Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Θέλω να κάνω αίτηση στον ΟΤΕ για σταθερή τηλεφωνία αφού αποφάσισα να φύγω από άλλο πάροχο.

Η γραμμή που θέλω είναι απλή PSTN αλλά έχω φτιάξει κάποια δίκτυα και έχω πληρώσει για καλό εξοπλισμό router κτλ. Το θέμα είναι ότι από όσο έχω δει ο ΟΤΕ πλέον δίνει κάποια νέα router τα οποία δίνουν και internet και τηλέφωνο. Αυτό που δεν θέλω είναι να αλλάξω τον εξοπλισμό μου και να κρατήσω αυτά που έχω.  

Το router που έχω δεν δίνει τηλεφωνία, τα τηλέφωνα τα παίρνω κανονικά από τις πρίζες. Μπορώ να ζητήσω γραμμή κανονική ή αναγκαστικά θα πρέπει να πάρω τα τηλέφωνα πάνω από το router?  Δεν θέλω να πειράξω τις ρυθμίσεις μου και να φτιάχνω τα δίκτυα από την αρχή, ούτε θέλω να πάει τσάμπα ο εξοπλισμός. Θέλω μόνο να αλλάξω το username και το password του ISP στο router και να παίξει. 

Δημοσ.

Θα βάλεις μια φορά το modem του ΟΤΕ να συγχρονίσει και να πάρει τα στοιχεία για την ευρυζωνική τηλεφωνία. Κατόπιν το βγάζεις, βάζεις πάνω το δικό σου και βάζεις απο πίσω του ΟΤΕ για να έχεις τα τηλεφωνα επανω. Φυσικά απο το δικό σου ρούτερ πια θα πρέπει να έχεις τα port forwards/qos που απαιτούνται για τη τηλεφωνία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...