teotsigourakos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Γεια σας παιδια...Αν θελει κανεις να παραγγειλει μαζι μου ας μου στειλει πμ!Παω για το G502!
drdedus Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Για το αγγλικό Αμαζον πάντως υπάρχει και το forward2me αλλά δεν ξέρω αν βγαίνει πιο φθηνό ή ακριβό από mailbox. Το είχα χρησιμοποιήσει παλιά για να φέρω νέξους από Αγγλία.μάλλον συμφέρει γιατί πρώτα από ολα γλυτώνεις τα μεταφορικά στην Γερμανία
AzaZyL Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Ρε παιδιά το gamepad f710 με 23 ευρώ πως σας έχει ξεφύγει?
dimoskoutr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Χτύπησα το Logitech K400 Plus 20,99 λίρες για την τηλεόραση και μαζί τσίμπησα και ένα ποντίκι M185 στις 8.29 λίρες. Τελικό σύνολο με την έκπτωση 24,40 λίρες. Απλά έχει μεταφορικά 5,37 λίρες συνεπώς η έκπτωση σχεδόν εξανεμίστηκε. Σα να μας κάνει δώρο τα μεταφορικά κοινώς... Μαζί σου φίλτατε και εγώ τα ίδια μόλις τώρα τσίμπησα, όμως αν σκεφτείς ότι εδώ Ελλάδα με μεταφορικά (αν δεν μένεις Αθήνα) το πληκτρολόγιο μόνο κάνει 41 ευρώ στο φθηνότερο και εσύ με περίπου 32-33 πήρες και το ποντικάκι μαζί...δεν το λες άσχημο deal. Να σημειώσω εδώ ότι όσο διάβασα το ποντικάκι δουλεύει με το unifying receiver της logitech, που αν αληθεύει είναι και ένα plus για κάποιον που θέλει κάτι λίγο καλύτερο από το touchpad του πληκτρολογίου, με ένα receiver ποντίκι και πληκτρολόγιο μαζί να δουλεύουν...όχι και κακό!
CleanthisD Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Κρίμα που δεν πρόλαβα το G610, ίσως ήταν καλή περίπτωση για πρώτο μηχανικό πληκτρολόγιο... την πρώτη ημέρα της προσφοράς το είχαν στις 82 λίρες το πληκτρολόγιο και το τσίμπησα! Την Τρίτη ημέρα το έριξαν στις 67 λίρες και εξαφανίστηκε. Σήμερα έγινε dispatch το ποντίκι και το πληκτρολόγιο πρόκειται να φύγει από αυτούς περίπου στις 25 του μήνα
lefta_yparxoun Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 την πρώτη ημέρα της προσφοράς το είχαν στις 82 λίρες το πληκτρολόγιο και το τσίμπησα! Την Τρίτη ημέρα το έριξαν στις 67 λίρες και εξαφανίστηκε. Σήμερα έγινε dispatch το ποντίκι και το πληκτρολόγιο πρόκειται να φύγει από αυτούς περίπου στις 25 του μήνα Τα 67 είναι (ήταν) τιμή για ανοιχτές συσκευασίες και σε αυτά δεν ισχύει η έκπτωση του θέματος
CleanthisD Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 67 ήταν η τιμή την τελευταία ημέρα πριν εξαντληθεί. Το λέω γιατί παρακολουθούσα την τιμή μέσω camelcamel και μου ήρθε μέιλ ειδοποίησης για την τιμή που είχα βάλει 1
tsakitsan95 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Εχει προσπαθησει κανεις να παρει g610; Δεν του περναει εκπτωση
turbakiasss Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Ναι γιατί αν δεις δεν είναι το Amazon ο πωλητής. Πρέπει όλα τα προϊόντα που θα επιλέξεις να έχουν πωλητή το Amazon. 1
tsakitsan95 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Ναι γιατί αν δεις δεν είναι το Amazon ο πωλητής. Πρέπει όλα τα προϊόντα που θα επιλέξεις να έχουν πωλητή το Amazon. ααα μαλιστα. Κριμα το ηθελα μαζι με ενα mx master.
Sadako Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 ααα μαλιστα. Κριμα το ηθελα μαζι με ενα mx master. Το ίδιο ακριβώς ήθελα να κάνω κι εγώ και την πάτησα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Τελικά πήρα το MX Master μαζί με ένα K400 Plus..
vrwmiaris Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Το ίδιο ακριβώς ήθελα να κάνω κι εγώ και την πάτησα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Τελικά πήρα το MX Master μαζί με ένα K400 Plus..Πόσο σε βγήκαν σύνολο;
Sadako Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Πόσο σε βγήκαν σύνολο; Logitech K400 Plus Wireless Touch Keyboard, QWERTY UK Layout - Black Sold by Amazon EU S.a.r.L. £21.69 Logitech MX Master Wireless Mouse for Windows and Mac Sold by Amazon EU S.a.r.L. £66.07 Item Subtotal: £70.77 Postage & Packing: £5.67 Promotion Applied: -£21.23 Total Before VAT: £55.21 VAT: £13.24 Order Total: £68.45 Selected Payment Method: Visa Επέλεξα να πληρώσω σε λίρες. Σε ευρώ σύμφωνα με το xe.com βγαίνουν 78.15. Αλλά χτες εκεί στο τελευταίο βήμα του checkout είχε από κάτω επιλογή να πληρώσω απευθείας σε ευρώ και τα έβγαζε 81κάτι. Ακόμα δεν μου ήρθε ειδοποίηση από την Winbank για να ξέρω ακριβώς τι ποσό χρεώθηκε η κάρτα μου. Βέβαια σε σχέση με το skroutz χτες που κοιτούσα, τα 2 μαζί έβγαιναν από το φθηνότερο σκρουτζοκατάστημα (81,5 + 41=) 122,5 ευρώ, οπότε μιλάμε για συνολικό κέρδος κάπου 35%. Πραγματικά κρίμα που δεν πρόλαβα το G610. Μίλησα και στο live chat μπας και μπορούσα να κάνω κάτι σαν pre-order για όποτε τους έρθει αλλά να το έπαιρνα με αυτή την έκπτωση, δεν γίνεται δυστυχώς... 2
lefta_yparxoun Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δεν χρεώνει το amazon κατά την παραγγελία. Θα χρεωθείς κατά την αποστολή με ότι συνεπάγεται αυτό στην ισοτιμία.
Stonedreamer Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Τσίμπησα κι εγώ ενα MX Master και ένα ποντικάκι των 10 ευρώ για να συμπληρώσω. Σύνολο κάτι λιγότερο από 70 ευρώ. Πολύ καλή περιπτωση για ένα εξαιρετικό mouse. Ευχαριστώ τον TS (αν κανείς θέλει το δεύτερο ποντίκι ας στείλει pm).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα