Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα αυτα τα κουμπακια τα εχει ηδη κατα την εγκατασταση....... ε και?

Ο τίτλος της είδησης είναι παραπλανητικός.

τα Windows 10 Creators Update πρόκειται να προσφέρουν πολύ καλύτερη εμπειρία όσον αφορά στην ιδιωτική ζωή. Έτσι, από την διαδικασία εγκατάστασης –είτε ξεκινάτε με νέα εγκατάσταση των Windows 10, είτε είναι ήδη εγκατεστημένα- απλοποιούνται και αποσαφηνίζονται οι επιλογές και οι ρυθμίσεις

Με άλλα λόγια express settings by default.

• Like 1
Δημοσ.

Ακόμακαι αν δεν σε κατασκοπεύει το λειτουργικό, από την στιγμή που θα συνδεθείς στο internet, η ψευδαίσθηση της ιδιωτικοτητας τελειώνει εκεί.

Δημοσ.

Ο τίτλος της είδησης είναι παραπλανητικός.

%25CE%259585.%2B%25CE%25A0%25CE%25AD%25C

Κάτι μου λέει πως τα παραπάνω σχόλια προέρχονται κατά 90% από χρήστες των υπηρεσιών της Google.

Μπορούμε να μη συγκρίνουμε online υπηρεσίες με λειτουργικά συστήματα;

Ευχαριστώ

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ

Εχμ... Όχι. Γιατί και το Android που είναι εγκατεστημένο σε κάποια δισεκατομμύρια smartphone και το Chrome OS είναι λειτουργικά συστήματα και ταυτόχρονα και υπηρεσίες της Google.

EDIT: Η ιδιωτικότητα είναι διαφορετική αν προέρχεται από υπηρεσία και διαφορετική από λειτουργικό;

• Like 1
Δημοσ.

Εχμ... Όχι. Γιατί και το Android που είναι εγκατεστημένο σε κάποια δισεκατομμύρια smartphone και το Chrome OS είναι λειτουργικά συστήματα και ταυτόχρονα και υπηρεσίες της Google.

EDIT: Η ιδιωτικότητα είναι διαφορετική αν προέρχεται από υπηρεσία και διαφορετική από λειτουργικό;

Mobile λειοτυργικό vs desktop λειτουργικό. Για άλλη δουλειά το ένα για άλλη το άλλο.

Δεν καταλαβαίνω πως δεν βλέπετε την διαφορά, αλήθεια

EDIT: Ναι, αλλιώς στο taxis έχω δώσει περισσότερα στοιχεία, άρα ΟΚ να τα δώσω και στην Microsoft

Δημοσ.

Γιατί μπερδεύεσαι; Μιλάμε για ιδιωτικές εταιρείες, ποιό Taxis μου λες... Αν δηλαδή έχω tablet ή κινητό με Windows και όχι PC, δικαιολογείται η Microsoft; Και τι κάνει διαφορετικό το mobile σε σχέση με το desktop λειτουργικό; Γιατί μην μου πεις για εταιρικά δεδομένα κλπ, μια χαρά χρησιμοποιούν και Android στις εταιρείες.

Δημοσ.

Κατά τη γνώμη μου, ακόμα και αν αποφύγεις τη σύγκριση θα καταλήξεις στο ίδιο συμπέρασμα. Γενικά, είμαστε ότι φάμε κ' ότι πιούμε.

Γιατί μπερδεύεσαι; Μιλάμε για ιδιωτικές εταιρείες, ποιό Taxis μου λες... Αν δηλαδή έχω tablet ή κινητό με Windows και όχι PC, δικαιολογείται η Microsoft;

Νομίζω ότι η msf και κάθ' ένας από αυτούς δικαιολογούνται. Όπως πολύ σωστά παρατηρείς, "μιλάμε για ιδιωτικές εταιρίες" δηλαδή, ιδιωτικά κεφάλαια, ιδιωτικές πρωτοβουλίες, ιδιωτικά συμφέροντα, ιδιωτικές πισίνες, κλπ.

Είναι απόλυτα φυσιολογικό να κυνηγήσουν το συμφέρον τους κοροϊδεύοντας και εξαπατώντας τον κόσμο, πόσο μάλλον από τη στιγμή που ο κόσμος το αποζητά.

Δημοσ.

Γιατί ανακατεύετε τα windows (ή τα λειτουργικά γενικότερα) με διαφορες Online Υπηρεσίες ή ακόμα χειρότερα με το ..."συνδεδεμένος στο Internet";;;;

Το θέμα είναι να μη με κατασκοπεύει το λειτουργικό..... αν εγώ επιλέξω να χρησιμοποιήσω κάποια υπηρεσία που και αυτή καταγράφει δεδομένα (π.χ. gmail) είναι αφενός επιλογή, αφετέρου υπό σχετικό έλεγχο

(π.χ. έχω gmail που ανοίγει μόνο από συγκεκριμένο browser και για συγκεκριμένες όχι σοβαρές δουλειές..... ναι... ξέρει ο-η-το google το account μου στο ...lineage! ... και;;; )

• Like 1
Δημοσ.

Απλά κάποια στιγμή πρέπει να κατανοήσουμε όλοι ότι πέθανε το παλιό καλό( ; ) offline λειτουργικό. Όλα είναι δεμένα με υπηρεσίες πλέον.

Δημοσ.

Απλά κάποια στιγμή πρέπει να κατανοήσουμε όλοι ότι πέθανε το παλιό καλό( ; ) offline λειτουργικό. Όλα είναι δεμένα με υπηρεσίες πλέον.

Κάποιοι θα ήθελαν να πιστέψουμε κάτι τέτοιο. Το θέμα είναι ότι όσοι περισσότεροι το πιστέψουν, τόσο πιο γρήγορα θα γίνει πραγματικότητα. Αν έκαναν όλοι μποϊκοτάζ σε τέτοιες κινήσεις, τότε θα βλέπαμε αν θα πέθαινε το offline λειτουργικό... αλλά τέτοια πρόβατα είμαστε, τέτοια αντιμετώπιση μας αξίζει. Μας το παρουσίασαν ότι "είναι για τη διευκόλυνσή μας", ότι "online είναι καλύτερα", ότι "υπάρχει ασφάλεια" κ.α. Αν η πορεία των Windows 10 συνεχίσει έτσι, τότε (ίσως) στο μέλλον σκεφτούν και μια offline λύση. Ήδη η κακή πορεία τους ανάγκασε τη MS να κάνει μια κινηση "καλής θελήσεως"... Δεν το έκανε από καλοσύνη, το έκανε γιατί είδε ότι οι περισσότεροι χρήστες, που δεν εγκατέστησαν το λειτουργικό της, το έκαναν γιατί θεώρησαν ότι δεν είναι τόσο σωστή η κίνηση περί "online λειτουργικού" ("ρουφιάνου")...

Δημοσ.

Πολύ ρομαντικό. Φαντάζομαι γνωρίζεις ότι οι "γνώστες" των φόρουμ αντιπροσωπεύουν κάπου το... 0,1% των συνολικών χρηστών. Οι υπόλοιποι θέλουν απλά να κάνουν τη δουλειά τους.

Δημοσ.

Ότι λογική και να έχεις δεν μπορείς να κάνεις σχεδόν τίποτα. Πάρτο χαμπάρι.

Μπορείς να κάνεις αρκετά πράγματα. Αρκεί να σε νοιάζει.

Άσκοπο; Θα δείξει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...