maneas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Βγηκε ακρη. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2017 από maneas
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Ποιο καταστημα ειναι? Η αποδειξη παιζει να λεει κατι?
maneas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δε θέλω να αναφέρω όνομα μέχρι να επικοινωνήσω άυριο και να δώ τί θα μου πεί ο υπέυθυνος. Το εμφανίζει σαν πωλητη στο επίσημο site της Lenovo. Στην απόδειξη δεν αναφέρει πουθενά τίποτα για ανακατασκευή ή εκθεσιακό, εχει μόνο το όνομα του μοντέλου (με αλλαγμένο serial μετά την 1η αντικατάσταση και σφραγίδα και υπογραφή για το γνήσιο της αλλαγής).
pita_kontosouvli Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Είναι πολύ δύσκολο ξέρω γω να πεις ότι είναι το e-Lenovo (ή Lenovo Exclusive). Λες και δεν το καταλάβαμε 3
IT chef Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δε θέλω να αναφέρω όνομα Είναι πολύ δύσκολο ξέρω γω να πεις ότι είναι το e-Lenovo (ή Lenovo Exclusive). Λες και δεν το καταλάβαμε Ω τι σου πε....... Κοίτα,ή τα λεφτά σου πίσω,ή παίξ'το έξυπνα και πάρε καμμιά καλή έκπτωση,για το επόμενο 1
maneas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Είναι πολύ δύσκολο ξέρω γω να πεις ότι είναι το e-Lenovo (ή Lenovo Exclusive). Λες και δεν το καταλάβαμε Έχει ξανα ακουστεί κάτι? είχα ακούσει καλά λόγια..
soteras Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Απλά το πας πισω του λες να το βάλει καπου βαθια.... εε στο ραφι εννοω και οτι θες τα λεφτα σου πισω καθως σε εξεπατησε
sriverfx Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Καλά έκανες και το ανέφερες εδώ πέρα για να ξέρουμε και εμείς τι παίζει με το συγκεκριμένο κατάστημα.Δες τι θα σου πούνε από το κατάστημα και από τον ΙΝΚΑ. Εάν είναι να τραβήξει αυτή η ιστορία 3 χρόνια καλύτερα να βρεις μια μέση λύση με το κατάστημα.
sil_unique Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Εμφανισιακά τι λέει το μηχάνημα; Αν δεν είναι καινούριο κάπου θα πρέπει να φαίνεται - πως είναι τυλιγμένα τα καλώδια, αν μυρίζει σαν καινούριο, δαχτυλιές κτλ. Το τροφοδοτικό που αναφέρεις από την άλλη δεν είναι επισκευάσιμο εξάρτημα - γίνεται αντικατάσταση ολόκληρο, φαίνεται να έχει σημάδια φθοράς;
pita_kontosouvli Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Προσωπικά έχω αγοράσει πολλά λαπτοπάκια από εκεί για δικούς μου. Δεν πρόσεξα κάτι (δεν κάλεσα βέβαια την αντιπροσωπεία για να μάθω το ιστορικό του λαπτοπ)
maneas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 δε κάλεσα την αντιπροσωπεία αλλα τους συνεργάτες τους.ολα καινουρια φαίνονται.
sriverfx Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Πάντως μου κάνει εντύπωση που κανένας εδώ πέρα δεν έχει να προτείνει κάτι σοβαρό.Τόσοι καταναλωτές και κανένας δεν είναι "ψαγμένος"..
bromiaris Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Πάντως μου κάνει εντύπωση που κανένας εδώ πέρα δεν έχει να προτείνει κάτι σοβαρό. Τόσοι καταναλωτές και κανένας δεν είναι "ψαγμένος".. Δηλαδή τι είδους «ψαγμένο» περιμένεις;
vasvasvas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Λες για το μαγαζι; Όταν σπρώχνει τις τιμες κάτω είναι καλό; Ο τζαμπας πεθανε οτι πληρώνει ς παίρνεις
IT chef Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Καλά έκανες και το ανέφερες εδώ πέρα για να ξέρουμε και εμείς τι παίζει με το συγκεκριμένο κατάστημα.Δες τι θα σου πούνε από το κατάστημα και από τον ΙΝΚΑ. Εάν είναι να τραβήξει αυτή η ιστορία 3 χρόνια καλύτερα να βρεις μια μέση λύση με το κατάστημα. Πάντως μου κάνει εντύπωση που κανένας εδώ πέρα δεν έχει να προτείνει κάτι σοβαρό. Τόσοι καταναλωτές και κανένας δεν είναι "ψαγμένος".. H προσφορά σου στο θέμα μας έχει αφήσει άναυδους. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα