Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε θέλω να αναφέρω όνομα μέχρι να επικοινωνήσω άυριο και να δώ τί θα μου πεί ο υπέυθυνος. Το εμφανίζει σαν πωλητη στο επίσημο site της Lenovo. 

Στην απόδειξη δεν αναφέρει πουθενά τίποτα για ανακατασκευή ή εκθεσιακό, εχει μόνο το όνομα του μοντέλου (με αλλαγμένο serial μετά την 1η αντικατάσταση και σφραγίδα και υπογραφή για το γνήσιο της αλλαγής).

αφου δεν θελεις να αναφερεις ονομα τοτε γραψε αυριο το θεμα για να γνωριζουμε κι εμεις αλλιως ποιος ο λογος υπαρξης του θεματος?δεν βοηθαει καποιον το προσοχη απατη.αλλαξε τον τιτλο τουλαχιστον και καν τον τι να κανω?

Δημοσ.

αφου δεν θελεις να αναφερεις ονομα τοτε γραψε αυριο το θεμα για να γνωριζουμε κι εμεις αλλιως ποιος ο λογος υπαρξης του θεματος?δεν βοηθαει καποιον το προσοχη απατη.αλλαξε τον τιτλο τουλαχιστον και καν τον τι να κανω?

Πηγα σημερα απο εκει, δε μπορουν να το εξηγησουν αλλα ειναι εξυπηρετικοτατοι.. εβγαλα μια ακρη, πως στο ... αλλαζω το ονομα του thread? οντως δε πρεπει να γραφει απατη

Δημοσ.

Το λάθος δεν είναι η λέξη "απάτη" αλλά ίσως το ποιος την έκανε..

Μπορούμε εύκολα να φανταστούμε 100δες καταναλωτές που δεν είχαν την γνώση η την εμπειρία να εξαπατώνται με αυτόν τον τρόπο,και να παίρνουν ανακατασκευασμένα για καινούρια.

Δημοσ.

Εγω θα ηθελα να μαθω σε ποιο καταστημα αναφερεσαι γιατι κ εγω θελω να παρω lenovo απο επωνυμα μαγαζια

Δηλ σου πουλησαν μεταχειρο για καινουργιο;

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μετά από 5 μήνες.

Ανακατασκευασμένο πρέπει να ήταν. Το πήραν πίσω. Πήρα στο σέρβις να ρωτήσω για αναβάθμιση ραμ και μου είπε ότι το λάπτοπ έχει πάει για σέρβις το Φεβρουάριο του '16 (το αγόρασα Δεκεμβρίο του 16). Επίσης μου παν ότι κρίθηκε ανεπισκευαστο και δεν έχει εγγύηση. Όταν πήρα τον πωλητή μου λέγε ότι ναναι (θα τρέξω εγώ για σένα, θα παίρνω τηλέφωνο κάθε μέρα μέχρι να στο φτιάξουν, λες και τα 2 χρόνια εγγύηση που γράφει δεν ισχύουν), επίσης όλη η παρτίδα ήταν με λάθος τροφοδοτικό. Πολύ προσοχή με αυτούς

Δημοσ.

Μετά από 5 μήνες.

Ανακατασκευασμένο πρέπει να ήταν. Το πήραν πίσω. Πήρα στο σέρβις να ρωτήσω για αναβάθμιση ραμ και μου είπε ότι το λάπτοπ έχει πάει για σέρβις το Φεβρουάριο του '16 (το αγόρασα Δεκεμβρίο του 16). Επίσης μου παν ότι κρίθηκε ανεπισκευαστο και δεν έχει εγγύηση. Όταν πήρα τον πωλητή μου λέγε ότι ναναι (θα τρέξω εγώ για σένα, θα παίρνω τηλέφωνο κάθε μέρα μέχρι να στο φτιάξουν, λες και τα 2 χρόνια εγγύηση που γράφει δεν ισχύουν), επίσης όλη η παρτίδα ήταν με λάθος τροφοδοτικό. Πολύ προσοχή με αυτούς

πουλαει  ανακατασκευασμενα η lenovo με ενα ετος εγγυησης Οσα εχουν το rethink gold ειναι ανακατασκευες οποτε προσοχη σε λεπτομερειες....

• Like 1
Δημοσ.

πουλαει  ανακατασκευασμενα η lenovo με ενα ετος εγγυησης Οσα εχουν το rethink gold ειναι ανακατασκευες οποτε προσοχη σε λεπτομερειες....

Πολύ καλή επισύμανση , εδώ το άρθρο για όποιον θέλει να διαβάσει γύρω από τα Rethink B)

https://dcc.dk/upload/arc/camp/rethink-text_short-long.docx

• Like 1
Δημοσ.

Το συγκεκριμένο, να επισημανω, δεν ήταν rethink, ως καινούριο το αγόρασα και ρώτησα πάρα πολλές φορές αν είναι ανακατασκευή, ανοιγμένο η οτιδήποτε αλλο

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο, να επισημανω, δεν ήταν rethink, ως καινούριο το αγόρασα και ρώτησα πάρα πολλές φορές αν είναι ανακατασκευή, ανοιγμένο η οτιδήποτε αλλο

Μα, εφοσον υπαρχουν, ολα αυτα ως δεδομενα(?!) και τα παραπανω, απο εσενα:

:shifty:

Πήρα στο σέρβις να ρωτήσω για αναβάθμιση ραμ και μου είπε ότι το λάπτοπ έχει πάει για σέρβις το

Φεβρουάριο του '16 (το αγόρασα Δεκεμβρίο του 16). Επίσης μου παν ότι κρίθηκε ανεπισκευαστο

και δεν έχει εγγύηση. Όταν πήρα τον πωλητή μου λέγε ότι ναναι...

[Τι] παραπανω χρειαζεσαι δηλαδη, για να μας δωσεις περισσοτερα -και κυριως συγκεκριμενα στοιχεια του?

Εκτος και το θεμα σου μπηκε βασικα, επικουρωντας, μια προσπαθεια για..."πιεση & συναλλαγη!" μαζι τους

:ph34r:

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδια, εχει κανεις αποψη για lenovo exclusive? Λενε οτι ειναι το μοναδικο ΕΠΙΣΗΜΟ καναλι διανομης για Ελλαδα.

Απο την αλλη, η εταιρικη σελιδα της lenovo στην Ελλαδα, δεν εχει καν email ή φόρμα επικοινωνιας...

Επεξ/σία από mindreader
Δημοσ.
2 ώρες πριν, mindreader είπε

Ρε παιδια, εχει κανεις αποψη για lenovo exclusive?

Αν εννοείς το e-lenovo , είναι όνως ο μοναδικός αντιπρόσωπος. Κωτσοβολος public plaisio πρέπει να προμηθεύονται από εκεί ή από κάποια άλλη εισαγωγική μέσω της lenovo για τα ελληνικά προιόντα...

Ως τώρα όλα οκ δείχνουν με το κατάστημα. Για after sales δεν ξέρω τι ισχύει βέβαια. 

Με τις τιμές όμως της ελλάδας είναι πιο εύκολο να μπεις σε lenovo DE ή UK και να ρίξεις παραγγελία από εκεί με μεγαλύτερη εγγύηση και σωστό config.

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Dr.Tesla είπε

Αν εννοείς το e-lenovo , είναι όνως ο μοναδικός αντιπρόσωπος. Κωτσοβολος public plaisio πρέπει να προμηθεύονται από εκεί ή από κάποια άλλη εισαγωγική μέσω της lenovo για τα ελληνικά προιόντα...

Ως τώρα όλα οκ δείχνουν με το κατάστημα. Για after sales δεν ξέρω τι ισχύει βέβαια. 

Με τις τιμές όμως της ελλάδας είναι πιο εύκολο να μπεις σε lenovo DE ή UK και να ρίξεις παραγγελία από εκεί με μεγαλύτερη εγγύηση και σωστό config.

Ναι το e-lenovo εννοουσα.

Δεν αντιλεγω για αγορα απο εξωτερικο, εξαλλου το ebay το εχω τσακισει(καινουρια ειδη), αλλα δεν ξερω στα ηλεκτρονικα αν θα εχουν μεταφορικα απο DE, γιατι UK μας τελειωσε με το brexit οσονουπω...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν ειναι το μοναδικο επισημο. Ειναι ενα απο τα επισημα. Αν πας στο lenovo.gr και μετα "που να αγορασετε" θα βρεις τους επισημους μεταπωλητες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...