panos7 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δεν τα στελνει ελλαδα τα z906.. σωστος!!! εχει ξαναναφερθει στο θεμα που για τα z906 λογω Black Friday
recon3 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Να ρωτησω. Καθως χρησιμοποιω μονο paypal, η αγορα μπορει να γινει μονο με πιστωτικη ή και με debit? Και debit, και credit. Ό,τι θες. Μεγαλη πληγη που το αμαζον δεν δεχεται πεηπαλ ακομα, να δουμε ποτε θα πεσει κ αυτο το φρουριο.
drdedus Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Πόσο βγαίνει δηλαδή με τα δύο ποντίκια; το ποντίκι και τα ηχεία 173 λιρες. Και debit, και credit. Ό,τι θες. Μεγαλη πληγη που το αμαζον δεν δεχεται πεηπαλ ακομα, να δουμε ποτε θα πεσει κ αυτο το φρουριο. Σιγά την πληγή.Το amazon σου δίνει αληθινή εγγύηση στο προϊόν μέχρι την τελευταία κυριολεκτικά ημέρα. 1000 καλύτερα απο paypal. 1
Billator Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δεν νομίζω το amazon να δεχτεί ποτέ paypal, μην ξεχνάμε ότι η paypal ξεκίνησε δυναμικά όταν αγοράστηκε από το ebay (από τους μεγαλύτερους ανταγωνιστές του amazon) κ σιγά σιγά πήρε την μορφή που βλέπουμε σήμερα. Κ το 2015 έγινε spin-off εταιρία για να αυξηθεί η κεφαλαιοποίηση του ebay. Το amazon ειδικά τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να προωθήσει το amazon payments όπου παρέχει προνομιακές επιστροφές κ ποντους για να κερδίσει έδαφος (περισσότερο στην Αμερική). Οπότε δύο ανταγωνιστικά συμφέροντα υπάρχουν εδώ επομένως δύσκολα θα γίνει να πληρώνει κάποιος με paypal στο amazon.
Luciddream Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Εγώ ένα ποντικάκι θα το χτύπαγα πάντως.. γύρω στα 45 ευρώ βγαίνει το 502
vrwmiaris Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Όχι έλεγα να πάρω το mx master και κάτι άλλο πιο φτηνό να με βγει λιγότερο
Vasilis 07 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 το ποντίκι και τα ηχεία 173 λιρες. Σιγά την πληγή. Το amazon σου δίνει αληθινή εγγύηση στο προϊόν μέχρι την τελευταία κυριολεκτικά ημέρα. 1000 καλύτερα απο paypal. Απλά να τονίσω για όποιον δεν ξέρει, πως εδώ και καιρό έχει αλλάξει πολιτική στο θέμα εγγυήσεων και δίνει 1 χρόνο εγγύηση και μετά σε στέλνει στον εκάστοτε κατασκευαστή. 1
@topos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Το m705 είναι μικρό μέγεθος;mobile? Είναι λίγο μεγαλύτερο από το m185 οπότε δεν το λες και κανονικό..
turbakiasss Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Για το αγγλικό Αμαζον πάντως υπάρχει και το forward2me αλλά δεν ξέρω αν βγαίνει πιο φθηνό ή ακριβό από mailbox. Το είχα χρησιμοποιήσει παλιά για να φέρω νέξους από Αγγλία.
Zus Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Χτύπησα το Logitech K400 Plus 20,99 λίρες για την τηλεόραση και μαζί τσίμπησα και ένα ποντίκι M185 στις 8.29 λίρες. Τελικό σύνολο με την έκπτωση 24,40 λίρες. Απλά έχει μεταφορικά 5,37 λίρες συνεπώς η έκπτωση σχεδόν εξανεμίστηκε. Σα να μας κάνει δώρο τα μεταφορικά κοινώς...
Sadako Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Κρίμα που δεν πρόλαβα το G610, ίσως ήταν καλή περίπτωση για πρώτο μηχανικό πληκτρολόγιο...
Sadako Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Συνήθως ναι. Βέβαια προσωπικά έχω ΠΟΛΥ καιρό να παραγγείλω (νομίζω από τότε που είχαν καταργήσει την δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 25 λιρών). Αν και θυμάμαι μια φορά σε Black Fridays που μου είχε έρθει βιδολόγος (!!) μέσα σε 2 μέρες με courier στην πόρτα μου... 1
Metal_Head Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Με τι στελνει το amazon? Με ταχυδρομειο; Ένα logitech headset που είχα παραγγείλει στο black friday για έναν φίλο, με ταχυδρομείο (απλό δέμα) είχε έρθει (αν και τελικά κατέληξα να πάω στα ΕΛΤΑ για να το παραλάβω γιατί έλειπα όταν το έφεραν) Τον τελευταίο καιρό έχω βάλει στο μάτι το MX Master για το laptop, οπότε αν ενδιαφέρεται κάποιος από Αθήνα να κάνουμε μια παραγγελία ας μου πει. (δεν ξέρω για πόσο θα κρατήσει η προσφορά) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα