lionheart75 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Παρήγγειλα την C270, το M185 και το Κ400 που το ζαχάρωνα καιρό τώρα. Όλα μαζί στα ~47 ευρώ. Απο την άλλη το σύνολο αγοράς τους απο Ελλάδα βασιζόμενος πάντα στην χαμηλότερη τιμή του καθένος στο skroutz (χωρίς να υπολογίζονται μεταφορικά - διαθεσιμότητα) είναι ~77 ευρώ. 30 ευρώ κάτω στο σύνολο των 77 είναι 39% έκπτωση.
CleanthisD Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Το g610 πάλι σε διαθεσιμότητα για όποιον δεν το πρόσεξε στις 68 λίρες! Με την προσφορά θα σας βγει τσάμπα https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B01CISPZUQ?ref=olp_product_details 1
Sadako Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Το g610 πάλι σε διαθεσιμότητα για όποιον δεν το πρόσεξε στις 68 λίρες! Με την προσφορά θα σας βγει τσάμπα https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B01CISPZUQ?ref=olp_product_details Είσαι μεγάλος, τεράστιος, τιτανομέγιστος!!! Εδώ βγαίνει 100 μόνο το πληκτρολόγιο, έβαλα και τα πιο φθηνά ακουστικά (τα H110, μιας έχω τιγκάρει στα ποντίκια) και βγήκαν μαζί γύρω στα 80 ευρώ, από 120 που θα έβγαιναν αρχικά...
drdedus Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Παράδοση 17-19 τα z906 τωρα ήρθε email για 25-30. Το εχουν χεσει εκει με τα συγκεκριμένα ηχεία. 1
drade Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Παράδοση 17-19 τα z906 τωρα ήρθε email για 25-30. Το εχουν χεσει εκει με τα συγκεκριμένα ηχεία. Ποσο σου βγηκαν τελικα;
Kazama88 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Παράδοση 17-19 τα z906 τωρα ήρθε email για 25-30. Το εχουν χεσει εκει με τα συγκεκριμένα ηχεία. Εγω τις παράτησα τις προσπάθιες για τα συγκεκριμένα και θα πάω προς AV Receiver. Αλλά μίλησα με forward2me και πηρα θετική απάντηση μετά από πολλά mail. Thank you for your patience while I looked into this for you! I have checked with our Dangerous Goods Expert and we should be able to ship these by road without an issue - it seems the large magnet is only problematic for air shipments. If you choose to send them to us, then once they arrive at our warehouse we will process your package and assign it to your own personal Inbox. Once the package appears in your inbox you should then be able to select the package and view all the shipping options available to you. I would suggest when you get to this point to send me an email and let me know so I can double check for you which shipping options will be best! Είναι μακράν ο καλύτερος τρόπος αποστολής μιας και τελείως τσάμπα έχεις one day shipping και όχι 1 μήνα που έλεγε το amazon για γερμανία. Νομίζω το είχα υπολογίσει στις 190 λίρες σύνολο με τα μεταφορικά της forward2me.
drdedus Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Ποσο σου βγηκαν τελικα;κατσε να δούμε γιατί έγινε μανούρα.Έβαλα παραγγελία για mouse και ηχεία με κάρτα που δεν ειχε χρήματα και δεν έβαλα να τα στείλουν όλα μαζί. Ξαφνικά βλέπω ότι το mouse έφτασε στο mailbox και συνειδητοποιώ ότι ειχα ενα μικρό υπόλοιπο στο uk που το πέρασα με τα next next και οι μάγκες το έστειλαν. (θέλουν 9€ απο mailbox για να στείλουν μόνο το mouse..) Οπότε θα τα πάρω και αυτά. Η πλάκα είναι οτι το ειδα μόλις έβγαινα από μαγαζι με ηχεία που μου είχε δώσει καλές τιμές για τα dali 5 συν κεντρικό κλπ. (απλά τον έπαιξα) Τώρα που το σκέφτομαι ίσως αξίζει να δω για ενισχυτή στο uk μιας και το καθυστερούν.
vader290 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα, ηθελα να ρωτησω αν αξιζουν τα logitech g633 (artemis νομιζω) ακουστικα...τα εχει κανεις; εντυπωσεις; 1
vrwmiaris Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Έχει λήξει μέχρι 19/1 ήταν.να βάλει ο δάσκαλος ένα τέλος στον τίτλο
tsakitsan95 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Μολις παρελαβα σημερα mx master και ενα ποντικακι μικρο που ειχα παραγγειλει! Ευχαριστω TS. Επειδη ειναι η πρωτη φορα που εκανα αγορα απο αμαζον, αποδειξη δε στελνουν? Αν χρειαστω για την εγγυηση τι κανω?
kamui Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Μολις παρελαβα σημερα mx master και ενα ποντικακι μικρο που ειχα παραγγειλει! Ευχαριστω TS. Επειδη ειναι η πρωτη φορα που εκανα αγορα απο αμαζον, αποδειξη δε στελνουν? Αν χρειαστω για την εγγυηση τι κανω? Λογικά μέσα στο πακέτο έχεις invoice αλλά έτσι και αλλιώς στο ιστορικό των παραγγελιών σου στο Amazon εμφανίζεται τι πήρες και από εκεί θα ξεκινήσεις διαδικασία RMA σε περίπτωση προβλήματος. 1
tsakitsan95 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Λογικά μέσα στο πακέτο έχεις invoice αλλά έτσι και αλλιώς στο ιστορικό των παραγγελιών σου στο Amazon εμφανίζεται τι πήρες και από εκεί θα ξεκινήσεις διαδικασία RMA σε περίπτωση προβλήματος. Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια!
dimoskoutr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Από Amazon μιας και δεν έχω ξανακάνει αγορές, πόσες μέρες περιμένουμε πριν στείλουμε mail ότι δεν έχουμε παραλάβει; Και που στο καλό στέλνουμε το mail; Με χάλασε ότι το έστειλαν χωρίς Tracking number και δεν ξέρω καν αν είναι Ελλάδα...υποτίθεται ότι θα παραλάμβανα στις 24, πήγα ρώτησα σήμερα στα ΕΛΤΑ τίποτα...μου γράφει ότι το έστειλαν με αυτή: Carrier: DP Με τι θα μου έρθει; Το βασικό είναι που στέλνω mail αν έχει χαθεί...Sold by: Amazon EU S.a.r.L. Δεν έχω βρει πουθενά κάποιο mail να μπορώ να επικοινωνήσω...
mpokwsths Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Θα περιμένεις μια εβδομάδα και αν μέχρι τότε δεν έχει έρθει μιλάς με κάποιο εκπρόσωπο του Amazon στο chat: https://www.amazon.co.uk/gp/help/contact-us/general-questions.html?skip=true 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα