Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγώ ευχαριστώ τον topic starter μιας και τσίμπησα το g602 στα 47 ευρώ και φίλος το combo mx800 στα 91(138 σύνολο) με τα μεταφορικα.

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τελικά και εγώ δεν άντεξα, και πήρα το MX Master για το laptop και το G502 για το desktop (όχι ότι το χρειαζόμουν ιδιαίτερα, αλλά είναι ένα upgrade σε σχέση με αυτό που έχω) μαζί με κάτι άλλα μικροπραγματάκια που δεν άξιζε να τα παραγγείλω μόνα τους.

Τώρα βέβαια αν κάποιος χρειάζεται περισσότερο το G502 από μένα μπορεί να μου στείλει PM.

Δημοσ.

Παρηγγειλα και εγω το MX Master + Κ400 Plus και πληρωμη σε λιρες στα 78 κατι οσο κανει το ποντικι μονο του απο σκρουτζ!Το μονο κακο ειναι οτι το κ400 δεν ειναι διαθεσιμο και για να αποφυγω επιπλεον χρεωσεις εβαλα να τα στειλουν μαζι μολις γινει διαθεσιμο..ελπιζω συντομα! :-)

Δημοσ.

Ψήνομαι να χτυπήσω το  G610 Orion Brown μιας και ψάχνω μηχανικό πληκτρολόγιο για πληκτρολογηση κειμένων κατά κύριο λόγο. Αξίζει η τιμή του και τι λέει γενικά. Προτείνετε και κανένα καλό Mouse για αριστερόχειρες αν υπάρχει για να πάρω και την έκπτωση. 

Δημοσ.

Παρηγγειλα και εγω το MX Master + Κ400 Plus και πληρωμη σε λιρες στα 78 κατι οσο κανει το ποντικι μονο του απο σκρουτζ!Το μονο κακο ειναι οτι το κ400 δεν ειναι διαθεσιμο και για να αποφυγω επιπλεον χρεωσεις εβαλα να τα στειλουν μαζι μολις γινει διαθεσιμο..ελπιζω συντομα! :-)

Δεν θα είχες επιπλέον χρεώσεις. 

Hello,

We thought you'd like to know that we've dispatched this portion of your order separately to give you a quicker service, at no additional cost to you. The remainder of your order will follow as soon as those items become available.

Δημοσ.

Δεν θα είχες επιπλέον χρεώσεις.

Σε μένα πριν αλλάξει η χρονιά έβγαζε παραπάνω μεταφορικά Εάν έστελναν μεμονωμένα τα πράγματα μου.

Το Κ400 υπάρχει περίπτωση να έχει κανένα λόξυγγα σχετικά με το track pad ως ποντίκι , με ασύρματο ποντίκι ου χρησιμοποιώ; Μήπως μπερδεύεται η συσκευή που θα τα χρησιμοποιώ; για tv box αναφέρομαι

Δημοσ.

Δεν έχει κανένα πρόβλημα ακόμη και με ποντίκι που υποστηρίζει unifying receiver ώστε να τα έχεις και στο ίδιο receiver μαζί ...όταν χρησιμοποιείς το trackpad θα δουλεύει κανονικά όπως και όταν χρησιμοποιείς το ασύρματο ποντίκι σου. 

Δημοσ.

Δεν έχει κανένα πρόβλημα ακόμη και με ποντίκι που υποστηρίζει unifying receiver ώστε να τα έχεις και στο ίδιο receiver μαζί ...όταν χρησιμοποιείς το trackpad θα δουλεύει κανονικά όπως και όταν χρησιμοποιείς το ασύρματο ποντίκι σου.

Γιατί το ρωτάω, έχω μέσω bt ασύρματο ποντίκι συνδεδεμένο, όταν θέλω να συνδέσω το τηλέφωνο μου, πετάει το ποντίκι από την σύνδεση και κρατά το μόνο το τηλέφωνο.μετά θέλει κλείσιμο και ξανά pairing από την αρχή

Δημοσ.

Επιχείρησα να πάρω ένα combo ασύρματο πληκτρολόγιο-ποντίκι MK270, ηχεία Ζ120 και webcam C270 αλλά για τα ηχεία και το combo μου βγάζει το παρακάτω μνμ :

Sorry, this item can't be sent to your selected address. Learn more. You may either change the delivery address or delete the item from your order.

Για την κάμερα δεν βγάζει μνμ λάθους παρότι όλα είναι στο ίδιο καλάθι.

Παράδοση αθήνα εννοείται.

Συμβαίνει σε κάποιον άλλον αυτό ?

Δημοσ.

38 euro δε βγαινει το g602?

Λες να τα βγαλαμε λαθος?

138(mx800+g602) και τα 2 μαζι με τα μεταφορικα...Οταν φτασουν θα το ξενατσεκαρω.

Δημοσ.

Εγώ ήθελα πληκτρολόγιο ποντίκι και κατέληξα στον συνδυασμό MX Master + MK520 ενώ σκεφτόμουν και το MX800 wireless+το φτηνότερο ποντίκι για δεύτερο. Περιμένω το MX την Πέμπτη και το άλλο την Δευτέρα (έβαλα courier και τα έστειλαν χωριστά)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...