Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε θέλω να αναφέρω όνομα μέχρι να επικοινωνήσω άυριο και να δώ τί θα μου πεί ο υπέυθυνος. Το εμφανίζει σαν πωλητη στο επίσημο site της Lenovo. 
Στην απόδειξη δεν αναφέρει πουθενά τίποτα για ανακατασκευή ή εκθεσιακό, εχει μόνο το όνομα του μοντέλου (με αλλαγμένο serial μετά την 1η αντικατάσταση και σφραγίδα και υπογραφή για το γνήσιο της αλλαγής).

Δημοσ.

Δε θέλω να αναφέρω όνομα

Είναι πολύ δύσκολο ξέρω γω να πεις ότι είναι το e-Lenovo (ή Lenovo Exclusive). 

Λες και δεν το καταλάβαμε :P

Ω τι σου πε.......

Κοίτα,ή τα λεφτά σου πίσω,ή παίξ'το έξυπνα και πάρε καμμιά καλή έκπτωση,για το επόμενο

• Like 1
Δημοσ.

Είναι πολύ δύσκολο ξέρω γω να πεις ότι είναι το e-Lenovo (ή Lenovo Exclusive). 

Λες και δεν το καταλάβαμε :P

Έχει ξανα ακουστεί κάτι? είχα ακούσει καλά λόγια..

Δημοσ.

Απλά το πας πισω του λες να το βάλει καπου βαθια.... εε στο ραφι εννοω και οτι θες τα λεφτα σου πισω καθως σε εξεπατησε 

Δημοσ.

Καλά έκανες και το ανέφερες εδώ πέρα για να ξέρουμε και εμείς τι παίζει με το συγκεκριμένο κατάστημα.Δες τι θα σου πούνε από το κατάστημα και από τον ΙΝΚΑ.

Εάν είναι να τραβήξει αυτή η ιστορία 3 χρόνια καλύτερα να βρεις μια μέση λύση με το κατάστημα.

Δημοσ.

Εμφανισιακά τι λέει το μηχάνημα;

Αν δεν είναι καινούριο κάπου θα πρέπει να φαίνεται - πως είναι τυλιγμένα τα καλώδια, αν μυρίζει σαν καινούριο, δαχτυλιές κτλ.

Το τροφοδοτικό που αναφέρεις από την άλλη δεν είναι επισκευάσιμο εξάρτημα - γίνεται αντικατάσταση ολόκληρο, φαίνεται να έχει σημάδια φθοράς;

Δημοσ.

Προσωπικά έχω αγοράσει πολλά λαπτοπάκια από εκεί για δικούς μου. Δεν πρόσεξα κάτι (δεν κάλεσα βέβαια την αντιπροσωπεία για να μάθω το ιστορικό του λαπτοπ)

Δημοσ.

Πάντως μου κάνει εντύπωση που κανένας εδώ πέρα δεν έχει να προτείνει κάτι σοβαρό.
Τόσοι καταναλωτές και κανένας δεν είναι "ψαγμένος"..

Δημοσ.

Πάντως μου κάνει εντύπωση που κανένας εδώ πέρα δεν έχει να προτείνει κάτι σοβαρό.

Δηλαδή τι είδους «ψαγμένο» περιμένεις;

Δημοσ.

Λες για το μαγαζι;

Όταν σπρώχνει τις τιμες κάτω είναι καλό;

Ο τζαμπας πεθανε οτι πληρώνει ς παίρνεις

Δημοσ.

Καλά έκανες και το ανέφερες εδώ πέρα για να ξέρουμε και εμείς τι παίζει με το συγκεκριμένο κατάστημα.Δες τι θα σου πούνε από το κατάστημα και από τον ΙΝΚΑ.

Εάν είναι να τραβήξει αυτή η ιστορία 3 χρόνια καλύτερα να βρεις μια μέση λύση με το κατάστημα.

H προσφορά σου στο θέμα μας έχει αφήσει άναυδους.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...