Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μη το λες.. Σε παλιό αυτοκίνητο αν βάλεις liquid moly βλέπεις μεγάλη διαφορά στον τρόπο συμπεριφοράς του, επίσης η τιμή βγαίνει 20-26 το 4 λίτρο. Από το να δώσεις 20 για του liddle χίλιες φορές επώνυμο.

Θα μου επιτρέψεις να αμφιβάλλω γι αυτό. Επίσης αν έχεις παλιό αυτοκίνητο που έχει συνηθίσει σε ημισυνθετικά και ορυκτέλαια κατασκευαστών, κι έχει μαζέψει κατάλοιπα άνθρακα στους κυλίνδρους που του παρέχουν μια "Α" συμπίεση, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αν του βάλεις τα φουλ συνθετικά με τα απορρυπαντικά μέσα να πηγαίνει ακόμη χειρότερα λόγω απώλειας συμπίεσης επειδή θα καθαρίσουν τα πάντα. Δε διαφωνώ πως όλα είναι καλύτερα με πιο ποιοτικό λάδι απλά η διαφορά για μένα είναι αμελητέα έως ανύπαρκτη, ενδέχεται και προς το χειρότερο. Όλα αλλάζουν βέβαια αν το "παλιό" αυτοκίνητο είναι κανένα toyota supra ή κάτι εφάμιλλων επιδόσεων εκεί μπορεί να θέλει και καλύτερο από Moly.

Δημοσ.

Θα μου επιτρέψεις να αμφιβάλλω γι αυτό. Επίσης αν έχεις παλιό αυτοκίνητο που έχει συνηθίσει σε ημισυνθετικά και ορυκτέλαια κατασκευαστών, κι έχει μαζέψει κατάλοιπα άνθρακα στους κυλίνδρους που του παρέχουν μια "Α" συμπίεση, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αν του βάλεις τα φουλ συνθετικά με τα απορρυπαντικά μέσα να πηγαίνει ακόμη χειρότερα λόγω απώλειας συμπίεσης επειδή θα καθαρίσουν τα πάντα. Δε διαφωνώ πως όλα είναι καλύτερα με πιο ποιοτικό λάδι απλά η διαφορά για μένα είναι αμελητέα έως ανύπαρκτη, ενδέχεται και προς το χειρότερο. Όλα αλλάζουν βέβαια αν το "παλιό" αυτοκίνητο είναι κανένα toyota supra ή κάτι εφάμιλλων επιδόσεων εκεί μπορεί να θέλει και καλύτερο από Moly.

Ποιος μίλησε για φουλ; έχει και ήμι..

Δνε παθαίνουν τίποτα.

Επίσης όλα τα toyota είναι αμαξάρες οπότε τους βάζεις καλό λάδι.

Δημοσ.

Πήγα να πάρω λάδι για να βάλω στο μηχανάκι ο άνθρωπος που μου το πούλησε είπε να συμπλήρωνω και 3 μήνες.Αυτος όμως που μου πούλησε το μηχανάκι είπε να τα αλλάζω

Δηλαδή να πετάω τα παλιό και να βάζω το νέο

Τελικά τι να κανω;

Δημοσ.

Nα δώσεις το τηλέφωνο στον άνθρωπο που σου το πούλησε, σε αυτόν που σου είπε να συμπληρώνεις, ώστε να καταλήξουν ποιό είναι το σωστό.

Και μετά να σε συμβουλέψουν.

Δημοσ.

Πήγα να πάρω λάδι για να βάλω στο μηχανάκι ο άνθρωπος που μου το πούλησε είπε να συμπλήρωνω και 3 μήνες.Αυτος όμως που μου πούλησε το μηχανάκι είπε να τα αλλάζω

Δηλαδή να πετάω τα παλιό και να βάζω το νέο

Τελικά τι να κανω;

Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαβάσεις τί λέει ο κατασκευαστής.

Οι υπόλοιποι κατά 99% δεν ξέρουν περισσότερα από εσένα (και συχνά νομίζουν ότι ξέρουν)

• Like 1
Δημοσ.

Μη το λες.. Σε παλιό αυτοκίνητο αν βάλεις liquid moly βλέπεις μεγάλη διαφορά στον τρόπο συμπεριφοράς του, επίσης η τιμή βγαίνει 20-26 το 4 λίτρο. Από το να δώσεις 20 για του liddle χίλιες φορές επώνυμο.

Πάντα όταν κάνεις αλλαγή λαδιού (οποιασδήποτε μάρκας), ο κινητήρας δουλεύει πολύ πιο ήρεμα και αθόρυβα.

Δεν μπορείς να κρίνεις εμπειρικά την ποιότητα του λαδιού, μόνο με χημική ανάλυση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...