Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ ρομαντικό. Φαντάζομαι γνωρίζεις ότι οι "γνώστες" των φόρουμ αντιπροσωπεύουν κάπου το... 0,1% των συνολικών χρηστών. Οι υπόλοιποι θέλουν απλά να κάνουν τη δουλειά τους.

Σε ευχαριστώ και για το ρομαντικός και για το γνωστής. Μακάρι να ήμουν. Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι ρομαντικός και δεν είμαι γνωστής, απλά πιστεύω ότι το μυαλό το έχουμε για να το χρησιμοποιούμε. Όταν σκέφτεσαι και ψάχνεις μπορεί να κανείς και λάθη, όμως είναι πολύ καλύτερα από το να ζεις παθητικά την καθημερινότητα. Είναι πιο κουραστικό, αλλά ταυτόχρονα και πιο εποικοδομητικό και δίνει μεγαλύτερη ικανοποίηση. Το ότι είναι πιο κουραστικό είναι αυτό που απωθεί τους ανθρώπους από αυτό τον δρόμο. Οι εταιρείες το ξέρουν και το εκμεταλλεύονται. Δεν είναι ρομαντική άποψη, είναι εντελώς ρεαλιστική. Δεν είναι θέμα γνώσης, λοιπόν, αλλά (πρωταρχικά) είναι τρόπος ζωής. Η γνώση έρχεται με την παρατήρηση, τη μελέτη και τα χρόνια (μεταξύ άλλων..). Όταν θέλεις "απλά να κανείς τη δουλειά σου" καταλήγεις στο να κανείς, πρωτίστως, τη δουλειά των άλλων και στο τέλος να πληρώνεις και χρηματικό αντίτιμο. Καταλήγεις, δηλαδή, στο ότι το συνολικό αντίτιμο που καταβάλεις ξεπερνάει κατά πολύ το κέρδος που έχεις από τη δουλειά που πρέπει να κάνεις σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις. Όταν δεν έχεις όρεξη να σκεφτείς, τότε σκέφτονται άλλοι για σένα και αυτό το πληρώνεις. Τόσο απλά.

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Και ο Άγιος φοβερά θέλει. Μετά το κράξιμο και την απροθυμία αναβάθμισης από πολλούς ρίχνουμε νεράκι στο κρασί μας.

Προσωπικά επειδή είμαι σχετικά δύσπιστος αν αναβάθμισω θα προτιμήσω κάποιο utility τρίτου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...