Προς το περιεχόμενο

3d mark 2003

md013

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Sorry,αλλά δεν ισχύει για όλες τις fx αυτή η απαράδεκτη απόδοση..Είμαι κάτοχος μιας fx5900 απλής και χωρίς overclocking μου δίνει 6000 και κάτι ψιλά στο 3dmark2003.Χώρια που παίζω τα πάντα με 8χ antialising+8x anisotropic χωρίς το παραμικρό κόλλημα...

cpu:athlon xp 2700+

:lol:

Δημοσ.
Sorry' date='αλλά δεν ισχύει για όλες τις fx αυτή η απαράδεκτη απόδοση..Είμαι κάτοχος μιας fx5900 απλής και χωρίς overclocking μου δίνει 6000 και κάτι ψιλά στο 3dmark2003.Χώρια που παίζω τα πάντα με 8χ antialising+8x anisotropic χωρίς το παραμικρό κόλλημα...

cpu:athlon xp 2700+

:lol:[/quote']

Me to latest patch kai futuremark-approved drivers ? :?:

Δημοσ.

me p4 1.500 512ddr333 radeon 9600pro bgazo 3300

kala mhn treleneste me to score tou 3dmark2003..panta htan gnosto pos sths ati ebgaze poli perisotero apo ths nvidia xoris na exei toso megalh diafora stn pragmatikothta...ase pou sto 3dmark mono h karta grafikon metraei.kitaxte th aparadekto epeksergasth exo k poso bgazo...

Δημοσ.

o morgoth esi dikio....ego me forceware 53.03 ke patchaki 3.40 sto 3dmark03,me o/c tin fx5900 mu vgazo giro sta 6150...katholu asximo..........................

apo 5700 ke pano i geforce ine kales...tromeri kartula i 5900....tin kanis 5950 ultra aneta,ke su menun 200 kati euro

ade bye!

Δημοσ.

Συμφωνώ ότι οι 5900 και πάνω κάτι κάνουν αλλά δεν είναι και το 3Dmark 2003 το αντιπροσωπευτικότερο test από όλα έτσι; Όσον αφορά το pixelshaders και vertexshaders η ΑΤΙ κυριαρχεί και όσον αφορά τα καινούρια παιχνίδια μάλλον η ΑΤΙ είναι το μέλλον. Ένα παράδειγμα είναι το halflife 2. Δες benchmarks όσον αφορά αυτό το παιχνίδι και θα δεις ότι η 5900Ultra καταβαραθρόνεται από την 9600!!! :shock:

kala mhn treleneste me to score tou 3dmark2003..panta htan gnosto pos sths ati ebgaze poli perisotero apo ths nvidia xoris na exei toso megalh diafora stn pragmatikothta...ase pou sto 3dmark mono h karta grafikon metraei.kitaxte th aparadekto epeksergasth exo k poso bgazo...

1) Δεν νομίζω ότι στις ΑΤΙ βγάζει παραπάνω score χωρίς λόγο, μάλλον το αντίθετο συμβαίνει.

2) Μόνος σου είπες ότι στο 3DMark2003 δεν μετράει και τόσο ο επεξεργαστής, αυτό είναι σωστό. Αλλά μετά λες "Κοιτάξτε απαράδεκτο επεξεργαστή που έχω (συμφωνώ απόλυτα, pentium4 1.5GHz=pentium3 1.2GHz περίπου) και πόσο score βγάζω". Και 2πλάσιο επεξεργαστή να είχες σε ισχύ, το score σου θα ανέβαινε το πολύ 5-10%. :D

Δημοσ.

Χαλια ειναι το σκορ ρε παιδια το ιδιο σκορ μου εβγαζε εμενα μια gforce 2 τιλεμε τωρα.Εγω μια ζωη επαιρνα nvidia αλλα τωρα φτανει πια.ΑΤΙ και παλι ΑΤΙ

Δημοσ.

1) Δεν νομίζω ότι στις ΑΤΙ βγάζει παραπάνω score χωρίς λόγο, μάλλον το αντίθετο συμβαίνει.

Oxi etsi eine..bgazi parapano xoris na eine toso kaliteres oso fenete.kita ta test pou ginonte se paixnidia.mhn kitas to 3dmark.to unreal as poume panta epeze kalitera me nvidia

Δημοσ.
Oxi etsi eine..bgazi parapano xoris na eine toso kaliteres oso fenete.

Το 3DMark03 μεταξυ άλλων δίνει βάρος σε PS2. Απ'την στιγμή που οι NVidia κάρτες δεν τα πάνε καλά (για να μην πώ κάτι χειρότερο) εκεί, δεν φταίει ούτε το 3DMark που απλά μετράει ό,τι βλέπει, ούτε οι κάρτες τις ΑΤΙ που τα πάνε πολύ καλύτερα στον συγκεκριμένο τομέα (και κατ'επέκτασην στην τελική βαθμολογία). Όποιος θέλει να μετρήσει την διαφορά απόδοσης σε παλιότερα παιχνίδια, μπορεί να δοκιμαστεί στο 3DMark2001. Το ό,τι τα πράγματα είναι έτσι, δικαιώνεται και από την αποτυχημένη απόπειρα της NVidia να αλλοιώσει τα αποτελέσματα του 03.

kita ta test pou ginonte se paixnidia.mhn kitas to 3dmark

Σωστό αυτό, ειδικά όταν κάποιος χαλιέται με τα αποτελέσματα του κάθε μετροπρογράμματος. Η καθημερινότητα είναι πολύ σημαντική. Απλά τα μετροπρογράμματα σου δίνουν ένα μετρήσιμο και συγκρίσιμο αποτέλεσμα.

Δημοσ.

Σωστος ο Marcos_Aurilios.Ετσι ειναι αν τα παιχνιδακια σας παιζουν μια χαρα τοτε και η καρτα μια χαρα ειναι αν εχετε προβλημα τοτε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...