Προς το περιεχόμενο

x-files erwthsh

IKARIWTHS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απ' ότι ξέρω η odeon κυκλοφόρησε και τις 7 season σε dvd (στο videoclub της γειτονιάς μου Planet - Agora υπάρχουν). Όπως αναφέρει κι ο Dim_b στο Internet μπορείς να τα αγοράσεις στην μισή τιμή απ' ότι πωλούνται στην Ελλάδα... Στο http://www.dvdzone2.com μπορείς να τα βρεις με 50€ περίπου τον κάθε κύκλο (και με ελληνικούς υπότιτλους)....

Δημοσ.

Σίγουρα το να τα αγοράσεις από εδώ δεν είναι και ότι καλύτερο αφού είναι πανάκριβα, αλλά επειδή ο φίλος είπε ότι δε θέλει να αγοράσει μέσω ίντερνετ, τι άλλη επιλογή έχει?

Εκτός και αν σε καλύπτει η ενοικίαση, που όμως είναι πιο δύσκολη γιατί και εδώ σε όσα μαγαζιά έχω δει τα περισσότερα τάχουν για πώληση μόνο, και μόνο καναδυό τα έχουν όλα και για ενοικίαση.

Δημοσ.

Αν δε θέλει να αγοράσει μέσω internet δεν έχει άλλη λύση από το να τα αγοράσει από όποιο κατάστημα τα βρει (δεν είναι και πολλά που έχουν τόσο μεγάλη ποικιλία τίτλων ώστε να έχουν όλες τις κασσετίνες των X-Files).

Πάντως η καλύτερη λύση είναι η αγορά από κάποιο ξένο on-line κατάστημα και αν κάποιος δεν έχει πιστωτική κάρτα, μπορεί να πάρει μιά προπληρωμένη κάρτα και να γλυτώσει αρκετά χρήματα.

Δημοσ.

περαιώτης είμαι κ εγώ IKARIWTHS. απ'ότι θυμάμαι το matrix στο πασαλιμάνι έχει μεγάλη ποικιλία απο τίτλους προς πώληση.

εναλλακτικά, αγόρασε κανένα περιοδικό όπως "DVD Home Theater" που είναι τίγκα στις διαφημίσεις από αλυσίδες ντιβιντάδικων κ ξεκίνα να τους παίρνεις τηλ ώσπου να βρεις αυτό που ψάχνεις.

κ όταν τελειώσεις, ρίξε κ ένα ποστ εδώ να μας πεις που το βρήκες τελικά. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...