Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν θεωρείς ότι θα ήταν καλύτερα να πάρεις ένα raspberry pi και να κάνεις και κάτι άλλο μαζί του;

Θα βάλεις το retropie, θα βρεις κάμποσα roms και τέλος (παίρνεις και 2 φθηνά controllers αν δεν έχεις ήδη).

Δεν συμφωνώ.

Στο Raspberry θα τρεχει NES μεσω εξομειωσης. Οι κλωνοι κατα 90% δεν χρησιμοποιουνε εξομειωση αλλα εχουν παρομοιο hardware με την αυθεντικη κονσολα που σημαινει πιο πιστη αναπαραγωγη των παιχνιδιων.

θα αφιερωσεις ελαχιστο χρονο στην αρχη, αλλα το αποτελεσμα απλα δε συγκρινεται. εχω φτιαξει ενα τετοιο με μια 64ρα καρτα και παιζω τα παντα ολα μεχρι επιπεδου dreamcast/psone. μετα ειναι πολυ μεγαλες οι rom και θες μεγαλη καρτα. για nes/snes/master system/mega drive/mame/gb/gg/lynx/amiga/atari st κλπ με μικροτερη καρτα εισαι αρχοντας. μπορεις επιπλεον να εγκαταστησεις μεσα απο το μενου και το kodi, τι αλλο θες.

Σιγα μην τρεχει Dreamcast το Raspberry..

Θα πρεπει να παει στο Raspberry 3 και παλι το τρεχει απλά μέτρια (τουλαχιστον τους περισσοτερους τιτλους), με αυτα τα λεφτα μπορει κατευθειαν να παρει ενα Dreamcast και να παιζει και Emulators των προηγουμενων κονσολων.

Μπορεις απλα να πας σε ενα παιχνιδαδικο απο εδω για να παρεις εναν κλωνο, το 90% απο αυτους εχουν το ιδιο hardware και μονο η εξωτερικη εμφανιση αλλαζει.

Δημοσ.

Κάποτε κυκλοφορούσαν τέτοιοι κλώνοι "με το κιλό", σε πανηγύρια, παιχνιδάδικα κτλπ, και συνήθως εξωτερικά οι κονσόλες έμοιαζαν με άλλες. Εμένα η πρώτη που μου έκαναν δώρο ήταν το Action Set.

11746.jpg

Πιο γνωστή απ' όλες όμως έγινε το Polystation

latest?cb=20160908145939

• Like 1
Δημοσ.

Οντως καποτε επαιρνες τετοια με κανενα δεκαευρω απο πανηγύρια και μουφα παιχνιδαδικα! Που πηγαν ωρε;;; 

Μου λειπει εκεινο το παιχνιδι με το πιστολι και τις παπιες...

• Like 2
Δημοσ.

Οντως καποτε επαιρνες τετοια με κανενα δεκαευρω απο πανηγύρια και μουφα παιχνιδαδικα! Που πηγαν ωρε;;; 

Μου λειπει εκεινο το παιχνιδι με το πιστολι και τις παπιες...

Ακριβως αυτο μολις ειδα το κουτι του action set στο μυαλο μου ηρθε το παιχνιδι με τις παπιες

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...