracking στέλνουν συνήθως αλλά δεν χάνεται τιποτα - μην ανυσυχεις καθόλου. Αν χρειαστει μιλάς μαζί τους με chat (και αυτοι να περιμένεις θα σου πουν). Μιλάμε για το απόλυτο after sale customer service οπότε απλά περίμενε, πιστεύω παρασκευή θα σουρθει.
Kazama88 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Ναι ειναι το απολυτα χειροτερο customer service που εχω μιλησει ποτε. Μιλας με κατι ινδους που δεν ξερουν τπτ και σου δινουν απλα τυπικες απαντησεις.
mpokwsths Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δεν μπορώ να διαφωνήσω περισσότερο μαζί σου. Πάνω από 10 φορές έχει χρειαστεί να μιλήσω μαζί τους (για διαφορετικές παραγγελίες). Πάντα ικανοποιημένος φεύγω από το chat και πάντα ικανοποιείται το όποιο αίτημα μου.
dimoskoutr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά μόλις μου ήρθε το Κ400 και το Μ185 που περίμενα από ΕΛΤΑ, ευχαριστώ τον παλίκαρο που άνοιξε το τοπικ για την προσφορά που μας έκανε. Επίσης ευχαριστώ τα παιδιά που απάντησαν στις ερωτήσεις μου. Και μετά τις ευχαριστίες και μια ερώτηση... Σας γράφω απ´τον νέο πληκτρολόγιο μου απ´την τηλεόρασή μου μια KDL55W805C με αντροιντ επάνω. Το σπαστικό της υπόθεσης είναι ότι δεν ξέρω με ποιον τρόπο σύντομα μπορώ να αλλάζω γλώσσα...ως τώρα μπαίνω στα σετινγκς και από εκεί το καταφέρνω...φέξε μου και γλίστρησα. Καμιά βοήθεια ευπρόσδεκτη γιατι τα νεύρα μου...
Stonedreamer Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Ναι ειναι το απολυτα χειροτερο customer service που εχω μιλησει ποτε. Μιλας με κατι ινδους που δεν ξερουν τπτ και σου δινουν απλα τυπικες απαντησεις. Η δική μου εμπειρία είναι πάντως εκ διαμέτρου αντίθετη. Όσες φορές τους έχω χρειαστεί ήταν εξαιρετικά εξυπηρετικοί και στις περισσότερες περιπτώσεις η βοήθεια τους ήταν μεγαλύτερη από οσο ήλπιζα. Μέρα με την νύχτα με οποιδήποτε άλλο μαγαζί εχώ κάνει συναλλαγή και ο βασικός λόγος που συνεχίζω να αγοράζω από αυτούς μετά την επιβολή μεταφορικών. Όσον αφορά το θέμα μας, μου ήρθε και εμένα σήμερα το MX Master που είχα παραγγείλει και ομολογώ οτι απογοητεύτηκα λίγο. Σε σχέση με το MX Revolution που είχα πριν, μου φαίνεται πιο ψεύτικο. Ίσως να είναι και θέμα συνήθειας, θα δούμε. Όπως και να έχει ευχαριστώ τον TS για την προσφορά που μοιράστηκε.
Zus Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Το K400 που περιμένω δείχνει ότι έφυγε στις 18/1 και έχει ημερομηνία παράδοσης στις 3/2. Τι σκατά, με κάρο έρχεται...?
drdedus Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Επιτέλους έστειλαν τα z906. Σε τηλεφώνημα που έκαναν μου ειπαν οτι έπρεπε να στειλουν πίσω ολα τα πακέτα για τεχνικό έλεγχο... Μας γ@μσ3! Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2017 από drdedus
91turbo Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Καλημερα στην παρεα Εχω παραγγειλει το Logitech G502 Proteus Spectrum RGB και μου λεει αυτο ενω επρεπε να εχει ερθει στις 20 του μηνος http://prnt.sc/e0xcjz υπαρχει περιπτωση να εχει ερθει και να μην λεει οτι παραδόθηκε ενω εχει ερθει? Επισης πως μπορω να ρωτησω στην ΕΛΤΑ αν το εχουν παραλαβει δεν χρειαζεται καποιος κωδικος και που τον βλεπω αυτον?
AMWN_RA Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Καλημερα στην παρεα Εχω παραγγειλει το Logitech G502 Proteus Spectrum RGB και μου λεει αυτο ενω επρεπε να εχει ερθει στις 20 του μηνος http://prnt.sc/e0xcjz υπαρχει περιπτωση να εχει ερθει και να μην λεει οτι παραδόθηκε ενω εχει ερθει? Επισης πως μπορω να ρωτησω στην ΕΛΤΑ αν το εχουν παραλαβει δεν χρειαζεται καποιος κωδικος και που τον βλεπω αυτον? όταν μπεις στο site σου γράφει το tracking id που μπορείς να κανείς αναζήτηση να δεις ακριβώς που είναι μέσα απο το σιτε τις μεταφορικής.
drdedus Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Αυτό ζητάνε στο mailboxde για 2 παραγγελίες που πήγαν σε αυτους ηχεία z906 και mouse Πατώντας next next στο amazon για κάποιο λόγο τα έστειλε σε χωριστές παραγγελίες. The final price wouls be: 12 EUR (the annual consolidation fee) + 26.51 EUR (the Deutsche Post, insurance up to 500 EUR) + 9.80 EUR (the processing fee for the inbound shipment) + 2.80 EUR (the processing fee for the inbound shipment) + 2 EUR (the groupage box). 1
Sadako Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Χμμμ.. Με το ρίσκο να θεωρηθεί χαζή η ερώτηση, για όσους πήραν (ή έχουν τέλος πάντων) το MX Master: Πάνω στο πλαστικό της συσκευασίας αυτό που έχει στα δεξιά κολλημένο με ένα σελοτέιπ, που μοιάζει με μπαταρία/χάπι (αλλά όσο το βλέπω από κοντά δεν πρέπει να είναι) χρησιμεύει σε κάτι; Ή είναι έτσι κάτι σαν "βαρίδιο" για να κάθεται καλύτερα το καπάκι;
saxos55 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Χμμμ.. Με το ρίσκο να θεωρηθεί χαζή η ερώτηση, για όσους πήραν (ή έχουν τέλος πάντων) το MX Master: Πάνω στο πλαστικό της συσκευασίας αυτό που έχει στα δεξιά κολλημένο με ένα σελοτέιπ, που μοιάζει με μπαταρία/χάπι (αλλά όσο το βλέπω από κοντά δεν πρέπει να είναι) χρησιμεύει σε κάτι; Ή είναι έτσι κάτι σαν "βαρίδιο" για να κάθεται καλύτερα το καπάκι; https://youtu.be/HjXrxgseDl0?t=165 1
Sadako Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 https://youtu.be/HjXrxgseDl0?t=165 Μαγνητης, ε; Καλά. Είναι που δεν άνοιξα έτσι από μπροστά το καπάκι, αλλά απευθείας έκοψα τις ζελατίνες και το έβγαλα από πάνω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα