Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες εχω ενα Laptop HP Pavilion dv7 το οποιο εχει μια παλιουτσικη καρτα γραφικων της AMD (δεν θυμαμαι το μοντελο της αυτη τη στιγμη!) και θελω να την αλλαξω. Εχω ψαξει αλλα κανενα καταστημα δεν πουλαει ξεχωριστα καρτα γραφικων για laptop!! Πρεπει να παρω motherboard για να εχω αλλη καρτα ή οχι??? Οποιος ξερει ας με βοηθησει!!!

Δημοσ.

Aν η καρτα ειναι onboard τοτε δεν εχεις αλλη επλογη πρεπει να αλλαξεις ολη την μητρικη. Αν οχι τοτε μπορεις να αλλαξεις μονο την καρτα. Παντως το συγκεκριμενο μοντελο οπως αναφερει η  HP φοραει την ΑΜD Radeon HD6490M η οποια δεν ειναι onboard. Στην ελλαδα λιγο δυσκολο να βρεις καρτα για laptop. Ψαξε κανενα ξενο site ή εδω στο φορουμ αν πουλαει κανενας ανα θες μεταχειρισμενη ή παλι αν θες μεταχειρισμενη σε κανενα συνοικιακο μαγαζι με υπολογιστες.

• Like 1
Δημοσ.

parko πρεπει να διαβαζεις ολα τα post. Θα το ξαναπω αλλη μια (και τελευταια) φορα. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ONBOARD ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ.

Αν παλι δεν το καταλαβετε τι να πω.

Δημοσ.

parko πρεπει να διαβαζεις ολα τα post. Θα το ξαναπω αλλη μια (και τελευταια) φορα. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ONBOARD ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ.

Αν παλι δεν το καταλαβετε τι να πω.

Ας σου δείξω εικόνα γιατί μάλλον δεν νιώθεις.

rBVaHVTGFQeAHVmmAAHPvPcc7-Y238.jpg

Αυτό είναι onboard.

Αυτή δεν είναι, είναι MXM

400M-6.jpg

Συνεπώς, ναι έχει onboard, και μην φωνάζεις σαν γιδοβοσκός.

Ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...